Vind de juiste auto in Baltimore

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Baltimore - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2020 05:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Baltimore

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Baltimore:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Wij hebben happycar bij toeval ontdekt maar toen we eenmaal een auto gehuurd hadden waren we verkocht, dit wordt onze nieuwe favoriet om auto’s te huren.
Huurauto beoordeling van Adrian k.- 21 jul. 2015 18:46
(4 tot 5 )
Mooie deals en een goede service!
Huurauto beoordeling van Boudewijn van de B.- 21 jul. 2015 05:56
(4.1 tot 5 )
Een super auto gehuurd met HappyCar en tegen een voordelige prijs !
Huurauto beoordeling van Samir A.- 21 jul. 2015 10:14
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Baltimore

U bent van plan om binnen afzienbare tijd naar Baltimore in Maryland te reizen. Misschien gaat u naar de Verenigde Staten voor uw vakantie of voor zaken. Zeker in de Verenigde Staten, een autoland bij uitstek, is het verstandig om goed na te denken over vervoer. Autoverhuur in Baltimore geeft u de vrijheid en het comfort om alle bestemmingen en bezienswaardigheden te bezoeken in uw eigen tempo. Heeft u al een goed beeld van het totale aanbod van alle aanbieders van autohuur in Baltimore? U kent misschien het standaard aanbod van Thrifty, Avis of RentalCars. Weet u ook genoeg van de kleinere en lokale aanbieders van autoverhuur in Baltimore? Bent u op de hoogte van voordelige en tijdelijke acties waarmee u veel geld kunt besparen? Neemt u eens een kijkje op de website van Happycar. Happycar is onafhankelijk en brengt per plaats een actueel aanbod van alle autoverhuurmogelijkheden in beeld. Bekijkt u het lokale aanbod voordat u naar Maryland afreist en u kunt erop rekenen dat u de voordeligste rental car in Baltimore huurt.

Over Baltimore

Baltimore is een van de grootste havensteden aan de Atlantische kust van de Verenigde Staten. Het is een stad met een rijke historie, een bloeiende economie en veel interessante bezienswaardigheden. Bezoekers die ook buiten de stadsgrenzen moeten zijn, vinden in de buurt van Baltimore een aantal andere belangrijke steden die beslist een bezoek waard zijn. Wie hier ook komt voor het natuurschoon, kan kiezen uit een groot aantal bestemmingen. De snelwegen in de Verenigde Staten zijn voor het land uiterst belangrijk en worden uitstekend onderhouden. De gemiddelde Amerikaan is het gewend om grote afstanden in zijn auto af te leggen en ook van uw rental car in Baltimore mag u veel comfort en luxe verwachten. Zeker als u de binnenlanden in trekt, is het goed om te weten dat er eigenlijk geen goed alternatief is voor vervoer per auto. Kiezen voor autohuur in Baltimore is eigenlijk onontbeerlijk als u alles uit uw verblijf in de Verenigde Staten wilt halen.

Met een huurauto Baltimore ontdekken

In uw huurauto kunt u alles wat Baltimore u te bieden heeft efficiënt en comfortabel bezoeken. Wie van musea houdt, is in Baltimore op de juiste plek. Het Baltimore Museum of Art is een van de mooiste musea voor moderne kunst aan de oostkust. Als u iets nostalgischer van aard bent, gaat u dan zeker naar het Evergreen Museum om te zien hoe de Amerikaanse upper class twee eeuwen geleden leefde. Een van de grootste trekpleisters van de stad is het National Aquarium, waar u niet alleen de mooiste siervissen van over de hele wereld kunt zien, maar ook haaien en dolfijnen. Zoekt u een moment van rust, dan is een bezoek aan Druid Hill Park zeker aan te raden. In dit park vindt u ook een mooi observatorium en een dierentuin. Voor gezelligheid kunt u het beste Inner Harbour of Fells Point bezoeken. Hier zijn meer dan genoeg leuke cafés en verrassende restaurantjes en ook voldoende clubs voor liefhebbers van live muziek. Als u op zoek bent naar interessante winkeltjes en galeries, dan kunt u het beste naar de artistieke wijk Mount Vernon rijden en daar uw rental car in Baltimore parkeren. Trekt u hier gerust een dag voor uit.

Rondreis door de regio Baltimore

U kunt Baltimore gebruiken als pleisterplaats om dichtbij liggende steden te ontdekken. De hoofdstad Washington DC is niet ver van Baltimore verwijderd. Uiteraard bezoekt u hier de highlights zoals het Witte Huis, het Capitool, de National Mall, of u herdenkt de gevallenen op Arlington National Cemetery. Ook steden als Philadelphia en New York zijn snel en goed te bereiken en wat is een bezoek aan New York zonder een boottochtje naar het Vrijheidsbeeld? Als u geïnteresseerd bent in natuur en mooie uitzichten, maakt u dan eens een dagtochtje langs Chesapeake Bay. Bij mooi weer kunt u heerlijk verpozen op een van de vele strandjes, of u zoekt een gezellig havenstadje uit waar u plaatsneemt op een gezellig terras. In het meer bergachtige gebied van Maryland vindt u een aantal aantrekkelijke bossen voor een gezonde wandeltocht. In deze bergen vindt u ook Camp David, een van de buitenverblijven van de Amerikaanse president. Voor schitterend natuurschoon kunt u ook terecht in het nabijgelegen Shenandoah National Park.