Vind de juiste auto in Volos

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Volos - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda

Fiat Panda

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 16:11 uur.

Beoordeling autoverhuur in Volos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Volos:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Volos

Is een stad in het centrum van Griekenland, ongeveer halverwege de twee belangrijkste steden van het land, Athene en Thessaloniki. Dit maakt de locatie van Volos uitermate geschikt om een auto te huren in Volos en Athene en Thessaloniki te bezoeken. Andersom kan het natuurlijk ook: u huurt een auto op de luchthaven van Athene en bezoekt daar Volos mee. Volos is gebouwd aan het binnenste punt van de Golf van Volos en aan de voet van de berg Pilio.

Autoverhuur Volos
Volos is verder niet zo zeer een hele toeristische stad, maar Volos heeft een auto vrije boulevard en u kunt er een mooie wandeling over de twee kilometer lange pier maken. Daarnaast kunt u ontspannen in het park dat langs de zee ligt. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een van de restaurantjes of barretjes te bezoeken in deze stad.

In de stad zijn in het verleden een aantal sportevenementen gehouden. Volos was bijvoorbeeld tijdens de Olympische Zomerspelen van 2004 één van de steden waar het Olympisch voetbaltoernooi werd gehouden. De stad organiseerde in 2006 ook het Europees Kampioenschap Turnen.

Wanneer u met een huurauto door Griekenland trekt mag de hoofdstad, Athene, zeker niet op uw lijstje ontbreken. Athene is de oudste wereldstad van Europa en de geboortegrond van de democratie. In het oude centrum vindt u overblijfselen van oude zuilengalerijen, antieke theaters en andere indrukwekkende monumenten, met als hoogtepunt de Akropolis. De Akropolis is een 156 meter hoge tafelberg met daarop overblijfselen van verschillende tempels. De belangrijkste gebouwen hier zijn het Parthenon, de Propylaeën, de Tempel van Nikè en het Erechtheion. Deze (overblijfselen van) gebouwen zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Daarnaast vindt u vlakbij de Akropolis nog het Dionysus Theater, Tempel van Zeus en de Poort van Hadrianus. Heeft u nog niet genoeg van alle historie? Bezoekt u dan het Nationaal Archeologisch Museum. In dit mooie gebouw wordt een collectie van oud-Griekse kunst tentoongesteld, afkomstig van vondsten door heel Griekenland.

De tweede stad van Griekenland, Thessaloniki, ligt ten noorden van Athene. De stad kent een rijke cultuur met veel bezienswaardigheden en musea. Bezoekt u het symbool van Thessaloniki, de Witte Toren. De toren is onderdeel van de stadsmuur welke vroeger om de stad lag en geeft u een prachtig uitzicht. Aan het einde van de lange straat, Egnatia, bevindt zich de Triomfboog. Op de boog zijn nog beelden terug te vinden van de veldslag met de Perzen. Heeft u even genoeg van alle bezienswaardigheden, neemt u dan een kijkje op het Aristoteles plein. De vele cafés en restaurants om het plein maken dit één van de populairste pleinen van Thessaloniki. Ook kunt u het geboortehuis van Mustafa Kemal Atatürk bekijken. Hij was legerofficier, schrijver, politicus en grondlegger van de Turkije. Hij was zelf de eerste president. Naar hem is ook het in Turkije gelegen Atatürk vliegveld vernoemd.

Op rondreis door Griekenland met autohuur Volos
Als u van afwisseling houdt, dan is een rondreis met een huurauto in Volos de ideale oplossing. De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn allemaal stuk voor stuk de moeite waard om te bezichtigen. De prachtige kustlijn met de mooie binnenlanden, die Griekenland te bieden heeft in combinatie met de steden maken het land tot iets wat u in uw leven gezien moet hebben. De makkelijkste manier om het land te ontdekken is per huurauto. Wanneer u uw route wilt uitstippelen en wilt stoppen op de mooiste plekjes van Griekenland, dan is de huurauto bij uitstek de beste optie. De steden kunt u bereiken door door het mooie Griekse landschap te rijden en u kunt gemakkelijk naar de vele eilanden met de veerboot. U rijdt zo met u huurauto in Volos de boot op en af. Een huurauto in Volos geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.