Vind de juiste auto in Blois

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Blois - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 08:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 08:53 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 08:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 08:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Blois

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Blois:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Mooie wagen gehuurd bij HAPPY CAR!
Huurauto beoordeling van Erik. L.- 19 jul. 2015 19:46
(4.4 tot 5 )
Het was even wennen om via internet te boeken, maar het is prima gelukt.
Huurauto beoordeling van Klarette P.- 19 jul. 2015 17:31
(4.1 tot 5 )
Bedankt voor de service.
Huurauto beoordeling van Nadine z.- 19 jul. 2015 08:16
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Blois

Blois is een stad waar u zich weer even in de middeleeuwen kunt wanen. De smalle straatjes en ongelijke betegeling, de trapjes en steiltes, de hoge huizen met bijzondere gevels; wanneer u niet let op de kledingstijlen om u heen, weet u precies hoe het hier vroeger was. Met een huurauto kunt u alle bezienswaardigheden in de stad en haar omgeving bereiken. Natuurlijk wilt u dan wel zeker weten dat u over een veilige auto beschikt. Bij HAPPYCAR kunt u diverse autoverhuurbedrijven vergelijken. Zo weet u precies welke autoverhuur in Blois het goedkoopst is. Dat is echter niet het enige waar HAPPYCAR op let. Ook betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kies voor een huurauto in Blois van bijvoorbeeld Europcar, Hertz of Avis.


Ontdek Blois

Blois wordt al in de 6e eeuw schriftelijk genoemd en dit bevestigt wel dat deze stad een lange geschiedenis achter zich heeft liggen. De stad is niet alleen mooi voor een oppervlakkige bezichtiging, maar er zijn ook gebouwen die wel wat meer aandacht mogen krijgen. De kathedraal Saint-Louis bijvoorbeeld, die oorspronkelijk gebouwd werd in de 12e eeuw, maar in de 17e eeuw door een orkaan grotendeels werd verwoest. De huidige bouw dateert uit 1680. De van Saint-Nicolas is de kerk van de voormalige benedictijner abdij en is gebouwd in een vroege gotische stijl. Daarnaast is er nog de Notre-Dame de la Trinité die pas na de Tweede Wereldoorlog afgebouwd werd en een van de belangrijkste recente religieuze monumenten vormt. Wat u absoluut niet mag missen is het Château de Blois, een van de Loire-kastelen uit de renaissance. Dit kasteel is het hele jaar door te bezoeken en op zomeravonden wordt doorgaans de film vertoond over de geschiedenis van het kasteel. Van oorsprong is het een kasteel uit de 13e eeuw, maar in de renaissance werd er een extra cachet aan gegeven onder koning Frans I. Het kasteel bestaat uit diverse vleugels en u zult hier dus ook zeker enkele uren kunnen doorbrengen. De staatszaal is een van de oudste onderdelen en dateert uit 1214. Van de prachtige schilderingen op het plafond zult u zonder twijfel zeer onder de indruk zijn. In het voormalige Jakobijnenklooster zijn heden ten dage twee musea gevestigd, een over religieuze kunst en een over de regionale natuurgeschiedenis met allerlei opgezette dieren. Natuurlijk is het ook een must om een kijkje te nemen bij de beroemde oude brug van Blois.


Met een huurauto Blois ontdekken

Dankzij de autoverhuur in Blois bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. U bent niet langer afhankelijk van de tijden van het openbaar vervoer en kunt net zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt. Daarbij kunt u ook heel eenvoudig precies op de locatie komen die u wilt bezoeken. Dit is niet alleen handig met uitstapjes, maar ook met zakelijke afspraken. Zo hoeft u niet opgehaald te worden bij een trein- of busstation, maar kunt u op eigen gelegenheid de afgesproken locatie bereiken. Een huurauto uit Blois brengt u overal. Natuurlijk is het wel handig om voor een auto te kiezen met navigatie, wanneer u niet of niet goed bekend bent met de stad en de omgeving. Met een navigatiesysteem kiest u altijd voor de snelste weg en verdwaalt u niet op oneindige binnenwegen. Zo komt u dankzij de autohuur in Blois overal, terwijl u uzelf rustig op het verkeer kunt concentreren.


Rondreis door de regio van Blois

Er zijn diverse bezienswaardigheden die zich op verschillende plaatsen in de stad bevinden, maar dankzij de autohuur in Blois kunt u nog veel meer zien. We hadden het al eerder over de Loire-kastelen en doordat Blois aan de Loire ligt, zijn deze kastelen binnen korte tijd te bereiken. Het meest bekende kasteel is waarschijnlijk het Château de Chambord, een majestueus kasteel met witte muren, oneindig veel torentjes en uitgestrekte tuinen. Het is ook mogelijk om hier een kijkje binnen te nemen en u zult genieten van de oude pracht en praal die hier tentoongesteld wordt. Iets minder imposant, maar zeker de moeite waard is het Château de Cheverny, een klein kasteel vlakbij Blois. Wilt u na al die kastelen wel eens iets anders? Ga dan naar een van de vele wijnboeren in deze streek en proef het echte Franse leven!