Vind de juiste auto in Beziers

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Beziers - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 03:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 03:10 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Beziers

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Beziers:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
zeer te spreken over de geleverde service
Huurauto beoordeling van Robert F.- 19 jul. 2015 13:15
(4 tot 5 )
Al onze zorgen waren weg nadat we hadden geboekt!
Huurauto beoordeling van Ireen M.- 19 jul. 2015 10:23
(4.1 tot 5 )
Zeer fijn dat alles overzichtelijk onder elkaar staat.
Huurauto beoordeling van Frank V.- 19 jul. 2015 23:29
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Beziers

Béziers is uniek. Het stadje in de Languedoc in Frankrijk biedt cultuur, natuur en vertier. Zo is er voor iedereen wat wils, vooral als u voor een huurauto zorgt om erop uit te trekken. Met HAPPYCAR vindt u de auto die het allerbeste past bij uw reisgezelschap en uw portemonnee. Hiermee bedoelen wij: de beste prijzen voor de beste auto's! Vergelijk prijzen, en vergelijk modellen van de autoverhuur in Béziers. Zo begint uw vakantieplezier al thuis!


Ontdek Béziers

De geschiedenis van Béziers gaat ver terug. Al in de Romeinse tijd was het een belangrijke enclave. In het Museé des Beaux Arts zijn nog veel overblijfselen uit de Klassieke Oudheid te bewonderen. De Languedoc werd vroeger Occitanië genoemd. Nog steeds wordt er door veel inwoners Occitaans gesproken, een taal die meer op het Catalaans lijkt dan op het Frans. Dit is ongetwijfeld de invloed van de vroegere Romeinse overheersers.

In de dertiende eeuw was Béziers een belangrijk bolwerk van de Katharen. De Katharen waren christenen die afweken van de destijds gangbare katholieke leer en daarom vervolgd werden. Het woord ketter is van hen afgeleid.

In de stad zijn prachtige historische bouwwerken te zien zoals de kathedraal van St. Nazaire. Die nader je wanneer je de rivier de Orb oversteekt over een robuuste brug met ronde bogen. En natuurlijk zijn er kastelen in Béziers. Hier woonden in de Middeleeuwen de edelen die zich de woede van de bisschop en de paus op hun hals haalden door de Katharen te ondersteunen. Nu zijn deze kastelen voor publiek opengesteld.

Ga zeker ook een wijnproeverij bezoeken. De Languedoc (Pays d'Oc) is wereldberoemd om haar wijnen. Bij een wijnproeverij proeft u verschillende wijnen na elkaar, en krijgt u een uitgebreide uitleg van een sommelier. Natuurlijk kan je daar ook een flesje kopen als souvenir! Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Béziers Airport.


Met een huurauto Béziers ontdekken

Wist u dat u thuis ook al Béziers kunt ontdekken? Dat doet u door in Google Maps rechtsonder in beeld het poppetje op de kaart te slepen. Zo krijgt u een streetview!

Wanneer u in Beziers zelf bent is een tochtje heerlijk. Draai de raampjes open van uw huurauto uit Béziers en geniet. Overigens bent u natuurlijk niet verplicht om steeds met dezelfde auto rond te rijden. De autohuur in Béziers is zo geprofessionaliseerd dat u elke dag een andere auto kan huren als uw dat zou willen. Bij HAPPYCAR kunt u zien wat Avis, Hertz, Europcar of al die andere autoverhuurbedrijven te bieden hebben. Rijd langs alle kastelen in Beziers en geniet van het fantastische uitzicht op het terras van de basiliek van St. Nazaire.


Rondreis door de regio van Béziers

Natuurlijk trekt u een dagje uit om naar de kust te rijden en van de Middellandse Zee te genieten. Rijd naar Agde met zijn pittoreske, pastelkleurige huisjes en rotsachtige kust. U kunt uw handdoek uitspreiden op een klif, maar er is ook een klein zandstrandje.

Rijd ook even naar Marseille. Dit is een drukke, bruisende stad. Marseille is beroemd om haar havens. Door de gemêleerde, internationale bevolking is het een waar winkelparadijs. Als je van drukte houdt, kan je ook een dagje naar Toulouse. Om te shoppen, maar ook voor museumbezoek!

De natuurliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Er zijn verschillende grote, prachtige natuurparken in de buurt. Het Narbonnaise en Méditerranée Natural Regional Park biedt ontspanning in het groen, maar heeft ook een mooi zandstrand. Ga hier met de auto naartoe zodat u uw perfecte plekje uit kunt zoeken. Neem uw zwemkleding en handdoeken mee!

Ten noorden van Beziers ligt het Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc. Dit ligt niet aan de kust, maar er is wel water. Dus ook hier kunt u zwemmen en pootjebaden.

Uit historisch oogpunt bekeken is Carcassonne een absolute must-have-seen. Hier staat een groot slot dat een sleutelrol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Katharen. Een groot aantal Katharen had zich verschanst in het slot. Toen het slot belegerd werd door de inquisitie van de katholieke kerk, kwamen de Katharen allemaal naar buiten, en stortten zich vrijwillig in het vuur. Een luguber verhaal? Zo zagen de Katharen het zelf niet. Gesterkt door hun geloof wisten ze dat ze het eeuwige leven binnen zouden treden en voor altijd vrede zouden hebben.