Vind de juiste auto in Calais

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Calais - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2020 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2020 09:50 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2020 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2020 09:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Calais

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Calais:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Heel erg genoten van me vakantie, mede door happycar
Huurauto beoordeling van Pascal A.- 21 jul. 2015 20:05
(4.8 tot 5 )
was zeer te spreken over me huur auto!
Huurauto beoordeling van Babs R.- 21 jul. 2015 04:12
(4.3 tot 5 )
Makkelijk, snel en simpel. Super gewoon!
Huurauto beoordeling van Tessa M.- 21 jul. 2015 21:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Calais

Als u binnenkort naar Calais en omgeving reist, is het een goed idee om eens bij HAPPYCAR te kijken voor een luxe huurauto in Calais. Natuurlijk wilt u een auto die goed onderhouden is, maar tegelijkertijd wilt u dat ook voor een prijs die heel redelijk is. Bij ons ziet u in een oogopslag de mogelijkheden in de regio en de vergelijking van de prijzen van autoverhuur in Calais. Uiteraard kent u de namen van onze partners, bekende namen als specialisten op het gebied van autohuur, ook in Calais: Avis, Hertz, Europcar en vele anderen. Op die manier bent u dan ook verzekerd van een betrouwbare autoverhuur in Calais, terwijl u meteen de beste prijs ziet voor de periode dat u in deze Franse plaats verblijft. Met een auto kunt u van heel dichtbij kennismaken met Calais en beschikt u over flexibel vervoer.

Ontdek Calais

Calais is het punt van Frankrijk dat het dichtste bij Engeland ligt. Op heldere dagen kan men de Engelse kust hiervandaan zien. De strategische ligging zorgde ervoor dat de stad altijd versterkt werd met vestingwerken. Toch viel het regelmatig in buitenlandse handen. De Engelsen hielden hier twee eeuwen stand tot de Fransen de stad weer in het bezit namen. Later veroverden de Spanjaarden Calais en voegden het bij de Spaanse Nederlanden. Laat in de 16e eeuw werd de stad teruggegeven aan de Fransen, na een vredesverdrag. Ook in de Tweede Wereldoorlog versterkten de Duitsers Calais, omdat ze hier de invasie van Frankrijk verwachtten. De geallieerden probeerden die indruk te bevestigen door de stad hevig te bombarderen. Als u vandaag de dag kiest voor autohuur in Calais zult u tijdens een rit door de stad overal nog gebouwen tegenkomen die herinneren aan deze vervlogen tijden. Nu is Calais de belangrijkste haven op het vasteland voor passagiersvervoer naar Engeland.

Met de huurauto Calais ontdekken

Calais bestaat uit twee delen die door kanalen worden gescheiden: het oude en het nieuwe gedeelte. Door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog werd het oude gedeelte van de stad zwaar beschadigd. De grootste bezienswaardigheid van de stad is de oude toren Fe, die gespaard is gebleven. Een andere bijzondere gebouw is de Notre Dame, gelegen op het plein Place d'Armes. Behalve een mooie kerk is het voor veel Fransen een bijzondere plaats, omdat hier het huwelijk van Charles de Gaulle en Yvonne Ventroux werd voltrokken in 1921. Verder zal u het beeld 'De Burgers van Calais' zeker opvallen. Dit beeld is van de hand van Rodin en het is een van zijn bekendste werken. Het sfeervolle centrum van de stad is zeker de moeite waard. Wanneer u van winkelen houdt, kunt u hier uw hart ophalen, maar ook wanneer dat niet zo is, zult u van de gezelligheid genieten. Er zijn veel restaurantjes en bars, waar men ook 's middags al samenkomt. Vooral in de weekends kan het hier 's avonds erg feestelijk worden. Als u even de benen wilt strekken na een aangename rit in uw luxe rental car uit Calais, dan is het stadsstrand een aanrader. Hier komen de stedelingen en toeristen om te genieten van een wandeling en het bijzondere uitzicht. De temperatuur van het zeewater maakt het maar zelden mogelijk om te genieten van een duik is het felblauwe water, maar de kustlijn is er niet minder mooi om.

Rondreis door de regio Calais

Met uw rental car uit Calais is het echt de moeite waard om de omgeving te gaan ontdekken. Noord-Frankrijk heeft een aantal prachtig bewaarde vestingstadjes die waren bedoeld om de Hollanders die over zee kwamen het land uit te houden. Een leuke route 'Villes Fortifiées', zoals deze stadjes ook wel genoemd worden. toont u de best overgebleven bastions en vestingwerken in onder meer Gravelines, Maubeuge en Lille. De laatste stad staat eveneens bekend om het Museum voor Schone Kunsten. U kunt met uw huurauto uit Calais uiteraard richting Duinkerken, een leuke havenstad met natuurlijk een veerdienst naar Engeland of de mogelijkheid om België te bezoeken. Bovendien is het Regionaal Park Caps et Marais d'Opale dichtbij. Geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft in deze landelijke streek en trek erop uit met uw rental car uit Calais. Bon voyage!