Vind de juiste auto in Amiens

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Amiens - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2020 08:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Amiens

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Amiens:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Ik had een grote auto nodig omdat ik met veel spullen weg moet, dit prima geregeld met Happycar
Huurauto beoordeling van Miranda S.- 19 jul. 2015 21:40
(4.1 tot 5 )
Het was helemaal top om zonder teveel gedoe een auto te kunnen huren.
Huurauto beoordeling van Santos G.- 19 jul. 2015 04:00
(4.2 tot 5 )
Wanneer ik HappyCar niet had gevonden had ik die prachtige aanbieding nooit gevonden. Ga zo door
Huurauto beoordeling van Massimo L.- 19 jul. 2015 08:03
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Amiens

Bent u van plan om binnenkort naar Amiens te gaan? Denk dan eens na over het vervoer ter plaatse. HAPPYCAR vergelijkt graag de diverse aanbieders van huurauto's in Amiens voor u. Wij kijken daarbij uiteraard niet alleen naar de prijs, maar verliezen ook de betrouwbaarheid van de desbetreffende autoverhuur niet uit het oog. Zo kunt u niet alleen voordelig, maar ook veilig de weg op. Kies bijvoorbeeld voor een huurauto in Amiens van Hertz, Europcar of Avis. Natuurlijk vindt u ook andere namen in ons overzicht. Voordat u verder kijkt naar de diverse mogelijkheden, nemen wij u graag bij de hand om u een klein voorproefje te geven van de stad Amiens en de schitterende omgeving, want dat is waar uw huurauto u zal brengen.


Ontdek Amiens

Wie Amiens zegt, zegt kathedraal en daarom mag een bezoekje aan deze schitterende kerk natuurlijk niet aan uw agenda ontbreken. De Notre-Dame is de grootste gotische kathedraal van Europa en staat sinds 1981 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De bouw van deze kerk is begonnen in 1220. De kathedraal staat bekend om de precies uitgemeten verhoudingen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het grondplan, het labyrint, de beelden aan de façade en diverse patronen in de vloer. De torens van de kathedraal zijn rechthoekig, in tegenstelling tot het gebruikelijke vierkant. Doordat te zien is dat de fundamenten wel vierkant zijn, is de conclusie getrokken dat de bouwplannen halverwege gewijzigd zijn. De stad heeft echter nog meer te bieden dan alleen de kathedraal. Ook het bijzondere horloge is de moeite van het bekijken waard. Dit zal overigens niet veel tijd kosten. Het belfort van Amiens is een van de meest zuidelijk gelegen klokkentorens. Wat ook heel bijzonder is om te bezoeken, is het stenen Cirque Jules Verne. Deze werd aan het einde van de 19e eeuw gebouwd. Het gebouw straalt nog iets van de oude glorie uit die deze circussen vroeger hadden. In een aantal wintermaanden is er in Amiens een gezellige kerstmarkt die zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers trekt.


Met een huurauto Amiens ontdekken

Al deze bezienswaardigheden liggen op diverse plaatsen in de stad, maar met uw huurauto komen alle punten binnen handbereik. Daarbij kunt u in een auto ook ontspannen rondtoeren en zelf op jacht gaan naar de mooiste plaatsjes in en om de stad. Niet alleen de bezienswaardigheden zijn de moeite waard. Amiens beschikt ook over een grote diversiteit aan restaurants. Hier vindt u niet alleen de Franse keuken, maar ook andere keukens van over de hele wereld. Laat u verrassen door de variërende menukaarten en verras uzelf door eens voor iets anders te gaan. Een huurauto in Amiens brengt u in een oogwenk naar al deze plaatsen toe en u bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Daardoor kunt u precies op de locatie komen die u uitgezocht heeft en kunt u net zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt. Zo geniet u van een optimale vrijheid en reist u op een heel ontspannen manier.


Rondreis door de regio Amiens

Wanneer u kiest voor een autohuur in Amiens, bent u uiteraard ook in de gelegenheid om de omgeving van de stad te verkennen. De Hortillonnages van Amiens vormen een groot moerassig gebied met allerlei volkstuintjes. Deze tuintjes worden van elkaar gescheiden door kleine kanalen, waardoor sommigen alleen maar bereikbaar zijn per boot. Vlak buiten de stad bevindt zich het Parc et château de Creuse een klein, sprookjesachtige kasteel dat in de zomer opengesteld is voor bezoekers. Vindt u het niet erg om wat verder te rijden met uw huurauto? Dan ligt het Château Fort de Rambures op ongeveer drie kwartier van u verwijderd en roept deze al om bezocht te worden. U kan kiezen voor een rondleiding door het kasteel, maar u kunt ook genieten van de mooie tuinen en het rosarium. Dit is een stukje Frankrijk wat nog steeds de sfeer van een glorierijke tijd uit vroegere eeuwen uitademt. Geniet van het gemak van een huurauto in Amiens via HAPPYCAR.