tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in San Diego International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Toyota Corolla
Toyota Corolla
gevonden op 19 okt. 2016 19:49 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Ford Escape SUV
Ford Escape SUV
gevonden op 19 okt. 2016 19:49 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 19 okt. 2016 19:49 uur
Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Dodge Charger
Dodge Charger
gevonden op 19 okt. 2016 19:49 uur

Autohuur San Diego International Luchthaven

Wilt u ook genieten van een schitterende stad, warm weer en het strand? Ga dan met het vliegtuig naar San Diego en begin de vakantie met een huurauto van San Diego Airport. De stad bevindt zich aan de westkust van de Verenigde Staten en biedt de ideale combinatie om stad en rust in de natuur af te wisselen. Om dit allemaal makkelijker te maken staat de autoverhuur op San Diego Airport voor jou klaar met een auto en de laagste prijs. Zodat uw vakantie goedkoop kan beginnen en u overal heen kunt reizen.

 

Een huurauto van San Diego Airport

Vanuit autohuur San Diego Airport zijn er veel bezienswaardigheden in de stad en omgeving te bereiken. Het kost niet alleen minder tijd maar is ook veel gemakkelijker. Bepaal zelf hoe uw vakantie verloopt vanaf San Diego airport. Met een huurauto vanaf het vliegveld van San Diego bent u daarnaast altijd verzekerd van de beste auto voor een standaard lage prijs. Op die manier kunt u de vakantie goedkoop starten!

 

Ontdek San Diego

Aan de zuidwestkust van de Verenigde Staten en in het zuidwesten van de staat Californië vindt u de stad San Diego. De stad draagt bijna dezelfde als het land en behoort tot een van de vijfentachtig landen die Californië telt. Aangezien hier sprake is van de Californische stroom heeft het zeewater een relatief koele temperatuur. De stad is echter te vinden in een ravijn van tweehonderd meter diep en heuvels die door plateaus gescheiden worden van elkaar. Door het creëren van kleine natuurlijke open ruimtes, is de stad verspreid over een heuvelachtig gebied dat door de San Diego Rivier doorbroken wordt. Ze loopt van oost naar west door de enorme stad en creëert hierdoor een vallei die de stadsdelen noord en zuid van elkaar scheidt.

 

Met een huurauto San Diego ontdekken

Een vakantie wordt nog leuker wanneer u al weet wat er te doen is. U kunt bijvoorbeeld vanaf de luchthaven een aantal leuke uitstapjes maken. Wanneer u stad in gaat, staan hier de volgende bezienswaardigheden voor u klaar.

 

Balboa Park
Door de meeste mensen wordt dit park opmerkelijk genoemd. Een aantal majestueus uitziende panden zoals Casa de Baboa hebben een adembenemende uitstraling. Het is immers niet voor niets geregistreerd op het National Register of Historic Places. Het gebied kan eigenlijk gezien worden als een soort dorp waarin een groot aantal activiteiten ondernomen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de parken, een golfbaan, dierentuin, theaters, speeltuinen en diverse musea.

Mission Bay Park
Het welbekende watersport paradijs van San Diego is het meest waterrijke gedeelte van de stad. Op deze plaats worden een groot aantal sporten beoefend. Het populairste is wakeboarden en waterskiën. Echter, ook zeilen wordt hier veel beoefend. Voor wie wil zonnen, zijn de stranden de ideale locatie. Daarnaast wordt deze plaats ook gebruikt als tribune om verschillende wedstrijden te bekijken. Tot slot zijn hier ook de attractieparken Aquatic Center en Seaworld gevestigd.

Westfield Horton Plaza
Mede dankzij de vormgeving, het kleurgebruik en de speelse bouwstijl valt dit winkelcentrum goed op in zo'n grote stad. Voor San Diego was deze locatie altijd al een belangrijke plaats omdat hier het hart van het centrum werd gevormd. Omstreeks 1985 wordt het gebruikt als winkelcentrum en vandaag de dag vindt u hier onder andere eetgelegenheden, moderne winkels en een bioscoop.

 

Rondreis door de regio van San Diego

Met de huurauto kunt u ook heel eenvoudig de omgeving verkennen. Ga bijvoorbeeld een dag naar Torrey Pines State Reserve! Deze gezellige plaats ligt ten noorden van de stad en staat bekend om de schitterende natuur. Met een groot aantal wandelpaden bent u al snel een dag onderweg om vervolgens uit te rusten op het strand. Aan het einde van de dag staat er misschien wel een hele speciale afsluiting op u te wachten. Want door de grillig gevormde kust met ruige kliffen zorgen regelmatig voor een schitterende zonsondergang. Misschien heeft u wel geluk en spot u ook nog een passerende walvis.

Maak gebruik van een huurauto van San Diego Airport om verder door de staat te reizen. Vanuit San Diego is het prachtig een route via Los Angeles naar San Francisco te maken. Daarnaast is in San Diego ook de grens met Mexico nabij.