Vind de juiste auto in Zakynthos Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 8 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zakynthos Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2018 06:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2018 06:19 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2018 06:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2018 06:02 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2018 06:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2018 06:19 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2018 06:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jun. 2018 06:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zakynthos Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zakynthos Luchthaven:

4.5 tot 5 (570 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Thanks
Huurauto beoordeling van Frank E.- 21 jun. 2018 18:30
(4.5 tot 5 )
Ik heb met tientallen andere autoverhuur bemiddelaars zaken gedaan, en mijn ervaring met HAPPYCAR is zeer uniek en aangenaam geweest. Tot nu toe 3 keer via uw site een auto gehuurd, en iedere keer aangenaam verrast en uitermate tevreden. Hartelijk dank.
Huurauto beoordeling van SEDNEY M.- 20 jun. 2018 12:30
(5 tot 5 )
Super bezig, doe zo voort
Huurauto beoordeling van Walter S.- 20 jun. 2018 00:30

Autohuur Zakynthos Luchthaven

Een bezoek aan Zakynthos (Griekenland) is voor iedereen een bijzondere ervaring. De stad is namelijk voor 90% verwoest tijdens een aardbeving in 1953. Door gebruik te maken van oude bouwplannen heeft de stad haar historisch uiterlijk weten te behouden. Als u op zoek bent naar een huurauto op Zakynthos Airport maakt HAPPYCAR dit voor u gemakkelijker. Op de site vindt u onder meer de aanbiedingen van onze partners Avis en Hertz en vele anderen. Op deze manier krijgt u altijd de huurauto die u zoekt voor een aantrekkelijke prijs.

Ontdek Zakynthos
Wanneer u uw huurauto ophaalt op de luchthaven van Zakynthos en u daarna richting de stad rijdt, is het niet moeilijk om te beseffen dat vele volken interesse hadden in deze prachtige havenstad. De stad maakte in de tijd van de Romeinen deel uit van de provincie Achaia. Daarna heeft de stad nog vele bezetters gekend waaronder Venetiërs, Fransen en Britten, maar in 1864 werden het eiland en de daarop gelegen gelijknamige stad verenigd met Griekenland. Zakynthos ligt aan de westzijde van Griekenland ongeveer op gelijke hoogte met het Italiaanse eiland Sicilië. Het eiland kenmerkt zich door een subtropisch mediterraan klimaat. Omdat er in de wintermaanden relatief veel regen valt, is het eiland groen en komen er veel olijfboomgaarden voor. Zelfs bananen worden er in beperkte mate verbouwd. Natuurlijk is het klimaat ook ideaal voor druiven en op het eiland staat de grootste wijnfabriek van de regio (Callinico Wines). Het eiland is inmiddels zeer populair onder de toeristen die Griekenland bezoeken.

Met een huurauto Zakynthos ontdekken
De mooie stad Zakynthos is niet echt groot en met een auto vanaf de luchthaven kunt u deze stad op uw gemakt verkennen. Een bezoek aan de kerk Agios Dionisios is eigenlijk wel verplicht. De kerk is vernoemd naar de beschermheilige van het eiland en de stad en bleef als een van de weinige grotere gebouwen gespaard tijdens de verwoestende aardbeving in 1953. De versiering van deze oude kerk is werkelijk prachtig. Door de grote toren is het gebouw niet te missen in de stad. De kerk kan vrij te bezichtigd worden. Denk er wel aan dat gepaste kleding wordt verwacht, ook van toeristen, en dat er binnen geen foto's mogen worden gemaakt. Een tweede grote bezienswaardigheid in de stad die ook goed bereikbaar is met een comfortabel voertuig van autohuur Zakynthos Airport is Bohali Castle. Echter is dit gebouw minder goed bewaard gebleven in 1953. De ruïnes blijven een bezoek waard en er is ook heel duidelijk aangegeven welke functies de afzonderlijke delen van het gebouw vroeger hadden. Door de ligging van het fort op een heuvel heb je hier het mooiste uitzicht over Zakynthos. De meest sfeervolle momenten om hiervan te genieten zijn in de vroege ochtend en tegen zonsondergang. Natuurlijk kunt u op het eiland genieten van verse vis in bijna alle restaurantjes in het gezellige centrum van de stad. Wie authentiek Grieks wil dineren heeft de keuze uit vele tavernes, waar men met trots de eigen olijfolie en wijn presenteert.

Rondreis door de regio Zakynthos
Met een huurauto vanaf de luchthaven vanaf Zakynthos kunt u het hele eiland uitstekend verkennen. Het eiland Zakynthos is ongeveer 40 kilometer lang en 20 kilometer breed. De kustlijn, waar u onder andere prachtige stranden aantreft, heeft een totale lengte van 123 kilometer. Omdat de kust op veel plaatsen rotsachtig is, zijn er in de de loop van de jaren veel grotten ontstaan. De mooiste grotten van Zakynthos zijn wellicht de 'Blauwe Grotten'. Het licht weerkaatst op bijzondere wijze op het water en geeft een mooie blauwe gloed aan de verschillende rotspartijen. Hoe vroeger op de ochtend, hoe sensationeler de kleuren zijn. Deze grotten zijn gelegen bij Agios Nikolaos en Skinàri Cape. In de buurt van Xigia zijn mooie grotten met een geneeskrachtige werking te vinden. Natuurlijk is er een spa gevestigd in de buurt waar u zich heerlijk kan laten verwennen. Dankzij de autohuur bij Zakynthos Airport komen al deze zaken dichtbij!