Vind de juiste auto in Beja

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Beja - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 10:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 10:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 10:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 10:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 01:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 01:05 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 mrt. 2020 06:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 mrt. 2020 06:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Beja

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Beja:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Voor een paar dagen er op uit getrokken met een huur wagen van HappyCar s.
Huurauto beoordeling van Larissa F.- 21 jul. 2015 11:24
(4.9 tot 5 )
HAPPYCAR!!!! Het kan gewoon niet beter. Wij hadden een probleem bij de aankomst, maar dit werd direct na verloop van een telefontje met Happy Car opgelost.
Huurauto beoordeling van Luuk T.- 21 jul. 2015 20:50
(4 tot 5 )
De service was perfect by HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Abel S.- 21 jul. 2015 15:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Beja

Op zoek naar een romantische en zomerse bestemming in Portugal? Dan is de stad Beja een absolute aanrader. Beja is een zuidelijk gelegen stad, op een haalbare afstand van de hoofdstad Lissabon en ongeveer even ver van de zuidelijke Algarve. De stad zelf is gelegen op een heuvel en telt veel gezellige restaurantjes en bezienswaardigheden. Het is ideaal om met een huurauto Beja en omgeving te verkennen. Met HAPPYCAR vindt u de beste deal voor uw trip. U vergelijkt het aanbod van autoverhuurders zoals RentalCars of Hertz en kiest simpelweg de goedkoopste.

De stad Beja heeft een lange geschiedenis. Julius Caesar heeft er in 48 v.C. verbleven. Hij sloot in het huidige Beja de Pax Julia met de Lusitaniërs. Veel monumenten herinneren nog aan de Romeinse tijd. Eye catchers in Beja zijn onder andere het kasteel in de stad. Doordat Beja op een heuvel gelegen is, ziet u het kasteel al van in de verte. Het kasteel dateert uit de dertiende eeuw. U moet 197 trappen beklimmen om er van het uitzicht naar beneden te genieten. Het klimaat is het hele jaar mild in de streek rond Beja, maar in de zomer kan het er heel droog en warm zijn. Bent u met een huurauto op stap in de streek, dan plant u uw dag zoals u het wilt en kunt u genieten van de koelte van de airco tijdens uw reis. Om een goed overzicht te hebben in het aanbod, kunt u een rental car in Beja huren op HAPPYCAR. Autohuur in Beja is flexibel én interessant qua prijs.

Ontdek Beja

Beja heeft bovendien nog heel wat meer troeven. Zo is naast het kasteel het bekende Visigotische museum gelegen. Dit museum heeft een kleine maar unieke archeologische collectie van Visigotische kunst. Ideaal om gedurende enkele uren kennis te maken met het verleden van de regio. Ook het botanische museum is een aanrader. De weelde van planten komt in de lente het best tot zijn recht. Met verschillende tuinen en gezellige pleintjes is Beja een leuke stad om door te flaneren. De typische Portugese witte huizen die afgewisseld worden met archeologische sites zorgen telkens opnieuw voor nieuwe verrassingen. In de stad Beja zijn alle bezienswaardigheden op wandelafstand gelegen. De meeste hotels zijn iets uit de stad gelegen, dit maakt ze makkelijker bereikbaar met de auto. Zo kunt u met de auto de streek verkennen, en eenvoudig de auto aan het hotel parkeren. Dankzij de mogelijkheden qua autoverhuur in Beja ligt de hele regio binnen handbereik.

Met een huurauto Beja ontdekken

Er is nog een belangrijke troef in Beja. Het museum van Koningin Eleanor, een regionaal kunstmuseum opgericht in het begin van de 20ste eeuw, is gelegen in een voormalig klooster pal in de binnenstad. Er is een grote collectie klassieke kunst. Het museum herbergt schilderijen van Vlaamse Meesters, maar ook Portugese meesterwerken van bijvoorbeeld Gregório Lopes. Daarnaast is er ook een grote afdeling met kunstwerken uit de Romeinse of Visigotische periode. De grafstenen uit de Bronstijd zijn op zich al een reden om naar Beja te trekken. Als u een huurauto in Beja huurt, verkent u op korte tijd al deze bezienswaardigheden. De mogelijkheden voor autoverhuur in Beja zijn overzichtelijk weergegeven op HAPPYCAR.

Rondreis door de regio Beja

Met een rental car Beja verkennen? Goed idee! Bovendien kunt u zo ook gemakkelijk rondreizen in de hele zuidelijke regio van Portugal. De wegen zijn goed onderhouden en u kunt op de meeste plaatsen gemakkelijk parkeren. In de buurt vindt u het Natuurpark Vale do Guadiana, ideaal voor trektochten en lange wandelingen. Gaat u liever naar het westen, dan is het Natuurpark Alentejano meer op uw weg gelegen. Portugal is hét land van de zeevaarders. De zee is dan ook nooit ver weg en steeds bereikbaar tijdens een daguitstap. De kuststad Sines aan de Atlantische Oceaan ligt bijvoorbeeld op ongeveer 100 kilometer van Beja. Dit is dus ideaal voor een daguitstap met de huurauto. Onderweg kunt u halt houden op enkele mooie plaatsen en ook nog een restaurantje bezoeken. De stad Faro aan de Zuidkust van Portugal is dan weer op ongeveer 150 kilometer gelegen. Ook deze stad kunt u met een huurauto verkennen en er een nachtje blijven logeren. Met de mogelijkheden qua autohuur in Beja via HAPPYCAR is uw trip nu al geslaagd!