Vind de juiste auto in Bahia Blanca

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Bahia Blanca

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bahia Blanca:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Bahia Blanca

Bahia Blanca is één van de belangrijkste havensteden in Argentinië. In de haven meren dagelijks tientallen grote schepen aan die voornamelijk graan, wol en olie vervoeren. Maar de stad heeft meer te bieden. Want door de vele oude gebouwen, pleinen en lange boulevards voelt Bahia Blanca aan als een echte wereldstad. Veel reizigers kiezen ervoor om de stad per auto te verkennen. Er zijn verschillende bedrijven die een huurauto in Bahia Blanca aanbieden. Omdat er geen vaste prijzen gelden, is het handig om de zoektocht te beginnen op HAPPYCAR. Bij ons ziet u namelijk in één oogopslag welke auto's beschikbaar zijn en hoeveel u hiervoor betaalt bij bijvoorbeeld Avis, Hertz of AutoEscape. Zo bent u nooit teveel geld kwijt voor de autohuur in Bahia Blanca.

Ontdek Bahia Blanca
De stad Bahia Blanca is gebouwd in een baai. Door de zoutneerslag hebben de kusten in de regio een typische witte kleur. Vandaar ook de naam Bahia Blanca. In het Spaans betekent dit letterlijk 'witte baai'. De plek werd al in 1520 genoemd door de Portugese ontekkingsreiziger Ferdinand Magellaan. Toch kreeg Bahia Blanca pas echt vorm toen er in 1828 een fort werd gebouwd om de kust van Argentinië te beschermen tegen de Braziliaanse marine. Het fort bestaat niet meer, maar geïnteresseerden kunnen met hun rental car uit Bahia Blanca een bezoek brengen aan het historisch museum (Museo Histórico y Archivo Principal). Tegenwoordig is Bahia Blanca een moderne havenstad dat veel gelijkenis toont met hoofdstad Buenos Aires. Dankzij de autoverhuur in Bahia Blanca rijdt u zo naar de sfeervolle winkelstraten of naar één van de vele bars en restaurants. Misschien proeft u hier wel een echte Argentijnse steak. Of bent u toch meer een liefhebber van Argentijnse empanadas? Dan heeft u geluk, want deze heerlijke gevulde broodjes zijn in Bahia Blanca op bijna elke straathoek te koop.

Met een huurauto Bahia Blanca ontdekken
De haven is de grote trots van Bahia Blanca. Het Museo del Puerto (havenmuseum) is dus een goede eerste kennismaking met de stad. In dit museum leert u meer over de geschiedenis van de haven, maar er is ook aandacht voor de immigranten die de stad hebben opgebouwd. U ziet onder andere hoe ze leefden en wat voor eten ze aten. Als u geluk heeft, kunt u zelfs een paar van deze lekkernijen proeven. Zeker een bezoek waard dus! Vanuit het Museo del Puerto rijdt u met uw huurauto zo door naar het museum van moderne kunst of naar het beroemde Teatro Municipal. Het theater is in 1913 gebouwd naar voorbeeld van de Opéra Garnier in Parijs. Er zijn de meest uiteenlopende voorstellingen te zien. Van orkesten tot gezelschappen die de Argentijnse tango dansen: er is voor ieder wat wils. Heeft u even genoeg indrukken gehad? Pak dan uw rental car uit Bahia Blanca en ga naar het Parque de Mayo. In dit stadspark heerst altijd een gezellige sfeer door de vele studenten die er tussen de lessen door komen ontspannen. Ook de Plaza Rivadavia is een aanrader. Dit grote, groene plein is omringd door neo-klassieke gebouwen. Hier voelt u echt die grandeur van weleer. In de weekenden is er een kleine kunstmarkt. Wie weet vindt u hier nog een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.

Rondreis door de regio Bahia Blanca
Bahia Blanca ligt op een bijzondere plek. Aan de ene kant van de stad ligt de Atlantische Oceaan, en aan de andere kant komt u direct uit bij de pampa's. Dit vruchtbare graslandschap wordt afgewisseld met zandduinen en hellingen waardoor er een bijzonder landschap ontstaat. Dankzij de autohuur in Bahia Blanca kunt u er in alle rust zelf een kijkje nemen. Natuurliefhebbers kunnen ook doorrijden richting Isla Bermejo of Isla Trinidad. Deze natuurreservaten herbergen een unieke flora en fauna, en het water rondom de eilanden staat bekend als een populair leefgebied voor dolfijnen. De autoverhuur in Bahia Blanca maakt het zelfs mogelijk om Coronel Dorrego te bezoeken In de maand oktober wordt in deze stad het 'Fiesta Provincial de las Llanuras' gehouden. Tijdens de parade trekken indrukwekkende gauchos langs met hun paarden en strijdwagens. Er is volksmuziek en er wordt volop gedanst. U voelt zich even een echte Argentijn.