Vind de juiste auto in Vlissingen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Vlissingen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 12:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 12:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 04:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 04:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2018 10:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2018 10:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 04:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 04:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Vlissingen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Vlissingen:

4.4 tot 5 (685 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles verliep soepel.
Huurauto beoordeling van Dick B.- 19 nov. 2018 16:14
(5 tot 5 )
Snel en goed geholpen!! Daarnaast mooie nette auto’s in de verhuur!!
Huurauto beoordeling van H.F. T.- 19 nov. 2018 11:38
(4.5 tot 5 )
goede website en service
Huurauto beoordeling van Marja R.- 19 nov. 2018 10:20

Autohuur Vlissingen

Huurauto in Vlissingen.

Vlissingen, gelegen in het zuiden van Nederland, kunt u met een huurauto goed verkennen. Ook als u met het vliegtuig komt, is dat geen probleem. Vlissingen ligt namelijk maar op anderhalf uur rijden van Rotterdam The Hague Airport.

De stad is erg bekend met zijn haven, deze was vroeger erg belangrijk voor de handel. Er zijn veel sporen te vinden van de handel van toentertijd. Dit historisch stadje kunt u makkelijk te voet ontdekken maar met een huurauto van HAPPYCAR kunt u de steden eromheen zoals Middelburg, Souburg, Renesse etc. bezoeken. Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden zoals parkeergarages te vinden. Doordat het een kleine stad is zult u bijna geen last hebben van file’s en andere drukte. Met uw huurauto kunt u elke plek onafhankelijk bezoeken van het openbaar vervoer.

 

Vlissingen beschikt over een strand die in de zomer door vele vakantiegangers wordt bezocht. Ook vele Duitse, Engelse en Franse toeristen komen af op de stranden van Vlissingen. Buitenom de zomer kunt u heerlijk uitwaaien op het strand en het bos dat vlakbij gelegen is. De boulevard van Vlissingen is één van de belangrijkste bezienswaardigheden. De boulevard heeft een uitzicht over de Westerschelde en het Badstrand. Aan deze boulevard vindt u vele restaurantjes en cafés.

Het historische stadje bezit over het Zeeuws maritiem muZEEum. Dit museum bezit over een aantal topstukken uit de geschiedenis. Alle details over de zeeheld van Vlissingen, Michiel de Ruyter, wordt hier besproken. Er worden verschillende tentoonstellingen gehouden in het museum over de oorlogen en die tijd er omheen.

Het Arsenaal in Vlissingen is het perfecte uitje wanneer het weer even niet meewerkt. Geniet van de piratenshow op het dek en bekijk het uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Hier kunt u zelfs de haaien en roggen aaien. Er zijn maar liefst vier grote aquaria. Er is veel te doen voor jong én oud. Geniet aan het einde van de dag van een hapje en een drankje in het restaurant en loop over de dijk met uitzicht over de Westerschelde.

In het centrum van Vlissingen  kunt u allerlei bekende winkels vinden. Elke vrijdag en zaterdag is de weekmarkt aanwezig met verse groente en fruit. Deze op loopafstand van het strand. Eet heerlijke bolussen en stroopwafels gelijk van de hele plaat.

Als u uitgekeken bent in Vlissingen, kunt u met uw huurauto naar Roosendaal rijden. Dit ligt op nog geen 80 kilometer en in deze stad bevindt zich een fashion outlet genaamd Rosada: het paradijs voor alle vrouwen die graag nieuwe kleding kopen!

Huurauto met HAPPYCAR.

Bezoek ook de hoofdstad van Zeeland, Middelburg. Hier is veel te beleven. Het stadhuis is een indrukwekkend gebouw en rijkelijk versierd. Het stadhuis heeft een toren en een carillon. De toren wordt ook wel Malle Betje genoemd omdat de klok altijd achterloopt van de Lange Jan. In het stadhuis was ook een vleeshal gevestigd. Nu wordt die ruimte gebruik voor exposities met een collecties uit de hedendaagse kunst met gratis toegang voor bezoekers.

Beklim de Lange Jan, hét symbool van Middelburg. De toren is 90,5 meter hoog en behoort tot de top 10 hoogste kerktorens van Nederland! Het zijn wel wat treden te betreden, 207 om precies te zijn, maar het uitzicht over de stad zal meer dan een beloning zijn. De toren heeft het te verduren gehad van de Tweede Wereldoorlog, maar staat gelukkig nog steeds. Het Abdijplein om de Lange Jan is ook een historisch gebied.

Rijdt u door naar Vrouwenpolder waar het Deltapark Neeltje Jans zich bevindt. Hier komen natuur, cultuur en techniek samen. Bezichtig hier de Deltawerken wat Nederland beroemd heeft gemaakt! Maak tegelijkertijd kennis met de zeewezens van de Oosterschelde. Woon zeehondenshows bij en ontmoet de reuzen van de oceaan.

Wat u ook kunt doen, is een uitstapje maken naar België. De mooie stad Brugge ligt erg dichtbij!

Kortom: er is meer dan genoeg in en rondom Vlissingen. De stad is uw bezoek zeker waard. Met een huurauto heeft u de vrijheid om dit bezoek zo in te vullen zoals u dat wilt.