Vind de juiste auto in CheK Lap Kok Int. Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in CheK Lap Kok Int. Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in CheK Lap Kok Int. Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur CheK Lap Kok Int. Luchthaven

Hong Kong Airport, ook wel luchthaven Hong Kong, is de belangrijkste luchthaven in Hong Kong. Vliegveld Hong Kong ligt op het eiland Chek Lap Kok, die bijna geheel wordt gebruikt voor de luchthaven zelf. Vanaf vliegveld Hong Kong vliegen ongeveer 90 luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 150 steden over de gehele wereld. Verder kunt u vanaf luchthaven Hong Kong naar meer dan 40 binnenlandse bestemmingen vliegen. In 2012 passeerden meer dan 56 miljoen passagiers luchthaven Hong kong, waarmee het de 12e drukste luchthaven ter wereld is.

Rental Cars Hong Kong Airport
Vanaf Hong Kong Airport kunt u op verschillende manieren de stad Hong Kong bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een auto te huren of de metro/trein/bus te nemen. Wanneer u besluit een auto te huren dan raden wij u aan om deze vooraf online te boeken. Zo bent u altijd van een auto verzekerd en kunt u snel uw weg vervolgen. Hong Kong is uitgegroeid tot een bloeiende metropool, waar alles schoon en mooi is. Verder is Hong Kong een sterk verstedelijkt gebied met een indrukwekkende skyline. De wolkenkrabbers staan allemaal rond het water van Victoria Harbour. De beste plek om de skyline te bewonderen is de Victoria peak, een berg in Hong Kong. Het beste moment om de skyline te bewonderen is ’s nachts, zo ziet u de verlichte gebouwen waar u heerlijk bij kunt wegdromen. Ondanks de vele nieuwe gebouwen vindt u in Hong Kong ook nog een aantal oudere gebouwen. Zo kunt u met uw huurauto van Hong Kong Airport een bezoek brengen aan de Wong Tai Sin Tempel. Deze tempel is officieel een Taoistische vestiging, maar herbergt ook boeddhistische en confucianistische teksten. Verder kenmerkt deze tempel zich door zijn prachtige architectuur. Andere culturele hoogtepunten in Hong Kong zijn de Dragon Garden, Yim Tin Tsai Village, Lam Tsuen, Po Lin Monastery en the Hong Kong Heritage Museum. Wanneer u met kinderen Hong Kong bezoekt is het Ocean Park een echte aanrader. Dit gigantische pretpark staat vol met attracties die allemaal draaien om het leven in de zee. Zo vindt u er verschillende aquaria maar ook een aantal spannende achtbanen.

Car Rental Hong Kong Airport
Met een huurauto vanaf Hong Kong Airport kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Hong Kong Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.