Vind de juiste auto in Belleville

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Belleville - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 03:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 03:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:34 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 06:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 06:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2020 03:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2020 03:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belleville

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belleville:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Alles prima geregeld via happycar
Huurauto beoordeling van Hanna M.- 22 jul. 2015 11:30
(4.9 tot 5 )
Dankzij HappyCar een geweldige reis gehad met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Roos L.- 22 jul. 2015 15:24
(5 tot 5 )
Geen seconden spijt gehad om voor HAPPYCAR te kiezen
Huurauto beoordeling van Alicia G.- 22 jul. 2015 18:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Belleville

Reist u binnenkort af naar Frankrijk en verblijft u in het prachtige Belleville? Kies dan voor een auto bij een betrouwbare autoverhuur in Belleville. Met een rental car uit Belleville kunt u zowel deze wijk als de omgeving daarvan op uw eigen tempo ontdekken. Wanneer u over een eigen huurauto beschikt, bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u uw reis net zo plannen als u wilt. Bij HAPPYCAR ziet u in een oogopslag welke aanbieder het voordeligst is. Bovendien werken wij over de hele wereld samen met betrouwbare autoverhuurbedrijven, zoals Avis, Hertz en Europcar. Zo bent u niet alleen verzekerd van een aantrekkelijke prijs, maar weet u ook zeker dat u over een auto beschikt, die goed onderhouden is. Daardoor stapt u met een gerust hart achter het stuur in dit kleine stukje Frankrijk. Kies de autohuur in Belleville die het best bij u past en geniet optimaal van uw verblijf in deze prachtige wijk van Parijs.

Ontdek Belleville

Belleville was een zelfstandige gemeente gebouwd rond een heuvel in de buurt van Parijs. In 1860 werd het opgeslokt door de groeiende miljoenenstad. Belleville kreeg internationale belangstelling door de fotograaf Willy Ronis. Zijn beelden die gewoon op straat genomen werden, gingen de wereld over als typisch voor het Parijs van die dagen (midden 20e eeuw). Ook de bekende schrijvers Daniël Pennac en Romain Gary situeerden hier hun romans. Daarin is ook veel aandacht voor beschrijving van de wijk Belleville. Als u deze boeken kent, zult u ongetwijfeld bepaalde plaatsen herkennen als u met een rental car in Belleville rondtoert. De hele wijk ademt dan ook een sfeer uit van de vroegere gloriedagen. In Belleville zijn ook twee artiesten geboren die wereldwijd bekendheid genoten: Edith Piaf en Maurice Chevalier. Treed in hun voetstappen en kies voor een autoverhuur in Belleville om niets van de omgeving te missen.

Met een huurauto Belleville ontdekken

Het Parc de Belleville, ook wel Jardin Belleville Julian-Lacroix genoemd, ligt op een heuvel. Het hoogste punt is 108 meter en van hieraf heeft u een panoramisch overzicht over de stad. Het is dan ook zeker een aanrader om even naar boven te gaan en te genieten van de schitterende omgeving. Vroeger bevond zich hier een wijngaard, maar die was niet te handhaven midden in de stad. In het park zult u nog een gedenkteken aantreffen van een bloedige slag die hier in 1814 plaatsvond. Het huidige park is ontworpen door François Debulois en is eind jaren 80 van de vorige eeuw geopend. Heel bijzonder is de waterval die over 100 meter loopt. Ook het openluchttheater is echt prachtig om te zien. In dit park kunt u zeker wat tijd doorbrengen. Op mooie dagen zult u niet de enige zijn. Ook de Fransen komen hier graag voor een picknick of om gewoon wat bij te praten. Als u met de huurauto door Belleville rijdt zult, vindt u vele voorbeelden van bouwkunst uit de 19e eeuw. De panden zijn goed onderhouden en in het algemeen bewoond, zodat u ze slechts van de buitenkant kan bewonderen. Maar het zal u terugbrengen in de sfeer van die 19e eeuw, een tijd waarin Belleville kenmerkend werd geacht voor het Parijse en Franse stadsleven. Op foto's doen deze gebouwen het natuurlijk altijd goed.

Rondreis door de regio Belleville

Met een rental car uit Belleville ligt de wereldstad Parijs voor u open. Natuurlijk zijn er de bekende bezienswaardigheden, zoals het Louvre en de Champs Elysée, maar met een huurauto uit Belleville kunt u ook de minder bekende plaatsen bezoeken, die zeker de moeite waard zijn. De tuinen van Serres d'Auteuil zijn open voor het publiek. De tuin is ontworpen in de stijl art nouveau en en heeft een aantal exotische planten en dieren. De karamelboom, formeel 'katsuraboom' geeft in het najaar een heel bijzondere geur af waaraan deze boom zijn bijnaam ook te danken heeft. In het 13e arrondissement vindt u de Chinese wijk. Geheel onverwacht zijn hier een aantal Boeddhistische tempels te vinden, omringd door enorme moderne flatgebouwen. Een verrassend contrast middenin deze beroemde lichtstad. Maak van uw bezoek aan Belleville gebruik om ook onverwachte bezienswaardigheden in Parijs te gaan bezichtigen. Veel mooie kilometers toegewenst!