tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Venlo

Huurauto Venlo
De mooie Limburgse stad Venlo is een bezoek meer dan waard. Het is een echte handels- transport- en industriestad. Het ligt vlakbij het Duitse Ruhrgebied waar Venlo koopcentrum voor is. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. HAPPYCAR is wat autohuur Venlo betreft het beste wat je van een huurauto mag verwachten te vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! Met huurautovergelijkingssite HAPPYCAR, met partners als Europcar en AutoEurope, wordt met een huurauto Venlo ontdekken makkelijk en krijg je bovendien het meest waar voor je geld.

Ontdek Venlo
Venlo ligt aan een van de bochten in de rivier de Maas en wordt gekenmerkt door zijn historische centrum. De Tweede Wereldoorlog heeft hier wel een hoop schade aangericht. Door de bombardementen zijn veel historische gebouwen verdwenen uit de binnenstad van Venlo. Dit maakt het stadhuis van Venlo uit de zestiende eeuw extra bijzonder, aangezien dit gebouw ongeschonden is gebleven. Ook blijkt dat er toch nog een aantal huizen met een Middeleeuwse kern is. De Gasthuisstraat in Venlo heeft zelfs de titel 'meest Middeleeuwse straat van Nederland' mogen ontvangen.

Met een huurauto Venlo ontdekken
Rental car Venlo biedt de gelegenheid om geen plekje van deze historische stad te missen. In Venlo zijn meer dan driehonderd detailhandelszaken te vinden en honderdtwintig horecazaken met gezellige terrassen voor een hapje en een drankje in het sfeervolle centrum van deze bruisende stad. 
Voor de cultuurliefhebber biedt Venlo theater De Maaspoort. Dit theater is flink verbouwd en uitgebreid, waardoor het zich nu een van de mooiste theaters van de Benelux mag noemen. Ook telt Venlo een aantal musea waarvan het Limburgs Museum de bekendste is. Het is een historisch en volkskundig museum gelegen tegenover het treinstation. Het biedt veel interactieve toepassingen zoals de mogelijkheid om elke zaal vanuit panorama te bekijken, waardoor het een leuke en interessante beleving is.

Rondreis door de regio Venlo
Via huurautovergelijkingssite HAPPYCAR maakt Autoverhuur Venlo het mogelijk om prachtige bezienswaardigheden in de nabije omgeving te bezoeken. Zo is er op ongeveer dertien kilometer rijden een authentieke Hertog Jan Brouwerij. De brouwerij bevat een ruime keuze aan bieren die kunnen worden geproefd binnen een bijhorende brasserie. Er is een leuke rondleiding met veel informatie waardoor het ook voor kinderen een leuk uitje is.
Om kinderen echt een dag te geven die ze niet snel zullen vergeten is er op ongeveer dertien kilometer rijden het pretpark Toverland. Met rental car Venlo is dit natuurlijk geen probleem. Dit leuke, niet te drukke park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is een goed verzorgd en veelzijdig pretpark met zelfs een groot overdekt gedeelte zodat er onder alle weersomstandigheden plezier kan worden gemaakt.
Voor de avontuurliefhebbers is er Avontuur in Arcen. Een avontuurlijke dag vol met jeepsafari's, buggytochten, paintballen, boogschieten, kleiduifschieten en zelfs snorscooters. Mede door de diversiteit aan activiteiten is dit voor zowel jong als oud een absolute aanrader!
Voor nog meer actieve belevenissen is er het Klimpark Fun Forest Venlo. Een uitdagend programma biedt de kans om te klimmen en te tokkelen midden in de natuur. Vele parcoursen bieden voldoende afwisseling en met professionele en vriendelijke begeleiding is dit voor iedereen een leuk uitje. Een populaire bestemming in de buurt is ook Weert.
Kortom, er is genoeg te beleven in Venlo en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Venlo. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Venlo te bieden heeft en biedt daarmee het meest waar voor het geld!