Vind de juiste auto in Turijn Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 9 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Turijn Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2018 11:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2018 11:11 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 06:23 uur.

Beoordeling autoverhuur in Turijn Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Turijn Luchthaven:

4.4 tot 5 (686 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Hopelijk tot ziens
Huurauto beoordeling van Hans P.- 18 nov. 2018 12:30
(5 tot 5 )
Prima service, het telefonische verzoek tot een dag verlenging van de huurtijd was geen enkel probleem, heeft mijn mini vakantie een positieve boost gegeven, waarvoor dank.
Huurauto beoordeling van PJH G.- 16 nov. 2018 19:53
(5 tot 5 )
auto net, vriendelijk onthaal, vlotte service
Huurauto beoordeling van Marleen P.- 15 nov. 2018 10:27

Autohuur Turijn Luchthaven

Bent u van plan om binnenkort naar Turijn te reizen en wilt u niets van deze mooie stad missen? Met een huurauto vanaf de luchthaven moet dit helemaal goed komen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Turijn. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Ontdek Turijn
In de Italiaanse stad Turijn valt van alles te beleven. Na Milaan is dit de grootste stad van het noordelijk deel van Italië. De plaats bestaat al meer dan 2000 jaar; al rond 28 voor Christus werd hier door de Romeinen een nederzetting gebouwd. Pas in de 16e eeuw werd Turijn echt belangrijk en dat is de reden dat hier veel gebouwen in de barokstijl te vinden zijn. De Dom van Turijn een prachtige kathedraal die zeker de moeite van een bezoekje waard is. In deze kathedraal is de lijkwade van Turijn te vinden, een relikwie waarvan door sommigen wordt beweerd dat het de linnen doeken zijn waarin Jezus was gewikkeld na zijn sterven aan het kruis. De Mole Antonelliana werd gebouwd in 1863, in eerste instantie zou dit gebouw een synagoge worden. Daar is het echter nooit van gekomen en vandaag de dag is Museo del Cinema in dit gebouw gevestigd. Het Palazzo Madama mag u ook zeker niet missen. Deze bezienswaardigheid staat tenslotte niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het gebouw bestaat uit twee delen, namelijk het paleis zelf en een stadspoort. De laatste bestaat al sinds 45 voor Christus. Rond de 15e eeuw werd de poort uitgebreid tot paleis. Het paleis heeft zijn naam te danken aan Christina van Frankrijk, ook wel Madama Reale, die het Palazzo tot haar favoriete woonplaats koos. Met een huurauto komt u bij al deze mooie plekken en bent u niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer of dure taxi’s.

U kunt precies zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt en kunt ook exact de plaatsen bereiken waar u graag naartoe wilt. Italië is natuurlijk ook een land van lekker eten en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er in het centrum van Turijn veel gezellige en goede restaurants te vinden zijn. Deze restaurants hebben niet alleen de Italiaanse keuken op de kaart staan, maar er worden ook allerlei wereldgerechten aangeboden. Het weer in Turijn is doorgaans goed. Doordat de stad in het binnenland en tussen de heuvels ligt, liggen de temperaturen hier zowel in de zomer als in de winter wat lager dan aan de kust. Toch wordt het hier in de zomer vaak ruim 25 graden Celsius. In de wintermaanden is er regelmatig sprake van mist. Dit is wel iets om rekening mee te houden wanneer u de weg op wilt in deze periode.


Rondreis door de regio Turijn
Met een huurauto vanaf de luchthaven bent u heel flexibel. U krijgt zo niet alleen de gelegenheid om de stad Turijn helemaal te bekijken, maar u kunt ook rustig wat rondtoeren door de omgeving of bijzonderheden rond Turijn bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het schitterende Lago Maggiore, waar u een dagje volledig kunt ontspannen. Hier geniet u van een adembenemende natuur. Bent u een wijnliefhebber? Dan mag u Alba en haar omgeving ook niet missen. Dit stadje is misschien wel het hart van de Italiaanse wijnbouw en in de omgeving zijn veel prachtige wijngaarden te vinden. U kunt zelfs ook nog een dag er voor uit trekken om naar Florence te gaan.

Zoals u hierboven heeft gelezen zijn er genoeg bezienswaardigheden in Turijn en kunt u door middel van een huurauto gaan en staan waar uzelf wilt.