Vind de juiste auto in Trapani

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Trapani

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Trapani:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Trapani

Wanneer u naar Trapani gaat kunt u natuurlijk genieten van het heerlijke strand onder de mediterraanse zon, of lekker wandelen in het oude centrum van Trapani zo waant u zich in het oude Sicilië een plek waar u lekker kunt wegdromen en ontspannen. Daarnaast kunt u in het stadje de prachtige middeleeuwse kathedraal bezoeken zoals er velen zijn in Italië. Daarnaast geeft het in het stadje meerdere kleine paleizen die stuk voor stuk het bezoeken waard zijn, al is het alleen maar om de prachtige stijl te ontdekken van de barok periode. Daarnaast kunt u in Trapani genieten van heerlijk Italiaans eten, en op Sicilië bent u extra bevoorrecht wanneer u van vis houdt, allerlei soorten visgerechten zijn een absolute specialiteit van de regio en u ontkomt er dan ook bijna niet aan om dit te proberen. Wanneer u echter een beetje uitgekeken raakt op Trapani, geen zorgen: u huurt makkelijk een auto en in no time bent u in Palermo waar er nog veel meer moois op u wacht.

Sicilië
Zo ontdekt u de hoofdstad van Sicilie op een leuke en makkelijke manier. Palermo kunt u het beste vergelijken met een ruwe, ongeslepen juweel. De stad zal haar schoonheid onthullen wanneer u de stad op een zorgvuldige manier probeert te ontdekken. U kunt de huurauto eenvoudig afhalen op de luchthaven, Palermo Airport. U zult deze bruisende stad aan de ene kant chaotisch vinden maar ook interessant. De historische omgeving van deze voormalige koninklijke hoofdstad van de koningen van Emirs is grotendeels in de barok stijl opgetrokken met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Palermo is een goede uitvalbasis voor dagtochten over het eiland Sicilië.


Met uw huurauto in Palermo kunt u uw reis het beste beginnen met een bezoek aan de Via Vittoria Emanuele. Maakt u een wandeling langs de Via Vittoria Emanuele, één van de twee belangrijkste straten in de stad. Langs deze straat vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden. Begint u uw wandeling bij het Palazzo dei Normanni, dit indrukwekkende paleis werd in de 9e eeuw gebouwd in opdracht van de Emir van Sicilië. Tegenwoordig wordt het paleis gebruikt als zetel van het Siciliaanse regionale parlement. Wanneer u door de straat loopt, komt u langs kerken en gebouwen in verschillende Arabische, Normandische en Bzyantijnse stijlen, elk een eerbetoon aan de tijd die de verschillende volkeren over Palermo heersten.


Een ander hoogtepunt in Palermo die u de huurauto eenvoudig kunt bereiken en u zeker niet mag missen zijn de catacomben van de kapucijnen. De kapucijnen werden wereldwijd bekend voor hun memento mori, de mummificatie en opstelling van de doden. Gebalsemd met prive technieken werden meer dan 4000 monniken evenals meer dan 4000 bewoners bewaard in de catacomben tussen 1533 en 1920. U kunt zelf een kijkje nemen of een rondleiding volgen. Het is mogelijk om de catacomben met uw kinderen te bezoeken maar dit kan beangstigend voor hen zijn, omdat de gangen van de catacomben smal en donker zijn.

Huurauto Trapani
Een huurauto in Trapani geeft u de mogelijkheid om de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om naar de Monte Pellegrino te rijden, een heiligdom op zo’n twintig minuten rijden van Palermo. Het heiligdom ligt in een grot op zo’n 600 meter boven de stad. Een ander hoogtepunt in de buurt van Palermo is de Selinunte. Van deze oude Griekse stad zijn de ruïnes nog goed zichtbaar, waaronder de verbluffend goed bewaarde overblijfselen van verschillende mooie tempels. Deze zeldzame voorbeelden van de Dorische architectuur liggen op een uur rijden van Palermo. Om ten slotte nog even bij te komen van alle bezichtigingen kunt u een bezoek brengen aan acque calde, letterlijk heet water. Deze zwavelbaden van hete bronnen vindt u op nog geen 20 minuten rijden van Palermo aan de rand van het schilderachtige vissersdorp Castellamare. Komt u hier lekker bij in één van de heerlijke baden terwijl u geniet van het uitzicht! Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, een huurauto in Trapani geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.