Vind de juiste auto in Boves

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Boves

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boves:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Genoten van onze vakantie zonder voor verrassingen te komen staan bij het huren van onze huurauto
Huurauto beoordeling van Laura G.- 22 jul. 2015 20:10
(4.1 tot 5 )
De autoklasse die ik had geboekt was niet meer aanwezig en daarom een grotere auto meegekregen waar ik absoluut geen probleem mee had!
Huurauto beoordeling van Marjan de L.- 22 jul. 2015 13:06
(5 tot 5 )
Een wagen met plaats voor mijn rolstoel kunnen huren dankzij het vakkundige team van HappyCar, bedankt jongens!
Huurauto beoordeling van Tom M.- 22 jul. 2015 18:15
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Boves

Een paar kilometer ten noorden van Cuneo in Italië ligt de stad Boves, een gemeente in de Italiaanse regio Piemonte, ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Turijn. Boves grenst aan de gemeenten Borgo San Dalmazzo, Cuneo, Limone Piemonte, Peveragno, Robilante, Roccavione en Vernante en telt ongeveer 9.000 inwoners. Boves was op 19 september 1943 het toneel van een massamoord van burgers door de 1e SS Pantserdivisie, waarbij de Duitse troepen meer dan 350 huizen in brand staken en talloze dorpelingen vermoordden. Vandaag de dag is Boves een stad met een interessante historie en prachtige bezienswaardigheden. Verken ze allemaal met vervoer van autohuur Boves. Bezoek deze mooie Italiaanse stad met een Rental Car in Boves van HAPPYCAR. Wij werken samen met AutoEurope, Hertz en Avis en hebben een scala aan betrouwbare huurauto’s die ruim 60 procent goedkoper zijn dan elders.

Bezienswaardigheden in Boves

Het Museo della Castagna of het Kastanjemuseum is ook een bezienswaardigheid die u absoluut niet mag missen tijdens uw bezoek aan Boves. De oprichting van dit museum maakt deel uit van het LEADER II transnationale samenwerkingsproject ter bevordering van de kastanje, gefinancierd door de EU en door de gemeente gelanceerd door middel van de Berg Gemeenschap Valli Gesso, Vermenagna en Pesio en de lokale actiegroep G.A.L. Hetzelfde bosrijke gebied rond de Cascina Marquet, waar het museum is gevestigd, valt binnen de context van het project en is de afgelopen jaren verbeterd met een zorgvuldige selectie en verbetering van de fruitgewassen. Het museum is toegankelijk voor het publiek en is beschikbaar voor experimenten en studieactiviteiten. Cascina Marquet is omgetoverd tot een plaats van studie en kennis van deze vrucht. Reis met een huurauto van Boves HAPPYCAR naar dit enorm interessante museum en leer alles over de kanstanje, die gedurende vele jaren een centraal punt van de economie in Boves is geweest. Daarna is het alleszins de moeite waard om met een Rental Car van Boves verder te rijden naar het meer van Tetti Lupo in het Gesso en Stura River Park, waar 342 vogelsoorten te bewonderen zijn.

Met een huurauto Boves ontdekken

Een absolute aanrader is het kasteel van Tourusela, een middeleeuws kasteel gebouwd tussen 1275 en 1280, dat gemakkelijk bereikbaar via een panoramische straat en vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het nabijgelegen dorp Vernante en de omliggende bergen. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om er een dag door te brengen om het natuurpark van de Maritieme Alpen te verkennen. Het zeer bezienswaardige kasteel is gemakkelijk te bereiken met autoverhuur Boves. Bezoek eveneens het monumento ai caduti, een monument in de vorm van een obelisk met daarop een wit marmeren sculptuur met de allegorie van het vaderland, met de Italiaanse vlag met de linkerhand en een palmtak met de rechter. De stam van de obelisk wordt gevormd door een rotsachtige massa gemaakt van kunststeen, met aan weerszijden een rechthoekige marmeren plaat met de lijst van de Boves-gevallen gevallen soldaten uit de Eerste Wereldoorlog. De basis van het monument presenteert een beeldhouwwerk dat een leeuw uitbeeldt, die in zijn klauwen een plaquette met het inwijdingsnummer van de Commune der gevallenen vasthoudt. Dit monument kan niet ontbreken in het rijtje bezienswaardigheden, welke u gemakkelijk met een huurauto van Boves kunt bezoeken.

Rondreis door Boves

Ga zeker naar het Ecomuseum, gevestigd in Valdieri in het zogenaamde "Tabas"-gebouw, dat u meeneemt op een interessant pad tijdens een reis door de tijd. Kom meer te weten over de ontwikkeling van het landschap onder invloed van de mens. De tentoonstelling bewaart ook kleding, voorwerpen en foto's die agrarische tradities demonstreren. Het Ecomuseum is niet alleen een plaats van kennis, maar speelt ook een belangrijke rol bij de promotie van lokale producten en hulpbronnen, waardoor de bevolking kan deelnemen aan de ontwikkeling. Het Ecomuseum is dankzij autoverhuur in Boves zeer eenvoudig te bereiken. Andere, nabijgelegen attracties zijn Santuario di Madonna dei Boschi en de Centro storico, ook goed te bereiken dankzij autohuur in Boves. Wie het warm heeft gekregen van al deze trips, koelt heerlijk af in de Bar-Gelateria Milledelizie, een ijssalon in Boves met zeer smakelijke ijsjes, zeer lage prijzen en de meest overvloedige porties die u ooit zult zien!