tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Zadar Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Toyota Aygo
Toyota Aygo
gevonden op 27 sep. 2016 20:47 uur
Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 27 sep. 2016 20:47 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
gevonden op 27 sep. 2016 20:47 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Opel Vivaro
Opel Vivaro
gevonden op 27 sep. 2016 20:47 uur

Autohuur Zadar Luchthaven

Gaat u naar Kroatië voor uw plezier of heeft u een zakelijke reden om dit mooie Zuid-Europese land te bezoeken? Wat uw reden ook is, u zult wellicht het maximale uit uw verblijf willen halen. U wilt waarschijnlijk het maximale uit uw verblijf halen en dan is het verstandig om een eigen vervoersmiddel ter beschikking te hebben. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Zadar. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Ontdek Zadar
Al vele eeuwen is Zadar een belangrijke havenstad aan de Adriatische zee en heeft tijden gekend dat de Romeinen en later de Byzantijnen en de Venetianen gebruik maakten van haar unieke ligging. Zadar, vroeger bekend onder de Italiaanse naam Zara, is in de laatste eeuwen onder meer in het bezit geweest van Oostenrijk en Italië en kwam na de Tweede Wereldoorlog onder het bewind van de Joegoslavische maarschalk Tito. In de burgeroorlog van begin jaren negentig was Zadar een stad waar anti-Servische rellen begonnen, die een opmaat vormden voor het uiteenvallen van de staat Joegoslavië.
Zadar is een stad, rijk aan historische gebouwen die vooral de geschiedkundig geïnteresseerden zullen bekoren. Met een huurauto vanaf de luchthaven heeft u de mogelijkheid om alle gebouwen zo efficiënt mogelijk te kunnen bezoeken. Daarnaast kunt u gemakkelijk het bijzondere binnenland in trekken.

Wanneer u uw huurauto parkeert aan de boulevard van Riva Nova, kunt u in uw eigen tempo naar het kunstwerk De Zonnegroet. Overdag wordt het opgeladen door zonnecellen en ’s avonds geeft het een schouwspel aan gekleurd licht. Deze Zonnegroet is ontworpen door de kunstenaar Nikola Bašic. Bašic heeft ook het nabijgelegen Zeeorgel gemaakt, waar de zee zorgt voor een indrukwekkend geluid.

Wilt u uitgebreid winkelen? Dan kunt u het beste naar de centraal gelegen winkelstraat Široka Ulica gaan. Liefhebbers van musea vinden veel van hun gading in het archeologisch museum of in het maritieme museum. Als u interesse heeft in geschiedenis, dan mag u het Romeinse forum beslist niet links laten liggen. Ook prachtige kerkgebouwen als de Sint-Anastasiakathedraal of de Sint-Donatuskerk uit de 9e Eeuw zijn een bezichtiging meer dan waard. Wie de oude stadsmuur goed bekijkt, zal in de mooie stadspoort sporen zien van de Venetiaanse overheersing in de 16e Eeuw. Een huuurauto vanaf luchthaven geeft u veel persoonlijke vrijheid om dit allemaal te kunnen bezoeken.


Rondreis door de regio Zadar
Slaat u zeker de mooie zonsondergangen in Zadar niet over. Volgens de beroemde regisseur Alfred Hitchcock behoren ze tot de mooiste ter wereld. De streek rond Zadar, ook bekend onder de naam Dalmatië, biedt u een aantal bezienswaardigheden die met uw huurauto gemakkelijk te bereiken zijn. Als u houdt van natuurschoon, bezoekt u dan zeker het Nationaal Park Kornati, met zijn beschermde zeeleven. U kunt er fantastisch duiken of snorkelen. Een mooie stad om te bezoeken is Dubrovnik. Wist u dat Dubrovnik dé plek is waar veel scènes van de populaire tv-serie Game of Thrones worden opgenomen? U kunt ook gaan naar het uitgestrekte nationaal park Krka gaan. Hier kunt u genieten van de imposante watervallen die in etages naar beneden gaan. Het is toegestaan om hier te zwemmen. In de stad Sibenik vindt u niet alleen mooie historische gebouwen, maar ook een interessant cultuurhistorisch museum, gevestigd in het oude hertogelijke paleis. Voor een dagje aan een uitgestrekt strand is de populaire badplaats Makarska een echte aanrader. Met een huurauto vanaf de luchthaven haalt u het maximale uit uw verblijf en kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.