Vind de juiste auto in Brønnøysund

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Brønnøysund - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 07:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 07:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brønnøysund

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brønnøysund:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Superservice, stonden klaar voor al mijn vragen
Huurauto beoordeling van Piet B.- 20 jul. 2015 03:27
(4.2 tot 5 )
We waren ook zeer blij met de extra tegoedbon, hierdoor werd de prijs nog scherper.
Huurauto beoordeling van Jil S.- 19 jul. 2015 09:44
(4.1 tot 5 )
Goed georganiseerd. Uitstekende Auto! That´s how it should be! Ik zal zeker weer via happycar.nl bboeken.
Huurauto beoordeling van Simon E.- 19 jul. 2015 23:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Brønnøysund

De prachtige landschappen van Noorwegen zijn te bewonderen in de plaats Brønnøysund. Deze geweldige stad ligt op een schiereiland. Het adembenemende uitzicht dat er te zien is, zal ervoor zorgen dat u er nooit meer weg wilt. Stoere rotsen, een heldere zee en het vele groen zorgt voor een bijzondere sensatie. De leuke huisjes maken het geheel helemaal af. Het lijkt wel alsof het uitzicht van Brønnøysund van een indrukwekkend schilderij is getrokken. U kunt er heerlijk tot rust komen door de frisse lucht.

Dit mooie uitzicht is nog beter te bezichtigen wanneer u kiest voor een huurauto in Brønnøysund. Als u deze keuze maakt, wilt u natuurlijk wel de goedkoopste auto tegen de laagste prijs. HAPPYCAR wilt u daar graag bij helpen! HAPPYCAR zorgt ervoor dat u via de website de goedkoopste huurauto in Brønnøysund zult vinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van een fantastische auto en een reis om nooit meer te vergeten.


Ontdek Brønnøysund

Het mooie landschap in Brønnøysund alleen al is een reden om deze stad te bezoeken. Als u hier niet overtuigd bent, zorgt de stad dat er nog tal van anderen redenen zijn om het prachtige gebied te bezoeken. Zo zijn de inwoners enorm aardig en gastvrij. Zij zorgen ervoor dat uw reis extra sfeer krijgt.

Het bijzondere aan de stad is dat deze zelf is gebouwd. Waar nu de stad ligt, lag eerst water. In 1850 werd dit opgevuld met stenen, kiezels en aarde. De naam van Brønnøysund verwijst naar de bronnen die belangrijk waren voor zeelieden in 1887 die vaarden naar Trondheim en Bergen. In dit jaartal ontstond namelijk de huidige stad.


Om alles mee te maken op dit schiereiland is autoverhuur in Brønnøysund belangrijk. Een auto zorgt er namelijk voor dat u de verschillen in landschap goed kunt waarnemen. Ook kan het koud zijn. In de auto kunt u zo op een comfortabele manier toch nog genieten van al het prachtigs dat de stad te bieden heeft. Daarnaast is autoverhuur in Brønnøysund niet duur wanneer u gebruik maakt van de onlinevergelijker van HAPPYCAR. Zo is het dus een mooie toevoeging aan de reis.


Met een huurauto Brønnøysund ontdekken

Brønnøysund heeft naast een mooi landschap, nog meer de bieden. Zo kunt u de imposante Torghatten bezichtigen. Deze berg ligt ten zuiden van de stad en is bekend om haar bijzondere vorm. In het midden van de berg is een opening. Deze is 35 meter hoog en 160 meter lang. De opening is ontstaan in de IJstijd doordat het zeepijl hoger was en doordat ijs en zeewater ervoor zorgden dat de zachtere delen sleten. U kunt deze opening het beste bekijken vanuit een schip. U kunt ook direct naar de berg door middel van een brug. Dan kunt u genieten van de mooie vormen van het gesteente. Het is fijn om deze berg te bezoeken met het autohuur in Bronnoysund. Zo bent u er snel en kunt u ook weer verder indien u dat wilt.


Wanneer u houdt van een combinatie van natuur en sport, heeft Brønnøysund ook dat als mogelijkheid. U kunt namelijk golf spelen in de stad. De golfclub heet Brønnøysund GK en is er veel te beleven. De baan is zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt. Ook beginners en professionals kunnen hier hun slag slaan. Zo zorgt u voor een leuk uitje in Brønnøysund.


Rondreis door de regio van Brønnøysund

Natuurlijk heeft de omgeving van Brønnøysund nog meer te bieden. Zo kunt u ook gebruik maken van autohuur in Brønnøysund om Tilrem te bezoeken. Dit is een cultureel en politiek centrum dat al duizend jaar bestaat. U vindt hier overblijfselen uit het tijdperk van de Vikingen. Ook kunt u resten terugvinden van de kerstening van Noorwegen.


In dit centrum kun je ook Hildurs Urterarium bezoeken. Hier vindt je een uitgebreide collectie met grassoorten, rozen en cactussen. Dit is dan ook de perfecte plek voor de natuurliefhebber. Tilrem is makkelijk te bezoeken door gebruik te maken van een huurauto in Brønnøysund. Zo bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u alles bezoeken wat u wilt bezoeken voor een tijdsperiode naar uw wens. Dat maakt de vakantie van u en voor u. Zodat u heerlijk ontspannen weer thuis kunt komen!