Vind de juiste auto in Zagreb

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Zagreb - Goedkoopste aanbiedingen

Opel Corsa

Opel Corsa

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 20:39 uur.

Opel Astra STW

Opel Astra STW

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 12:32 uur.

Renault Scenic

Renault Scenic

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 20:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zagreb

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zagreb:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Zagreb

 

 

Kroatië is een prachtig land voor historische en mooie plaatsen en waar veel natuur te vinden is. Daarnaast is er in een groot gedeelte van het land aardig wat archeologische overblijfselen te vinden. De hoofdstad van Kroatië is Zagreb dat voorheen bekend stond onder de naam Gradec. Zagreb is de grootste stad van Kroatië met een 1,1 miljoen aantal inwoners. Desondanks deze stad door het aantal inwoners klinkt als een enorm drukke stad, valt er enorm veel te ontdekken in Zagreb. U ziet het meeste van een land of een stad als u ervoor kiest om met de auto een reis te maken. Dit is in het geval van Zagreb niet anders. Door met een huurauto Zagreb te verkennen krijgt u veel mee van de stad en de cultuur. Via HAPPYCAR is de het huren van een auto in Zagreb snel geregeld en kunt u voor  de goedkoopste huurauto in Zagreb kiezen. Haal uw auto bijvoorbeeld op op de luchthaven, Zagreb Airport. Zo kunt u gelijk van het vliegtuig in uw auto!

 

Ontdek Zagreb

Met een huurauto in Zagreb kunt u de stad in zijn volledigheid ontdekken. De stad ligt ongeveer 120 meter boven de zeespiegel en kijkt uit over de Sava rivier. Met een huurauto in Zagreb krijgt u veel mee van de cultuur. U zult daarnaast merken dat een groot gedeelte van de stad veel vanuit de geschiedenis heeft behouden. Daarnaast zijn er ook veel moderne straten is de bevolking er erg vriendelijk.

Zagreb is ontstaan omstreeks 1557. Daarvoor bestond de stad voornamelijk uit Slavische nederzettingen. Omstreeks 1094 ontstond de oude stad Kaptol op de plaats waar nu Zagreb gelegen is. De Slavische nederzettingen die volgden op de plek waar Zagreb nu ligt, werden bij elkaar 'nederzetting Gradec' genoemd. Het vroegere bisdom van Zagreb viel onder Hongaars toezicht. De vroegere nederzetting Gradec vormde een belangrijk centrum voor de handel in de 16e eeuw. In 1557, toen het inwonersaantal in de nederzetting Gradel snel toenam, werd de nederzetting omgezet naar een stad dat vanaf dat jaar de naam Zagreb kreeg. Vanaf dat moment groeide de stad alsmaar. Zo werd er in het jaar 1606 de eerste universiteit geopend. In de Barok tijd werd de stad een belangrijk zakencentrum en leidden belangrijke wegen naar Centraal Europa en de Adriatische zee. Zagreb is nu niet meer weg te denken als toeristische stad. De stad die door de jaren heen tot vier keer totaal is verwoest door verbranding, heeft zicht steeds weer weten op te bouwen. Veel historische elementen zijn bewaard gebleven en veel moderne elementen hebben zich in de laatste jaren gevestigd.

 

Met een huurauto Zagreb ontdekken

Zagreb is een stad met een continentaal klimaat. Zo is het in de zomer lekker warm (gemiddeld 20 graden) en in de winter kan het er aardig koud worden (met een gemiddelde temperatuur van 1 graad). Het centrum van de stad Zagreb is verdeeld over een boven en een benedenstad. In de bovenstad kunt u de rust opzoeken, zijn hier veel natuurgebieden te vinden en ook is het parlement hier gevestigd. Daarentegen kunt u in de benedenstad de populaire winkelstraten vinden waar zich ook wereldbekende merken hebben gevestigd. Ook in de benedenstad zijn aardig wat parkjes te vinden.

Tot de bezienswaardigheden in Zagreb behoren: Het Archeologisch Museum waarin vele historische objecten te vinden zijn tot uit de Middeleeuwen, Het Kroatisch Nationale Theater, Zagreb Zoo, de dierentuin van Zagreb. Vooral leuk als u de stad met de kinderen bezoekt.

Met een huurauto Zagreb verkennen is ideaal omdat u hiermee de mooie elementen van de stad van dichtbij mag ervaren!

 

Rondreis door de regio Zagreb

Door middel van autoverhuur in Zagreb kunt u ook kennis maken met de regio. Een aanrader is om de plaats Pula te bezoeken. Het prachtige amphitheater is hier gelegen, evenals de Mariakapel.

Breng daarnaast bijvoorbeeld een bezoekje aan de badplaats Opatija, waar mooie hotels, villa's en leuke winkels te vinden zijn of ga in richting Hongarije en Slovenië. De Kroatische Kust heeft nog meer bezienswaardigheden zoals de steden Split en Dubrovnik. Zelfs Ljubljana in Slovenië is niet ver weg.

Zagreb is een prachtige stad! Ontdek deze stad met een huurauto: zo weet u zeker dat u in uw eigen tempo de stad en omgeving kunt verkennen. Bekijk de aanbiedingen nu via HAPPYCAR.nl!