Vind de juiste auto in Tuxtla Guiterrez

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tuxtla Guiterrez - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2018 10:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tuxtla Guiterrez

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tuxtla Guiterrez:

4.5 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Ik kom zeker terug bij happycar
Huurauto beoordeling van Tessa G.- 17 jul. 2015 15:33
(4 tot 5 )
Ik boek zeker nog een keer voor zo’n mooie prijzen
Huurauto beoordeling van Nicole P.- 17 jul. 2015 05:52
(5 tot 5 )
Heel goed gehuurd bij HappycAR
Huurauto beoordeling van Greet. A.- 18 jul. 2015 23:47
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Tuxtla Guiterrez

Wanneer u afreist naar Tuxtla reist u naar een van de mooiste koloniale steden van Zuid Mexico.  Hier komt u ook in oog met de rijke cultuur historie van Mexico waar prachtige koloniale kerken elkaar afwisselen met Azteken en Maya ruïnes. De stad heeft een paar van de best bewaard gebleven koloniale kerken van Latijns Amerika en een paar van de best gerestaureerde, vandaar dat de stad zeker het bekijken waard is. Missching komt uit met autoverhuur Tuxtla terug uit Mexico Stad of gaat u verder het land in door een auto te huren in Tuxtla. Hoe u er ook bent gekomen deze stad is beslist de moeite waard om een tussenstop te maken. De straten van de stad doen aan alsof ze nog rechtstreeks uit de koloniale periode stammen, maar zijn wel iets opgepoetst sinds die tijd. Verder vindt u in en om Tuxtla vele archeologische vondsten van de Mixteken en de Zapoteken die hier voor de Maya en de Azteken woonden tot ongeveer het begin van de Spaanse conquiste. Wanneer u afreist naar Oaxaca kunt u de kathedraal van Oaxaca zien, dit is de derde die gebouwd is in de stad, de vorige twee werden verwoest door aardbevingen respectievelijk in de 16e en 18e eeuw. De kathedraal is ingeweid in 1733 en is een van de hoogtepunten van een trip naar de stad Oaxaca.

Auto huren Tuxtla
Wanneer u zich in het centrum van Tuxtla bevindt vergeet dan vooral niet om ook een kijkje te nemen in het museum van de stad. Dit museum herbergt exposities over de Zapoteke , Mixteken en de Olmeken, de laatst genoemde zijn volgens vele archeologen de eerste bewoners van Mesoamerika. De Olmeken waren een volk dat 2500 jaar voor Christus al in de valei van mexico leefde deze beschaving heeft met primitieve beitels reusachtige hoofden uit de rotsen gehouwen en het is nogsteeds een mysterie he ze de rotsen van uit de bergen richting het lager gelege regenwoud hebben verplaatst. Iets buiten de stad vind u een andere beschaving van mesoamerika namelijk de Zapoteekse ruïnes van Monte Alban, hoewel vele beschavingen in mesoamerika een vergelijkbaare stijl vertonen zijn ze toch allen verschillend en is deze verlaten stad een prachtige mogelijkheid om de Zapoteekse beschaving beter te leren kennen.  

 

Autoverhuur Tuxtla
Op de vele marktjes van Tuxtla kunt u ook heerlijke lokale gerechten eten en dit deze regio staat dan ook bekend als het land van de zeven Mole’s, een complexe Mexicaanse saus die gemaakt wordt met behulp van chocolade en peper, deze sauzen zijn ook prima mee te nemen als souvenir aangezien ze in poedervorm te verkrijgen zijn op de marktjes van Oaxaca. Hiernaast is ook nog eens de regio waar de meeste oude lokale culturen hebben hebben weten te overleven, hier worden dan ook nog 17 verschillende talen gesproken inclusief het Spaans. Oaxaca is verder nog beroemd voor haar vele festivals die uitgebreid gevierd worden, ongetwijfeld de grootste daarvan is het “Día del los Muertos” ofwel dag van de doden festival. Deze viering stamt terug naar de oude culturen van Mexico en is langzamerhand mee opgegaan in het Christendom in Mexico. Op de dag van de doden op 1 November worden eerst de zielen van de dode kinderen herdacht die dan volgens het geloof terug komen op aarde, en een dag later worden de volwassenen herdacht. Dit gaat gepaard met altaren waarop het gene dat de overledenen  graag at, dronk of en verder consumeerde terug te vinden is. Het klinkt misschien luguber, maar dit is de manier waarop Mexicanen hun doden vereeren en voor hen is het dan ook de normaalste zaak van de wereld. Mocht u zich tijdens dit festival in Tuxtla of ergens anders in Mexico bevinden zorgt u er dan voor dat u niet vergeet “Pan de Muerto” te eten, ofwel het brood van de doden een zoet, zwaar brood dat traditioneel alleen tijdens dit festival gegeten word.

Wanneer u met auto huren Tuxtla verder reist door Mexico kunt u aan de kust Acapulco bezoeken, of misschien rijdt u wel noordelijk naar Mexico Stad, een van de grootste steden ter wereld. Een van de meest historische steden van Latijns Amerika, niet alleen omdat de Spanjaarden hier als een van de eerste plaatsen op het continent een stad stichtte maar ook vanwege de beschavingen die er al lang voor de conquiste woonde en er hun thuis hadden. De stad is gebouwd op een eiland in een meer, rond 1325 door de Azteken die het Tenochtitlan noemden. De legende van de Azteken luidt als volgt: Het volk zal zich vestigen op een plek waar zijn een Arend op een cactus zien zitten die een slang in zijn snavel heeft. Na een lange tocht vanuit de valei van Mexico kwamen de Azteken bij de plek waar dit gebeurde op een eiland bij meer Texcoco. De ruines van de Azteken zijn nogsteeds te zien in het centrum van de stad bij Templo Mayor.Wanneer u met uw huur auto in Tuxtla verder rijdt richting het zuiden kunt u richting de Ruïnes van Palenque rijden, maar  u kunt ook noordelijk rijden naar Guadalajara, de hoofdstad van de provincie Jalisco. Uit deze regio komen de meeste dingen die we in het westen als typisch Mexicaans beschouwen waaronder Tequila, de sombrero en de Marriachi bands.