Vind de juiste auto in Bolzano

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bolzano - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bolzano

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bolzano:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
De service was geweldig
Huurauto beoordeling van Thijs B.- 22 jul. 2015 17:02
(4.3 tot 5 )
Heel laat geboekt en toch de auto naar keuze gekregen
Huurauto beoordeling van Lara J.- 22 jul. 2015 11:06
(4.4 tot 5 )
Topgeregeld! Ik ben blij dat ik geboekt had
Huurauto beoordeling van Annie K.- 22 jul. 2015 10:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Bolzano

Wanneer u binnenkort het Italiaanse Alpengebied gaat bezoeken, is het verstandig om nu al na te denken hoe u ter plekke uw vervoer gaat regelen. U kunt gebruik maken van de mogelijkheden van autoverhuur in Bolzano. Dit levert u een aantal duidelijke voordelen op. Veel aanbieders van autohuur in Bolzano maken gebruik van goed onderhouden huurauto's die specifiek zijn uitgerust om ook ritten in de meer bergachtige gebieden mogelijk te maken. U rijdt dan in een huurauto die zeer goed onderhouden is en loopt nauwelijks risico op mankementen die om onderhoud vragen. Bent u echter wel op de hoogte van het complete aanbod in Bolzano? Online kunt u de tarieven van Hertz, EuropCar, Car del Mar en Avis goed vergelijken, maar kent u ook de lokale aanbieders van autoverhuur in Bolzano en heeft u een duidelijk beeld van alle mogelijke tijdelijke acties? Neemt u voordat u vertrekt eens een kijkje op de website van HAPPYCAR. HAPPYCAR is onafhankelijk en vergelijkt overal ter wereld het plaatselijke en actuele aanbod. Dit helpt u om de meest voordelige rental car in Bolzano te vinden en te reserveren.

Over Bolzano

Bolzano is de hoofdstad van het Italiaanse gedeelte van Zuid-Tirol. In dit gebied spreekt met Duits, naast de nationale taal Italiaans. De stad heeft een aantal mooie historische bezienswaardigheden uit diverse tijdperken. Als u hier bent voor een stedentrip zult u uw ogen uitkijken. Veel bezoekers komen in Zuid-Tirol en Bolzano in het kader van een gezellige en inspannende wintersportvakantie. Als u een dag genoeg heeft van wintersport, kunt u in Bolzano genieten van kunst, cultuur en het gezellige uitgaansleven. In de zomermaanden gebruikt u Bolzano als uitvalsbasis om het mooie Alpenlandschap te ontdekken. Als u een mooi overzicht van Bolzano wilt krijgen, kunt u het beste uw rental car in Bolzano parkeren bij de kabelbaan Renon. Deze kabelbaan voert u naar het bergstadje Soprabolzano, dat duizend meter hoger ligt en van waaruit u een werkelijk schitterend overzicht over de stad in het dal heeft.

Met een huurauto Bolzano ontdekken

In uw huurauto kunt u precies op de tijdstippen die u het beste uitkomen alle bezienswaardigheden van Bolzano bezoeken. Kiest u voor een moderne huurauto, dan geniet u van veel comfort. In de wintermaanden houdt u de temperatuur in uw huurauto heerlijk warm en in de zomermaanden zal een goed werkende airconditioning het autorijden beslist aangenamer maken. Het Zuid-Tirol Museum van Archeologie moet u beslist bezoeken. Hier staat u oog in oog met Ötzi, de gemummificeerde Alpenbewoner die bevroren in het ijs werd teruggevonden, 5300 jaar na zijn dood. Een bezoek aan het mooie Piazza Walther mag u ook niet overslaan. Neemt u de tijd om de prachtige fontein en de indrukwekkende Dom van Bolzano te bekijken. Even buiten de stadsgrenzen zijn er ook een aantal prachtige kastelen waar u welkom bent. Op een hoge rots vindt u het 13de eeuwse kasteel Roncolo, dat in een zeer goede staat verkeert. Vanaf de kasteelmuren geniet u van het uitzicht en als u van middeleeuwse en renaissancistische kunst houdt, moet u zeker de fresco's in het kasteel bewonderen.

Rondreis door de regio Bolzano

Als u meer wilt weten over het leven in deze mooie bergstreek, gaat u dan eens naar het Messner Bergmuseum, dat onderdeel is van Kasteel Firmia. Een ander kasteel in de buurt van Bolzano is het mooie Tirolo kasteel. Hier bevindt zich ook een historisch museum en kunt u kennismaken met de traditie van de valkenjacht. Als u van ongerepte natuur wilt genieten, dan is het zeker verstandig om gebruik te maken van autohuur in Bolzano. In uw huurauto volgt u de route SS12, totdat u bij het nationale park Puez-Geisler aankomt. Hier kunt u wandelen, bergbeklimmen of gewoon genieten van het indrukwekkende alpenlandschap. Mijnbouw was vroeger in Zuid-Tirol een belangrijke bron van inkomsten. In het mijnmuseum bij Brassanone krijgt u hier een totaalbeeld van. Bovendien kunt u hier ook een bezoek brengen aan de hoogstgelegen mijn van Europa. Als de zon fel schijnt en u wilt water in de buurt hebben, gaat u dan eens naar Merano en bezoekt u de hoge Partschins waterval. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen, want het uitzicht is er een om nooit te vergeten.