Vind de juiste auto in Brenham

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Brenham

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brenham:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Ik kon echt merken dat bij HappyCar de service voor op stond! Een auto gehuurd en prima service en advies gehad.
Huurauto beoordeling van Ramon T.- 22 jul. 2015 09:35
(4 tot 5 )
Na het boeken had ik toch nog een paar vragen maar gelukkige was de kostenloze servicelijn er om mij te helpen. Het service team is zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen.
Huurauto beoordeling van Pieter S.- 22 jul. 2015 22:43
(4.5 tot 5 )
Wat was het een top vakantie, en wat ben ik blij dat we alsnog die auto gehuurd hebben
Huurauto beoordeling van Saskia C.- 22 jul. 2015 16:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Brenham

Brenham bevindt zich tussen de Amerikaanse steden Houston en Austin en is om verschillende redenen een prominente plek in het oosten van Texas geweest. Het ligt in Washington County en staat historisch bekend als de geboorteplaats van de Staat, waar de Texas Declaration of Independence uit Mexico in 1836 werd ondertekend. Bezoekers zullen hier een overvloed aan activiteiten vinden, die niet alleen hun waardering zullen vergroten voor Brenham, maar voor alle dingen die Texas groots maken. Gaat u met vakantie naar Brenham, dan biedt autohuur in Brenham u volop opties om kennis te maken met een verscheidenheid aan toeristische attracties, zoals het Brenham Heritage Museum. De federale overheid zette dit gebouw in 1915 op om er het Amerikaanse postkantoor in te huisvesten. Het werd in 1991 tot museum omgebouwd. Net ernaast is de Silsby-stoombrandweerauto van Brenham te bewonderen, een van de eerste van zijn soort in de stad. Bezoek deze bezienswaardigheden op uw gemak met een degelijke auto van een rental car in Brenham. HAPPYCAR werkt samen met Hertz, Holiday Autos en Avis en biedt uitsluitend betrouwbare huurauto’s aan tegen een tarief dat ruim 60 procent lagere is dan elders.

Bezienswaardigheden in Brenham

Het pittoreske park aan de oevers van de rivier de Brazos, ook bekend als Washington-on-the-Brazos, is de perfecte plek om te picknicken, vogels te spotten en de geschiedenis en levensstijl van Texas te ontdekken. Deze plaats is van historisch belang als de site waar de Verklaring van de onafhankelijkheid van Texas werd ondertekend. Reis hierna met een huurauto van Brenham naar de Barrington Living History Farm, een katoenplantage. De boerderij was de thuisbasis van Anson Jones, de laatste president van de Republiek van Texas. U ziet het ouderlijk huis, een keukengebouw, een rokerij, twee slavenhutten, een katoenen huis en een schuur. Tolken gekleed in historische kostuums doen hun dagelijkse klusjes en geven u een goed beeld van het boerenleven in de jaren 1850. Sommige van de vaardigheden die ze demonstreren zijn weven, touw maken en vulkaniseren. Aan alle activiteiten op deze katoenplantage kunt u gerust deelnemen, want dankzij een rental car in Brenham rijdt daarna u op uw gemak terug naar uw hotel, pension of appartement.

Met een huurauto Brenham ontdekken

Een andere bezienswaardige plek die gemakkelijk te bereiken is dankzij autoverhuur in Brenham is de Monastery of St. Clare Mini Horse Ranch. Vooral kinderen zullen het hier uitstekend naar hun zin hebben. De miniatuurpaarden op deze ranch worden verzorgd door een groep Franciscan Poor Clare Nuns. De paarden mogen geaaid worden en er zijn keramische items, die gemaakt zijn door de nonnen. U kunt er ook picknicken en een paar ogenblikken van rust doorbrengen in de kapel. Wat absoluut niet mag ontbreken in het rijtje bezienswaardigheden en gemakkelijk met een huurauto van Brenham te bereiken is, is de Star of the Republic Museum. Dit museum neemt u mee door de kleurrijke geschiedenis en het erfgoed van Texas via 10.000 vierkante meter aan tentoonstellingen, educatieve programma's en audiovisuele presentaties. U kunt er ook seizoensgebonden tentoonstellingen, speciale evenementen en interpretatieve demonstraties van het leven aan het begin van de 19e eeuw bekijken.

Rondreis door Brenham

Dankzij autohuur in Brenham zal een rondreis u ongetwijfeld ook brengen naar het Antieke Rose Imperium, een 8-acre winkel- en displaycentrum dat bekend is in het hele land. Dit huis van een voormalige kolonist heeft een prachtig aangelegde tuin en is voorzien van ouderwetse tuinrozen. De tuin herbergt ook vaste planten en er is een weide met wilde bloemen en kruiden. De site heeft een aantal ongewone, gerestaureerde gebouwen, zoals een saltbox-huis uit 1850, een stenen keuken uit 1855, een grafisch schrift uit 1840 en een Victoriaans huis uit de vroege jaren 1900. Bijkomen van een uitgebreide wandeling door deze prachtige tuinen en gebouwen kan in de Blue Bell Creameries, waar Blue Bell-ijs wordt verkocht waar Texanen sinds 1911 dol op zijn. Er is een fabrieksrondleiding ter plaatse, die eindigt met een gratis schep romig ijs. De Blue Bell Country Store verkoopt geschenken in landelijke stijl en Blue Bell logo-items. De Blue Bell Creameries zijn absoluut een bezoek waard tijdens uw verblijf in Brenham. Gelukkig is deze heerlijke ijsplek zeer eenvoudig te bereiken dankzij autoverhuur in Brenham!