tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Verona - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
Smart ForTwo
Smart ForTwo
gevonden op 8 sep. 2016 17:48 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
Peugeot 3008 SUV
Peugeot 3008 SUV
gevonden op 8 sep. 2016 17:48 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
Nissan Qashqai SUV
Nissan Qashqai SUV
gevonden op 3 okt. 2016 17:38 uur

Autohuur Verona

Verona, de stad waar het beroemste verhaal van Shakespear zich heeft afgespeeld. Gaat er bij u nog geen belletje rinkelen? Dan zegt de namen  Romeo en Julliet ofwel Romeo en Julia u misschien meer. Het hartverscheurende verhaal van twee mensen die ontzettend verliefd op elkaar waren, maar die op tragische wijze nooit hun liefde hebben kunnen bezegelen. Wanneer u met uw huurauto naar Verona rijdt, komt u in een van de oudste steden van Italië. U kunt hier genieten van de fantastische opera’s in de Romeinse Arena. Daarnaast kunt een wandeling maken langs de rivier of het middeleeuwse kasteen van de eens machtige heren van Verona bezoeken. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij het beroemde balkonnetje van Romeo & Julia. Daarnaast kunt u vanuit Verona ook terrecht in Rome, Venetië of Milaan. Kortom wanneer u een auto huurt in Verona staat heel Italië voor u open.

Bezienswaardigheden
Het Romeinse Amfitheater in Verona is in de eerste eeuw na Christus gebouwd. Het is na het Colosseum in Rome, het grootste nog overeindstaande Romeinse Arena. Het Amfitheater van Verona is zeer goed bewaard gebleven en wordt zelfs vandaag de dag nog gebruikt voor opera voorstellingen. In deze Arena passen 22.000 toeschouwers. Wanneer u dit gezien heeft, moet u ook zeker door naar de Arche Scaligere. Hier vindt u een groep van vijf gotische grafmonumenten en bevat kunststukken met vele prachtige details. De graven stammen uit de 13e en 14e eeuw toen de Scaligere familie over Verona heerste. Na deze excursie kunt u verder om te wandelen over de Ponte Pietra, een Romijnse brug die dateert van de eerste eeuw na Christus. Deze brug is meerdere malen verwoest, maar met de originele materialen opgebouwd. Mede hierdoor heeft de brug haar authentieke uitstraling behouden. Wanneer u verder gaat naar het Piazza dei Signori wordt u omringt door historische gebouwen, waaronder het Loggia del Consiglio. Dit is een hoge toren die karakteristiek Italiaans is. Daarnaast kunt u gaan naar het huis van Julia uit het beroemde verhaal van Shakespear. Tegenwoordig is dit een toeristische trekpleister, al moet er wel bij gezegd worden dat deze niet geheel origineel meer is. Het balkonnetje is er in de jaren 30 aangebouwd. Op de binnenplaats van dit huis bevindt zich een standbeeld van haar. Volgens een oude legende zult u geluk in de liefde krijgen, wanneer u de rechter borst van het standbeeld aanraakt.

Rondreizen in de regio van Verona
In Verona bevindt u zich in de regio Toscane, deze regio heeft alles te bieden wat u zoekt in een vakantie; een prachtige natuur, een rijke cultuur, een goede keuken en een stralende zon. De wijnvelden, olijfgaarden, bloemenvelden en glooiende heuvels vormen het typische Toscaanse landschap. Helemaal in het zuiden van Italië vindt u het eiland Sicilië. Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien

Wanneer u met uw huurauto  voorbij de Toscane gaat en terug gaat richting de steden kunt u zich laten verleiden door het prachtige Rome. Deze stad is met een rijke historie, de overheerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden een stad die u zeker gezien moet hebben. Ga in Rome langs bij het Colosseum, de St. Pieter en het Vaticaan en ontdek wat Rome u allemaal te bieden heeft.


Daarnaast kunt ook naar de pracht en praal in Venetië. De vele gebouwen, die getuigen van een ooit onvoorstelbare rijkdom. Het is een verzameling van romantische stenen bruggen, kleine steegjes en een prachtig grachtenstelsel. Het levendige San Marcoplein met het indrukwekkende Dogenpaleis, hier zijn vele terrasjes en honderden duiven. Deze prachtige stad moet u beslist éénmaal in uw leven gezien hebben. Bent u een echte design liefhebber? Rijdt u dan door naar Milaan, de stad van de mode en bezoek hier het winkelcentrum ‘De gouden vierhoek’ waar u alle topmerken vindt.

De verhuurstations op de luchthaven van Verona bieden u een eenvoudige manier aan om uw reis te beginnen en geven uw de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.