Vind de juiste auto in Bahia Blanca

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 33 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bahia Blanca - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 10:58 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 10:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bahia Blanca

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bahia Blanca:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Super goede service bij happy car, ik wordt er blij van
Huurauto beoordeling van Karel K.- 19 jul. 2015 06:24
(4.6 tot 5 )
Wanneer wij een auto boeken, altijd via HAPPY CAR!
Huurauto beoordeling van Peet L.- 20 jul. 2015 01:31
(4.4 tot 5 )
HappyCar, Simpelweg goed!
Huurauto beoordeling van Khalid P.- 19 jul. 2015 04:53
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Bahia Blanca

Bahia Blanca is één van de belangrijkste havensteden in Argentinië. In de haven meren dagelijks tientallen grote schepen aan die voornamelijk graan, wol en olie vervoeren. Maar de stad heeft meer te bieden. Want door de vele oude gebouwen, pleinen en lange boulevards voelt Bahia Blanca aan als een echte wereldstad. Veel reizigers kiezen ervoor om de stad per auto te verkennen. Er zijn verschillende bedrijven die een huurauto in Bahia Blanca aanbieden. Omdat er geen vaste prijzen gelden, is het handig om de zoektocht te beginnen op HAPPYCAR. Bij ons ziet u namelijk in één oogopslag welke auto's beschikbaar zijn en hoeveel u hiervoor betaald bij bijvoorbeeld Avis, Hertz of AutoEscape. Zo bent u nooit teveel geld kwijt voor de autohuur in Bahia Blanca.


Ontdek Bahia Blanca

De stad Bahia Blanca is gebouwd in een baai. Door de zoutneerslag hebben de kusten in de regio een typische witte kleur. Vandaar ook de naam Bahia Blanca. In het Spaans betekent dit letterlijk 'witte baai'. De plek werd al in 1520 genoemd door de Portugese ontekkingsreiziger Ferdinand Magellaan. Toch kreeg Bahia Blanca pas echt vorm toen er in 1828 een fort werd gebouwd om de kust van Argentinië te beschermen tegen de Braziliaanse marine. Het fort bestaat niet meer, maar geïnteresseerden kunnen met hun rental car uit Bahia Blanca een bezoek brengen aan het historisch museum Museo Histórico y Archivo Principal. Tegenwoordig is Bahia Blanca een moderne havenstad dat veel gelijkenis toont met hoofdstad Buenos Aires. Dankzij de autoverhuur in Bahia Blanca rijdt u zo naar de sfeervolle winkelstraten of naar één van de vele bars en restaurants. Misschien proeft u hier wel een echte Argentijnse steak. Of bent u toch meer een liefhebber van Argentijnse empanadas? Dan heeft u geluk, want deze heerlijke gevulde broodjes zijn in Bahia Blanca op bijna elke straathoek te koop!


Met een huurauto Bahia Blanca ontdekken

De haven is de grote trots van Bahia Blanca. Het Museo del Puerto (havenmuseum) is een goede eerste kennismaking met de stad. In dit museum leert u meer over de geschiedenis van de haven, maar er is ook aandacht voor de immigranten die de stad hebben opgebouwd. U ziet onder andere hoe zij leefden en wat voor eten ze aten. Als u geluk heeft, kunt u zelfs een paar van deze lekkernijen proeven. Zeker een bezoek waard dus! Vanuit het Museo del Puerto rijdt u met uw huurauto zo door naar het museum van moderne kunst of naar het beroemde Teatro Municipal. Dit theater is in 1913 gebouwd naar voorbeeld van de Opéra Garnier in Parijs. Er zijn de meest uiteenlopende voorstellingen te zien. Van orkesten tot gezelschappen die de Argentijnse tango dansen: er is voor ieder wat wils. Heeft u even genoeg indrukken gehad? Pak dan uw huurauto uit Bahia Blanca en ga naar het Parque de Mayo. In dit stadspark heerst altijd een gezellige sfeer door de vele studenten die er tussen de lessen door komen om te ontspannen. Ook de Plaza Rivadavia is een aanrader. Dit grote, groene plein is omringd door neo-klassieke gebouwen. Hier voelt u echt die grandeur van weleer. In de weekenden is er een kleine kunstmarkt. Wie weet vindt u hier nog een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.


Rondreis door de regio Bahia Blanca

Bahia Blanca ligt op een bijzondere plek. Aan de ene kant van de stad ligt de Atlantische Oceaan, en aan de andere kant komt u direct uit bij de pampa's. Dit vruchtbare graslandschap wordt afgewisseld met zandduinen en hellingen waardoor er een bijzonder landschap ontstaat. Dankzij de autohuur in Bahia Blanca kunt u er in alle rust zelf een kijkje nemen. Natuurliefhebbers kunnen ook doorrijden richting Isla Bermejo of Isla Trinidad. Deze natuurreservaten herbergen een unieke flora en fauna, en het water rondom de eilanden staat bekend als een populair leefgebied voor dolfijnen. De autoverhuur in Bahia Blanca maakt het zelfs mogelijk om Coronel Dorrego te bezoeken. In de maand oktober wordt in deze stad het 'Fiesta Provincial de las Llanuras' gehouden. Tijdens de parade trekken indrukwekkende gauchos langs met hun paarden en strijdwagens. Er is volksmuziek en er wordt volop gedanst. U voelt zich even een echte Argentijn.