Vind de juiste auto in Toulouse Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Toulouse Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 06:28 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 11:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Toulouse Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Toulouse Luchthaven:

4.6 tot 5 (83 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Toulouse Luchthaven

Toulouse Blagnac Airport, ook wel bekend als Toulouse Airport is een luchthaven 6,7 kilometer ten noordwesten van Toulouse en gedeeltelijk in Blagnac gelegen. In 2012 passeerden zo’n 7,5  miljoen passagiers de luchthaven, waarmee het de derde drukste luchthaven van Frankrijk is. Op Tolouse Blagnac Airport kunt u gemakkelijk uw huurauto ophalen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Riga. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Toulouse

Met uw huurauto kunt u als eerste rijden naar de stad Toulouse. De stad is met 450.000 inwonders de 4e grootste stad van Frankrijk. Het is een prachtige stad die eenvoudig met uw huurauto te bezichtigen is. Wat u misschien nog niet wist is dat Toulouse het Europese centrum is van de luchtvaartindustrie. U vindt in Toulouse het Cité de l'espace, een attractie park gewijd aan de ruimte. Hier kan men een bezoek brengen aan een hand vol schaalmodellen van de Ariane 5 (een raket van 55 meter), het ruimtestation Mir en de Sojoez.

Een huurauto zorgt ervoor dat u alle bezienswaardigheden op uw eigen tempo kunt ontdekken. U kunt bijvoorbeeld gaan naar de Capitole de Toulouse, Bazacle, Pont Neuf of naar de Basilica of St. Sernin. De Basilica of St. Sernin is de grootste Romaanse kerk in Europa en dateert uit het jaar 1120. De Capitole de Toulouse is het hart van de gemeentelijke administratie van de Franse stad Toulouse. De acht kolommen van het paleis vertegenwoordigen de oorspronkelijke acht Capitouls.

Wat ook zeker niet op uw lijst mag ontbreken om te bezoeken is de Clément Aderfabriek. Hier kunt u genieten van een anderhalf durende rondleiding over de landingsbanen en in het Jean-Luc Lagardèrehal, waar het vliegtuig de A380 wordt gebouwd. Wanneer u naast deze prachtige bezienswaardigheden wilt bij komen in het park, dan kunt u naar de Jardin des Plantes. Dit 7 hectare grote park is gelegen op de Allee Jules-Guesde en met een huurauto vanaf de luchthaven goed te bereiken. Met uw huurauto in Toulouse rijdt u ook eenvoudig naar de fontein op het Wilson Square. In de fontein vindt u het beeld van de dichter Pèire Godolin, een dichter uit 1580 die schreef in het dialect van de stad.

 

Omgeving Toulouse
U hoeft natuurlijk niet in Toulouse te blijven. Met uw huurauto kunt u er ook voor kiezen om naar een van de vele nabij gelegen steden te gaan of om een wandeling te gaan maken in de natuur. Een andere mooie stad die u kunt bezichtigen is Bordeaux, de stad met vele wijngaarden. Deze stad is ook de thuisbasis van 362 historische monumenten en alleen Parijs heeft in Frankrijk meer historische monumenten dan Bordeaux.

Ook kunt u er nog voor kiezen om een bezoek te brengen aan Montepellier. Ongeveer een vijfde van de bevolking is hier student en het is dan ook geen wonder dat Montpellier, naast vele historische bezienswaardigheden een jonge, gezellige en bruisende sfeer uitstraalt. In de stad zijn er zeer veel mogelijkheden om musea, kerken en oude gebouwen te bezoeken. Daarnaast zijn er terrassen en restaurants in overvloed en wie wilt genieten van het nachtleven, wacht ook een aantal mooie ontdekkingen. Als het weer meezit, wat door het klimaat daar al heel snel het geval is, zijn de stranden in de buurt aanlokkelijk en ook de omliggende gebieden zijn het ontdekken meer dan waard.

Zoals u hierboven heeft gelezen kunt u met uw huurauto vanaf de luchthaven van Toulouse vele kanten op. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!