Vind de juiste auto in Zeeland

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zeeland - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 07:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 07:39 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 10:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zeeland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zeeland:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Goede auto voor de juiste prijs. Volgende keer boek ik weer via happycar.nl
Huurauto beoordeling van Ilse A.- 20 jul. 2015 19:56
(4.7 tot 5 )
Het is fijn dat er zoveel keus is op de happycar site, ideaal om iets ertussen te vinden
Huurauto beoordeling van Henk K.- 20 jul. 2015 16:52
(4.9 tot 5 )
Waar we ook een auto wouden huren het was allemaal geen probleem
Huurauto beoordeling van Kwinten R.- 20 jul. 2015 03:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Zeeland

Autohuur Zeeland

Het mooie Zeeland is een provincie die erom vraagt ontdekt te worden. Dit stukje Nederland is gelegen aan de zee en de vele dorpjes en stadjes hebben een historisch karakter. Gaat u binnenkort naar Zeeland? Zorg dan dat u beschikking hebt over betrouwbaar vervoer. Bij HAPPYCAR vergelijkt u eenvoudig de prijzen van de autoverhuur in Zeeland. Natuurlijk verliezen wij daarbij de kwaliteit niet uit het oog. In ons overzicht ziet u de namen van onze partners, zoals AutoEscape en Holiday Autos. Zo komt u tijdens het reizen niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u ontspannen de weg op. Ga er met een huurauto in Zeeland op uit en ontdek de provincie en de omgeving daarvan op eigen houtje.

Ontdek Zeeland

Zeeland is de kleinste provincie van Nederland en wonen maar bijna 400.00 mensen. Er woonden al mensen in de Romeinse tijd. Er zijn uit die tijd ook beelden gevonden door vissers in de Oosterschelde. Na de watersnoodramp van 1953 werden de Deltawerken uitgevoerd. Hierdoor ontstonden ook veel betere verbindingen met de rest van het land. En omdat de Oosterschelde werd afgesloten werd de veiligheid van de Zeeuwen sterk verbeterd. Het toerisme heeft door de verbeterde verbindingen een grote vlucht genomen. Er is veel te beleven in de provincie en er worden het hele jaar door evenementen georganiseerd. Ontdek het zelf en laat u verrassen door deze mooie provincie aan zee. Dankzij de autohuur in Zeeland hoeft u niets te missen.

Met een huurauto Zeeland ontdekken

Met de rental car in Zeeland erop uit betekent dat je vele mooie landschappen zal zien en pittoreske dorpjes tussen de agrarische gebieden. De grootste stad van Zeeland is Terneuzen, maar de hoofdstad Middelburg en het daaraan grenzende Vlissingen zijn bekender en hebben ook meer te bieden. Het stadhuis van Middelburg is een van de mooiste voorbeelden van de overdadige Vlaamse bouwkunst dat buiten Vlaanderen zelf kan worden aangetroffen. In Vlissingen herinnert nog veel aan de tijd dat de stad een echte haven had. Door de Deltawerken is de verbinding via de Schelde nu afgesloten. Het maritiem museum in de stad toont nog veel voorbeelden van de glorietijd van Vlissingen als havenstad en de tijd dat er nog een grote vissersvloot was. In Zeeland is er natuurlijk veel te genieten. Hier ligt een deel van de mooiste stranden die Nederland kent. Het strand van Domburg was vroeger de plaats waar de betere standen pootje gingen baden. De mondaine strandpaviljoens herinneren nog aan de glorie van dit kleine dorp in die tijd, maar ook Vlissingen heeft een breed langgerekt strand dat iedere bezoeker iets te bieden heeft. Van uitgebreid zonnebaden tot watersport of flaneren langs de boulevard. Met een rental car uit Zeeland reist u er gemakkelijk heen en hoeft u geen rekening te houden met de beperkingen van het openbaar vervoer in deze provincie.

Rondreis door de regio Zeeland

Met de huurauto vanuit Zeeland is het westen van Nederland goed bereikbaar. Vanaf Walcheren bent u binnen twee uur in Rotterdam en de rest van de Randstad ligt dan ook binnen bereik. In Rotterdam valt van alles te beleven. Zo is er een mooie dierentuin, namelijk Diergaarde Blijdorp. Dit park is bijzonder uitgestrekt en u kunt er dan ook heel wat uurtjes doorbrengen. Natuurlijk is dit ook een leuk uitstapje voor kinderen. Een ander goed alternatief is Den Haag. Hier klopt het politieke hart van Nederland en een bezoekje aan het Binnenhof is dan ook een must. En heeft u nog tijd over? Dan is Madurodam zeker een aanrader. Hier vindt u Nederland in een notendop. Het hele land is in miniaturen weergegeven, waardoor u een mooi overzicht heeft over de belangrijkste bezienswaardigheden. Wie weet doet u nog ideeën op voor uw verblijf in Zeeland! Wilt u liever een dagje de natuur in? Dan ligt het nationaal park De Biesbosch eveneens binnen handbereik. Die bestaat met name uit kreken en het gebied is daarom bij uitstek geschikt voor een warme dag. Hier kunt u kanoën, roeien en zeilen. Natuurlijk kunt u er ook op uw gemak met de auto doorheen toeren. Een lekkere picknick onderweg zorgt voor een ontspannen stop. Wanneer u kiest voor een autoverhuur in Zeeland, kunt u dit alles met eigen ogen zien.