Vind de juiste auto in Albury

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 30 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 31 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Albury - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jan. 2019 11:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Albury

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Albury:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Wagentje gehuurd bij happycar, niets minder dan tevreden kunnen zijn
Huurauto beoordeling van Dirk T.- 18 jul. 2015 17:10
(4.1 tot 5 )
Het was goed om via hen een auto te huren
Huurauto beoordeling van Scot J.- 19 jul. 2015 16:50
(4.5 tot 5 )
Op mijn vakantie bestemming huur ik altijd een auto, maar dit is de eerste keer dat het zonder problemen is verlopen HAPPYCAR BEDANKT!
Huurauto beoordeling van Chris P.- 19 jul. 2015 09:25
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Albury

De Australische stad Albury bevindt zich in de staat Nieuw-Zuid-Wales, zo'n drie en een half uur rijden ten noord oosten van Melbourne en drie en een half uur rijden ten zuid westen van Canberra. Het is prachtig gelegen aan de noordoever van de rivier Murray. Hier begint tevens het Groot Australisch Scheidingsgebergte. Albury heeft nog geen 50.000 inwoners. De nabijgelegen tweelingstad Wodonga aan de andere kant van de Murray rivier heeft ongeveer evenveel inwoners als Albury. Autohuur in Albury is ideaal om dit zuidoostelijke deel van Australië te verkennen. U vindt de beste huurauto tegen de laagste prijs bij HAPPYCAR, dat als onafhankelijk online vergelijkingsplatform de prijzen van meer dan 150 huurauto-aanbieders als CarDelMar, Atlasoption, Alamo, AutoEurope, Avis en Enterprise wereldwijd naast elkaar legt. Zodat er voor u de meest aantrekkelijke aanbieding uitrolt.


Ontdek Albury

Albury is waarschijnlijk vernoemd naar een stad in Engeland. De eerste ontdekkingsreizigers Hume en Hovell kwamen in 1824 aan bij Crossing Point, wat nu bekendstaat als de rivier Murray. Zij noemden de rivier destijds Hume River. Albury was vroeger een Europese nederzetting en grensstad. Albury ontwikkelde zich tot een belangrijke verkeersader tussen de kolonies van New South Wales en Victoria en werd in 1946 uitgeroepen tot een officiële stad. In Albury zijn een groot aantal historische gebouwen bewaard gebleven uit de tijd van de Europese nederzettingen en immigranten die zich hier vestigden. Met een huurauto in Albury kunt u een ontdekkingstocht maken door het verleden, langs oude gebouwen als het gerechtsgebouw uit 1860, de openbare school uit 1881, het postkantoor uit 1875, het gemeentehuis uit 1907 en Soden’s Hotel Australia uit 1855.


Met een huurauto Albury ontdekken

Albury is een relatief kleine stad, maar er valt genoeg te zien en te beleven. Zeker als u met een huurauto in Albury op pad gaat. Het in 1883 gebouwde Albury Railway Station is een statig oud-Victoriaans gebouw met een schitterende uitstraling. Het symboliseert de historische (spoor)verbinding van New South Wales en Victoria. In het hart van de stad vindt u Murray Art Museum Albury (MAMA) en Botanic Gardens. Deze vier hectare grote botanische tuin beschikt onder meer dan duizend inheemse en exotische plantensoorten. Hier staat ook het in 1858 opgerichte The Hume monument, verwijzend naar de ontdekkers van de regio Albury Hamilton Hume en William Hovell. Er is een speciale kindertuin, een fee-tempel, een levensgrote dinosaurus en een trollengrot.


Rijd met uw rental car in Albury naar Monument Hill aan de westkant van de stad, de locatie van het Eerste Wereldoorlog Memorial. Hier heeft u een machtig overzicht over de stad. Met een huurauto in Albury zijn de Wonga Wetlands op ongeveer 2,5 kilometer ten westen van de stad ook niet ver. Deze wetlands grenzend aan de rivier de Murray bestaan uit een reeks van lagunes en draslandgebieden. Wonga Wetlands herbergt meer dan 150 vogelsoorten en is de thuisbasis van een aqua milieu-educatief centrum.


Albury heeft een gematigd warm klimaat. De zomers zijn warm tot heet, de winters mild tot koel. Er valt het hele jaar door wel enige regen. De natste maanden zijn juli en augustus, de droogste maanden zijn februari en maart. Met een gemiddelde temperatuur van circa 23 graden en regelmatig uitlopers tot boven de 30 graden gelden januari en februari als de warmste maanden van het jaar. In juli blijft het kwik gemiddeld rond de 7 à 8 graden steken, de laagste temperatuur van het jaar.


Rondreis door de regio Albury

De regio rond Albury biedt een grote verscheidenheid aan attracties die met huurauto in Albury binnen bereik liggen. Plan een route langs het wijngebied rond Ruthergien, de historische gouddelfsteden Beechworth en Yackandandah, de bossen en bergen van de Great Dividing Range en de iets verder weg gelegen sneeuwgebieden Falls Creek en Mount Hotham. Of ga varen en vissen op de vele rivieren en meren in de buurt van Albury, waaronder Lake Hume dat een mekka voor waterliefhebbers is. Er zijn hier vele picknickmogelijkheden en talloze zandstranden om te zonnen.


De beste prijsgarantie voor autoverhuur in Albury krijgt u via HAPPYCAR. Als u elders een identiek huurauto-bod binnen 24 uur goedkoper ziet, krijgt u het verschil terug. U kunt op ons vergelijkingsportaal de verschillende aanbiedingen van de huurautobedrijven filteren naar uw specifieke wensen, om zo uw ideale huurauto tegen de laagste prijs te vinden. Wij helpen u ook met gratis advies (0800-020 27 57) en u mag tot 24 uur voor ingang van uw huurperiode kostenloos annuleren.