Vind de juiste auto in Verona

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Verona - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 nov. 2018 10:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 nov. 2018 10:09 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 07:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 07:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 07:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2018 07:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Verona

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Verona:

4.5 tot 5 (684 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Hopelijk tot ziens
Huurauto beoordeling van Hans P.- 18 nov. 2018 12:30
(5 tot 5 )
Prima service, het telefonische verzoek tot een dag verlenging van de huurtijd was geen enkel probleem, heeft mijn mini vakantie een positieve boost gegeven, waarvoor dank.
Huurauto beoordeling van PJH G.- 16 nov. 2018 19:53
(5 tot 5 )
auto net, vriendelijk onthaal, vlotte service
Huurauto beoordeling van Marleen P.- 15 nov. 2018 10:27

Autohuur Verona

Verona, de stad waar het beroemste verhaal van Shakespear zich heeft afgespeeld. Gaat er bij u nog geen belletje rinkelen? Dan zegt de namen  Romeo en Julliet ofwel Romeo en Julia u misschien meer. Het hartverscheurende verhaal van twee mensen die ontzettend verliefd op elkaar waren, maar die op tragische wijze nooit hun liefde hebben kunnen bezegelen. Wanneer u met uw huurauto naar Verona rijdt, komt u in een van de oudste steden van Italië. U kunt hier genieten van de fantastische opera’s in de Romeinse Arena. Daarnaast kunt een wandeling maken langs de rivier of het middeleeuwse kasteen van de eens machtige heren van Verona bezoeken. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij het beroemde balkonnetje van Romeo & Julia. Daarnaast kunt u vanuit Verona ook terrecht in Rome, Venetië of Milaan. Kortom wanneer u een auto huurt in Verona staat heel Italië voor u open.

Bezienswaardigheden
Het Romeinse Amfitheater in Verona is in de eerste eeuw na Christus gebouwd. Het is na het Colosseum in Rome, het grootste nog overeindstaande Romeinse Arena. Het Amfitheater van Verona is zeer goed bewaard gebleven en wordt zelfs vandaag de dag nog gebruikt voor opera voorstellingen. In deze Arena passen 22.000 toeschouwers. Wanneer u dit gezien heeft, moet u ook zeker door naar de Arche Scaligere. Hier vindt u een groep van vijf gotische grafmonumenten en bevat kunststukken met vele prachtige details. De graven stammen uit de 13e en 14e eeuw toen de Scaligere familie over Verona heerste. Na deze excursie kunt u verder om te wandelen over de Ponte Pietra, een Romijnse brug die dateert van de eerste eeuw na Christus. Deze brug is meerdere malen verwoest, maar met de originele materialen opgebouwd. Mede hierdoor heeft de brug haar authentieke uitstraling behouden. Wanneer u verder gaat naar het Piazza dei Signori wordt u omringt door historische gebouwen, waaronder het Loggia del Consiglio. Dit is een hoge toren die karakteristiek Italiaans is. Daarnaast kunt u gaan naar het huis van Julia uit het beroemde verhaal van Shakespear. Tegenwoordig is dit een toeristische trekpleister, al moet er wel bij gezegd worden dat deze niet geheel origineel meer is. Het balkonnetje is er in de jaren 30 aangebouwd. Op de binnenplaats van dit huis bevindt zich een standbeeld van haar. Volgens een oude legende zult u geluk in de liefde krijgen, wanneer u de rechter borst van het standbeeld aanraakt.

Rondreizen in de regio van Verona
In Verona bevindt u zich in de regio Toscane, deze regio heeft alles te bieden wat u zoekt in een vakantie; een prachtige natuur, een rijke cultuur, een goede keuken en een stralende zon. De wijnvelden, olijfgaarden, bloemenvelden en glooiende heuvels vormen het typische Toscaanse landschap. Helemaal in het zuiden van Italië vindt u het eiland Sicilië. Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien

Wanneer u met uw huurauto  voorbij de Toscane gaat en terug gaat richting de steden kunt u zich laten verleiden door het prachtige Rome. Deze stad is met een rijke historie, de overheerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden een stad die u zeker gezien moet hebben. Ga in Rome langs bij het Colosseum, de St. Pieter en het Vaticaan en ontdek wat Rome u allemaal te bieden heeft.


Daarnaast kunt ook naar de pracht en praal in Venetië. De vele gebouwen, die getuigen van een ooit onvoorstelbare rijkdom. Het is een verzameling van romantische stenen bruggen, kleine steegjes en een prachtig grachtenstelsel. Het levendige San Marcoplein met het indrukwekkende Dogenpaleis, hier zijn vele terrasjes en honderden duiven. Deze prachtige stad moet u beslist éénmaal in uw leven gezien hebben. Bent u een echte design liefhebber? Rijdt u dan door naar Milaan, de stad van de mode en bezoek hier het winkelcentrum ‘De gouden vierhoek’ waar u alle topmerken vindt.

De verhuurstations op de luchthaven van Verona bieden u een eenvoudige manier aan om uw reis te beginnen en geven uw de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.