tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Beziers - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Renault Clio
Renault Clio
gevonden op 11 okt. 2016 13:35 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Opel Astra Estate
Opel Astra Estate
gevonden op 11 okt. 2016 13:35 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Opel Zafira
Opel Zafira
gevonden op 11 okt. 2016 13:35 uur

Autohuur Beziers

Beziers is uniek. Het stadje in de Languedoc in Frankrijk biedt cultuur, natuur en vertier. Zo is er voor iedereen wat wils, vooral als je voor een auto zorgt om erop uit te trekken. Met HAPPYCAR vind je de auto die het allerbeste past bij je reisgezelschap en je portemonnee. Hiermee bedoelen we: de beste prijzen voor de beste auto's! Vergelijk prijzen, en vergelijk modellen van de autoverhuur in Beziers. Zo begint je vakantieplezier al thuis!


ONTDEK BEZIERS
De geschiedenis van Beziers gaat ver terug. Al in de Romeinse tijd was het een belangrijke enclave. In het Museé des Beaux Arts zijn nog veel overblijfselen uit de Klassieke Oudheid te bewonderen. De Languedoc werd vroeger Occitanië genoemd. Nog steeds wordt er door veel inwoners Occitaans gesproken, een taal die meer op het Catalaans lijkt dan op het Frans. Dit is ongetwijfeld de invloed van de vroegere Romeinse overheersers.
In de dertiende eeuw was Beziers een belangrijk bolwerk van de Katharen. De Katharen waren christenen die afweken van de destijds gangbare katholieke leer en daarom vervolgd werden. Het woord ketter is van hen afgeleid.
In de stad zijn prachtige historische bouwwerken te zien zoals de kathedraal van St. Nazaire. Die nader je wanneer je de rivier de Orb oversteekt over een robuuste brug met ronde bogen. En natuurlijk zijn er kastelen in Beziers. Hier woonden in de Middeleeuwen de edelen die zich de woede van de bisschop en de paus op hun hals haalden door de Katharen te ondersteunen. Nu zijn deze kastelen voor publiek opengesteld.
Ga zeker ook een wijnproeverij bezoeken. De Languedoc (Pays d'Oc) is wereldberoemd om haar wijnen. Bij een wijnproeverij proef je verschillende wijnen na elkaar, en krijg je uitgebreide uitleg van een sommelier. Natuurlijk kan je daar ook een flesje kopen als souvenir! Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Beziers Airport.


MET EEN HUURAUTO BEZIERS ONTDEKKEN
Wist je dat je thuis ook al Beziers kan ontdekken? Dat doe je door in Google Maps rechtsonder in beeld het poppetje op de kaart te slepen. Zo krijg je streetview!
Als je in Beziers zelf bent is een tochtje heerlijk. Draai de raampjes open van je Rental Car uit Beziers en geniet. Overigens ben je niet verplicht om steeds met dezelfde auto rond te rijden. De autohuur in Beziers is zo geprofessionaliseerd dat je elke dag een andere auto kan huren als je dat wilt. Bij HAPPYCAR kan je zien wat Avis, Hertz, Europcar of al die andere autoverhuurbedrijven te bieden hebben. Rijd langs alle kastelen in Beziers en geniet van het fantastische uitzicht op het terras van de basiliek van St. Nazaire.

RONDREIS DOOR DE REGIO VAN BEZIERS
Natuurlijk trek je een dagje uit om naar de kust te rijden en van de Middellandse Zee te genieten. Rijd naar Agde met zijn pittoreske, pastelkleurige huisjes en rotsachtige kust. Je kan je handdoekje uitspreiden op een klif, maar er is ook een klein zandstrandje.
Rijd ook even naar Marseille. Dit is een drukke, bruisende stad. Marseille is beroemd om haar havens. Door de gemêleerde, internationale bevolking is het een waar winkelparadijs. Als je van drukte houdt, kan je ook een dagje naar Toulouse. Om te shoppen, maar ook voor museumbezoek.
De natuurliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Er zijn verschillende grote, prachtige natuurparken in de buurt. Het Narbonnaise en Méditerranée Natural Regional Park biedt ontspanning in het groen, maar heeft ook een mooi zandstrand. Ga hier met de auto naartoe zodat je je perfecte plekje uit kan zoeken. Neem je zwemkleding en je handdoeken mee!
Ten noorden van Beziers ligt het Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc. Dit ligt niet aan de kust, maar er is wel water. Dus ook hier kan je zwemmen en pootjebaden.
Uit historisch oogpunt bekeken is Carcassonne een absolute must-have-seen. Hier staat een groot slot dat een sleutelrol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Katharen. Een groot aantal Katharen had zich verschanst in het slot. Toen het slot belegerd werd door de inquisitie van de katholieke kerk, kwamen de Katharen allemaal naar buiten, en stortten zich vrijwillig in het vuur. Een luguber verhaal? Zo zagen de Katharen het zelf niet. Gesterkt door hun geloof wisten ze dat ze het eeuwige leven binnen zouden treden en voor altijd vrede zouden hebben.