Vind de juiste auto in Zaandam

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zaandam - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2018 02:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2018 02:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 02:05 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2018 02:05 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2018 10:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2018 10:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zaandam

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zaandam:

4.8 tot 5 (698 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Zaandam

Kom nu naar Zaandam, een schitterende stad gelegen in het centrum van Noord-Holland. Zaandam is de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR is wat autohuur Zaandam betreft de beste huurauto te vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! Met HAPPYCAR, partner van Europcar en AutoEurope, wordt met een huurauto Zaandam ontdekken makkelijk en bovendien biedt het de meeste waar voor het geld!

Ontdek Zaandam
Zaandam heeft niet de structuur van een normale stad, omdat ze eigenlijk uit twee delen bestaat. Elk van deze delen ligt aan een andere kant van de Zaan. Dit is een historische waterloop van meer dan dertien kilometer die vanaf het noorden van Zaanstad loopt en uiteindelijk in het Noordzeekanaal uitmondt. Aan de oostzijde van de Zaan heeft het centrum, dankzij het plan Inverdan, een grondige opknapbeurt gehad, waardoor dat gedeelte helemaal gemoderniseerd is.
De Zaanse Schans is zeker de moeite waard om even te bezoeken. Het is een kleine buurt in Zaandam, die aan de oostzijde van de Zaan ligt. Het is de bekendste openluchtattractie van Zaandam en het trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. De buurt is een soort reservaat geworden om zo authentieke Zaanse houtbouw te waarborgen. Het gebied is langzaam uitgegroeid tot de grote toeristische trekpleister die het nu is.

Met een huurauto Zaandam ontdekken
Met rental car Zaandam wordt het bezichtigen van de stad makkelijk gemaakt. Zaandam telt tientallen rijksmonumenten. Ook heeft het vier zeventiende-eeuwse kerken die zeker de moeite waard zijn even te bezoeken. De Oostzijderkerk en de Westzijderkerk staan aan weerszijden van de Zaan. De Westzijderkerk wordt ook wel Bullekerk genoemd, doordat er in 1647 een zwangere vrouw door een stier op de hoorns werd genomen. Het kind kwam zonder schrammen ter wereld, maar de vrouw overleed. In de kerk hangt een monumentaal schilderij en op het kerkplein staat een groot bronzen beeld als herinnering aan deze gebeurtenis.
In de tweede helft van de negentiende eeuw zijn er vele villa's gebouwd aan beide kanten van de Zaan. Veel villa's aan de oostkant zijn gesloopt voor de fabrieken van Albert Heijn, die geboren was in Zaanstad. Aan de Westzijde zijn er veel intact gebleven.

Rondreis door de regio Zaandam
Rental car Zaandam maakt het mogelijk om ook in de nabije omgeving van Zaandam fraaie bezienswaardigheden te bezoeken. Op ongeveer negen kilometer rijden zijn de prachtige Amsterdamse grachten te bezichtigen. Voor de natuurliefhebbers zijn er de Kennemer Duinen in Bloemendaal, waar te genieten is van fraaie natuurgebieden en een mooi afwisselend landschap. Het is slechts zestien kilometer rijden, autoverhuur Zaandam zorgt daarbij voor makkelijk en goedkoop vervoer. Ook het Rijksmuseum in Amsterdam is een echte must see. Sinds kort opnieuw heropend door prinses Beatrix is hier de legendarische Nachtwacht van Rembrandt te zien. Er is zelfs een hele tentoonstelling aan Rembrandt gewijd om deze grote Nederlandse kunstenaar te eren. Naast andere schitterende schilderijen zijn er ook veel andere kunstobjecten te zien uit de geschiedenis van Nederland en Amsterdam. Al met al zeker de moeite waard!

Kortom, er is genoeg te beleven in Zaandam en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Zaandam. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Zaandam te bieden heeft en biedt op deze manier het meest waar voor het geld!