Vind de juiste auto in Caltanissetta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 32 per dag
Speciaal

Goedkope voorbeeldprijs Speciaal

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Caltanissetta - Goedkoopste aanbiedingen

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 01:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 01:00 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 08:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 08:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Caltanissetta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Caltanissetta:

4.8 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
HappyCar, voor mij de website die zowel aan service als aan uw portomonaie denkt
Huurauto beoordeling van Kristel H.- 18 jul. 2015 06:57
(4.2 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 19 jul. 2015 21:47
(4.1 tot 5 )
Goede aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Norbert B.- 19 jul. 2015 12:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Caltanissetta

Gaat u binnenkort naar Sicilië en bent u op zoek naar een autoverhuur in Caltanissetta? Dan kunt u bij HAPPYCAR alvast een voordelige huurauto in Caltanissetta uitzoeken. Op onze website staan de aanbiedingen van al onze partners vermeld, waaronder ook Europcar en Thrifty. Het mooie Sicilië is zeker een bezoek waard en met een huurauto uit Caltanissetta kunt u comfortabel en efficiënt uw weg kiezen en vinden.


Ontdek Caltanissetta

Met een comfortabel voertuig van een autoverhuurder in Caltanissetta kunt u de oude stad gaan bewonderen. De geschiedenis ervan gaat al eeuwen terug. Reeds in Romeinse tijd bestond de stad al, maar eigenlijk werd ze pas echt belangrijk in de 9e eeuw, toen er Arabische invloeden kwamen. Zelfs de naam van de stad is waarschijnlijk afgeleid van Qualat el Nissa wat 'Vrouwenkasteel' betekent. De invloed van het Midden-Oosten is tot op vandaag de dag te zien in de bouwstijlen in de oudere wijken van de binnenstad. Maar Caltanissetta heeft net als veel Italiaanse steden meerdere bezetters gekend, die hun sporen hebben nagelaten. Zowel Spaanse als Franse heersers zetten hun stempel op de stad, totdat het met de rest van Sicilië deel uit ging maken van het Koninkrijk Italië in 1860. Met ongeveer 70.000 inwoners is Caltanissetta de hoofdstad van de gelijknamige provincie in het centrum van het eiland.


Met een huurauto Caltanissetta verkennen

Met een rental car uit Caltanissetta is het makkelijk om deze mooie stad te gaan verkennen. Voor iedere reiziger is een bezoek aan het Museo Mineralogico een aanrader. Hier vindt u namelijk een indrukwekkende collectie van mineralen van over de hele wereld. Het museum behoort bij de Mineral School. Ook instrumenten die worden gebruikt om de verschillende mineralen te delven en een uitstekende uitleg over de ontstaansgeschiedenis maken van dit museum een topper op dit gebied. Het hoogtepunt van een bezoek aan de stad zal een bezoek vormen aan de kathedraal van Caltanissetta. Van buiten elegantie in bouwkunst en de trots van het centrale plein van de stad. Van binnen een plaats van devotie, maar ook van schoonheid en pracht zoals dat in Italië hoort. Het interieur van deze kathedraal doet soms denken aan de rijke versiering van de vele kerken in Rome zelf. De kathedraal heeft echter nog veel meer te bieden. Voor de kerk ziet u de gigantische Triton fontein. Op zomerse dagen biedt de krachtige fontein een heel indrukwekkend schouwspel. Als u met uw voertuig van een autoverhuur in Caltanissetta door de straatjes van het mooie centrum toert, moet u de plaatselijke horeca zeker niet overslaan. Geniet van Italiaanse smaken en hoffelijkheid!


Rondreis door de regio Caltanissetta


Als u de keuze van het passende vervoer heeft geregeld bij een autoverhuur in Caltanisetta, dan is het zeker de moeite waard om de omgeving te gaan verkennen. Op iets meer dan 100 kilometer van de stad verwijderd ligt Palermo, de hoofdstad van het eiland Sicilië. Aan het Piazza della Vitoria in deze mooie stad treft u een groot aantal prachtige historische gebouwen aan. Het bekendste hiervan is het Palazzo dei Normanni. Dit paleis is bijna volledig in renaissancestijl gebouwd en is de plaats waar tegenwoordig het parlement samenkomt. Aan het plein zijn echter ook diverse oudere panden te ontdekken. De oudste delen hebben funderingen uit de 9e eeuw. Wie interesse heeft in tuinen, mag de botanische tuin van de universiteit van de stad beslist niet missen. De tuin wordt al sinds de 18e eeuw voor educatieve doeleinden gebruikt. Inmiddels is het terrein uitgebreid met onder meer een aquarium en een herbarium. Het is waarschijnlijk ook de beste plek als u even aan de hitte en de drukte van de stad wilt ontkomen. Sicilië heeft meer te bieden dan alleen maar mooie steden. Het eiland is half zo groot als Nederland en kent snelwegen, maar wie met zijn huurauto uit Caltanissetta de berggebieden in wil, zal daar wel tijd voor moeten uittrekken. Daar wordt u dan wel voor beloond met prachtige uitzichten, authentieke natuur en veel rust. De vulkanen op het eiland (Etna en Stromboli) zijn momenteel ook rustig. Met een auto van een autohuur in Caltanissetta kunt u ook deze makkelijk bereiken.