Boekingsprocedure

Selecteer uw bestemming

Selecteer in het eerste veld uw bestemming en uw huurperiode.

Merk a.u.b. op, dat alle beschikbare lokale verhuurders reeds bij ons geregistreerd zijn, hierdoor kunt u makkelijk uit de lijst kiezen die verschijnt.

Vergelijking aanbod

Na het invullen van uw ophaallocatie en huurperiode, verschijnen alle huurauto aanbiedingen die voor u persoonlijk zijn gesorteerd. Hier krijgt u een eerste blik op alle belangrijke informatie en kunt u de verschillende aanbiedingen vergelijken. Gedetailleerde informatie over de aanbiedingen is te vinden onder de sectie details.

U kunt uw zoektocht verfijnen met de hulp van de filters over de aanbiedingen. Selecteer hiervoor de aan de rechterkant geplaatste criteria en klik hierop om deze in werking te brengen. De resultaten worden hier nu hergesorteerd en opnieuw weergegeven naar uw wensen.

Wanneer u een huurauto heeft gevonden, klik dan op ‘zie aanbod’ om het boekingsproces te starten.

Selecteer station

Kiest u nu voor de locatie waar u uw huurauto wilt ophalen en terugbrengen.

Met één klik op de knop ‘locatie controleren’, kijken wij direct de beschikbaarheid na in het reserveringssysteem van de door u gekozen verhuurder. Dit kan enige seconden duren. Wanneer de controle succesvol gelukt is, vervolgt u uw weg via de knop ‘verder’ naar het boekingsformulier. Controleer of in deze stap de prijs van de huurauto is veranderd na uw wijziging van de locatie.

Boekingsformulier

Bij het boekingsformulier wordt er gevraagd naar de persoonlijke gegevens van de hoofdbestuurders evenals de betalingsgegevens. Uw gegevens worden veilig overgedragen en in vertrouwen afgeleverd.

U heeft hetzelfde moment ook de keuze om aan te geven of u gebruik wil maken van bijvoorbeeld een kinderzitje of andere extra’s. Uw verzoek zal door ons in werk worden gesteld, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid, die wij voor u controleren, en u ontvangt hierover een bevestiging van ons. Houd er rekening mee dat alle extra’s bij aankomst aan de lokale verhuurder betaald dienen te worden. Zo is de huurprijs weergegeven exclusief kosten voor extra's of andere lasten, zoals de one-way fee of een toeslag voor de jonge bestuurder.

Aan de rechterkant vindt u wederom in een oogopslag de belangrijkste informatie over de door u gekozen huurauto.

Heeft u nog verdere wensen? Deel deze dan aan ons service team door aan het einde van het boekinsformulier een berichtje achter te laten onder het kopje ‘commentaar voor ons service team’.

Wanneer u alle benodigde gegevens heeft ingevoerd, controleer deze a.u.b opnieuw op juistheid voordat u de boeking bevestigd.