Vind de juiste auto in United Arab Emirates

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in United Arab Emirates

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in United Arab Emirates:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur United Arab Emirates

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) liggen op 6 uur vliegen vanaf Nederland. Een beetje te ver voor een stedentripje, maar perfect voor een vakantie van een week of langer. De VAE bestaan uit zes verschillende emiraten, waarvan Dubai en Abu Dhabi de bekendste zijn. Met HAPPYCAR zoek je een mooie luxe huurauto in de Verenigde Arabische Emiraten. Bij Rental Cars, Avis, Hertz of een van de vele andere bedrijven voor autoverhuur in de Verenigde Arabische Emiraten staat jouw lievelingsauto voor je klaar! Saudi Arabie is ook niet ver weg.

Ontdek de Verenigde Arabische Emiraten
Laten we beginnen in Dubai. Dit is een wereldstad in het Midden-Oosten die heel erg georiënteerd is op het westen. Hoewel er voor de lokale bevolking strenge leefregels gelden, gelden deze niet voor toeristen. Als vrouw kan je gewoon ongesluierd over straat zonder dat je wordt lastig gevallen. Bedek wel even je hoofd als je de beroemde Jumeirah moskee gaat bezichtigen. Dit kan door gewoon even losjes een doek om je hoofd te slaan. De schoenen moeten dan ook uit. Hiervoor staan er rekjes in het voorportaal, en slofjes die je aan kunt trekken om je voeten warm te houden. Op vrijdag, de heilige dag van de moslims, is de Jumeirah moskee gesloten voor toeristische rondleidingen. Ga dan Libanees eten op het dakterras van Bastakia Nights. In dit woestijnklimaat kan je alle avonden, zomer of winter, buiten zitten.
Met een auto van de autoverhuur van die Verenigde Arabische Emiraten rijd je naar de Gold Souk en het Gold & Diamant Park om goedkoop goud te kopen. De handel is hier betrouwbaar en staat onder toezicht van de staat. Dit geldt niet voor alle straathandelaren die buiten staan met dure Gucci tassen. Veel van hun handel is namaak. Pas hiermee op, want de douane kan dergelijke producten zomaar in beslag nemen! In de Dubai Shopping Mall zijn vrijwel alle merkproducten echt. Hier hangt echter een aardig prijskaartje aan. Wel kan je overal, zowel op straat als in de winkel, proberen af te dingen. Soms zakken handelaren wel tot op de helft van de prijs!

Met een huurauto de Verenigde Arabische Emiraten ontdekken
Vanaf Dubai rijd je met een Rental Car van de Verenigde Arabische Emiraten langs de Perzische Golf de hele kuststreek af. Abu Dhabi ligt slechts op 145 kilometer afstand. Onderweg passeer je de Palmeilanden. Dit zijn kunstmatig opgespoten eilanden in de vorm van een palmboom. Als je geld te veel hebt kan je een eilandje kopen als souvenir en daar af en toe met je privé jet naar toe vliegen. Voor mensen die minder bedeeld zijn biedt de autohuur in de Verenigde Arabische Emiraten gelukkig ook volop de mogelijkheid om in stijl langs de Golf te cruisen. Rijd bijvoorbeeld in een cabriolet met een open dakje langs de modieuze, mondaine boulevards van Abu Dhabi. Laat rustig de auto open en onbeheerd staan als je gaat flaneren langs de wandelboulevard van Corniche Road. Dankzij het strenge regime komt diefstal hier nauwelijks voor.
Rijd ook eens naar de vele hotels waar dansoptredens gegeven worden. Bedenk wel dat de oriëntaalse dans die hier te zien is, meestal Egyptisch is en niet authentiek bij deze streek hoort. De danseressen die hier optreden zijn bovendien voor het grootste gedeelte Russisch.

Rondreis door de regio van de Verenigde Arabische Emiraten
Om kennis te maken met de originele oude cultuur van de Golfstaten, informeer je naar khalleegy shows. Hier wordt gedanst in lange, wijde gewaden, en op hypnotiserende, opzwepende muziek met hoofd en haren gezwaaid. Voor een bedouienenshow rijd je in je Rental Car van de Verenigde Arabische Emiraten de woestijn in. In een grote bedouienentent lig je aan een lange tafel aan, op tapijten die over het zand gespreid zijn. Hier word je koninklijk bediend. Ook zijn er dansers, danseressen en muzikanten. De originele bedouienendans wordt gedanst in zware, tribale kostuums. Deze dansgroepen treden op voor de sjeiks, emirs en de rest van de lokale bevolking.
De autohuur in de Verenigde Arabische Emiraten kan je een zware 4-wheel drive leveren voor deze trip. Rijd dan ook naar Umm an-Nar. Dit eiland is Unesco Werelderfgoed, wegens de talrijke archeologische opgravingen uit het Bronzen Tijdperk. Voor wie van natuur houd, is Sir Bu Nair een must. Je vindt hier een gevarieerde en exclusieve vogelpopulatie.