• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Canterbury autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Canterbury bezienswaardigheden en reistips

Gaat u binnenkort naar Kent in het Verenigd Koninkrijk en brengt u ook een bezoek aan het mooie en historische Canterbury? Dan zult u merken dat in deze stad en deze streek erg veel bezienswaardigheden zijn die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Als u dit op de meest efficiënte en comfortabele manier wilt doen, is het verstandig om gebruik te maken van autoverhuur in Canterbury. Het rijden aan de linkerkant van de weg heeft u snel onder de knie en zal snel als normaal aanvoelen. Weet u ook bij welke aanbieder van autohuur in Canterbury  u terecht kunt voor een echt voordelige huurauto? Ongetwijfeld kent u globaal het aanbod van EuropCar, Avis, Hertz en Enterprise. Echter, er zijn ook veel lokale aanbieders, die bovendien regelmatig tijdelijke acties hebben. Gebruikt u dan de website van Happycar als uw adviseur. Happycar is een onafhankelijke vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche, met elke dag een actueel overzicht van het totale aanbod in vele bestemmingen over de hele wereld. 

Over Canterbury

Canterbury is een historisch belangrijke stad en stond al in de vroege middeleeuwen bekend als bedevaartsoord. Als u uw rental car in Canterbury aan de rand van het stadscentrum parkeert, kunt u uren de tijd nemen om te voet de mooie steegjes en historische gebouwen te verkennen. Een andere rustgevende gelegenheid om de stad echt te leren kennen is het boeken van een Riverboat Tour. Tijdens deze rondvaart die u langs de mooiste plekjes van Canterbury voert, vertelt de gids u veel wetenswaardigheden over de geschiedenis van deze stad en streek. Het is alsof u in een levend en interactief museum rond vaart. Canterbury kende vroeger ook een Romeinse nederzetting en ook van Romeinse bewoning zijn nog veel herkenbare sporen terug te vinden. Autohuur in Canterbury maakt het ook mogelijk om het mooie landschap van Kent goed te verkennen. U zult merken dat er zowel bezienswaardigheden langs de Engelse kust als in het binnenland te bewonderen zijn. Met een rental car in Canterbury liggen ze in feite allemaal binnen handbereik.

Met een huurauto Canterbury ontdekken

De naam Canterbury is onlosmakelijk verbonden met een van de grootste Engelse literaire werken, de middeleeuwse Canterbury Tales van Geoffrey Chaucer. Gaat u zeker naar de Canterbury Tales Experience, waar u de verhalen per koptelefoon hoort en scènes uit de verhalen nagespeeld ziet. De kathedraal van Canterbury is een van de indrukwekkendste en mooiste kerken van het Verenigd Koninkrijk. Met name de glas-in-loodramen en de schilderingen trekken terecht vele bewonderaars. Romeinse en middeleeuwse geschiedenis komen tot leven in het Canterbury Museum en het Romeinse museum. Bezoekt u ook zeker Eastbridge Hospital. Wellicht denkt u dat u aanbeland bent in een ziekenhuis, maar niets is minder waar. Hier werden in de middeleeuwen alle pelgrims opgevangen en tijdelijk gehuisvest. Voor een dagje ontspanning kunt u ook een bezoek brengen aan het Howletts Wild Animal Park. Dit groots opgezette dierenpark herbergt de grootste kudde olifanten in het Verenigd Koninkrijk. Als het een mooie zonnige dag is, kunt u het beste een aantal uren naar Westgate Gardens gaan. In dit prachtige stadspark komt u helemaal tot rust en kunt u, net zoals veel bewoners van de stad, heerlijk picknicken.

Rondreis door de regio Canterbury

Autoverhuur in Canterbury maakt het mogelijk om alle interessante plekken in de buurt van Canterbury te bezoeken. U moet de beroemde witte kliffen bij Dover echt met eigen ogen gezien hebben. Bezoekt u daar dan ook het imposante Dover Castle. Natuurlijk komt u voor de middeleeuwse verdedigingswerken, maar wist u dat het kasteel ook een groot ondergronds gangenstelsel bevat, die een belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog? Als recente geschiedenis u interesseert, gaat u dan beslist naar het RAF Manston museum. Hier krijgt u veel te horen over de geschiedenis van de Britse luchtmacht, die tijdens de oorlog zo'n cruciale rol vervulde. Engeland en de zee, dat is twee handen op één buik. Dit ziet u pas echt goed in de haven van Chatham, waar de Engelse vloot vertrok die de Spaanse Armada versloeg. Victoriaanse pracht en praal kunt u het beste bewonderen in de kustplaats Ramsgate waar meer dan 900 Victoriaanse gebouwen de stad een mooie en authentieke sfeer geven.

  1. Home
  2. Autohuur Nieuw-Zeeland
  3. Autohuur Canterbury