tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Detroit - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Ford Focus
Ford Focus
gevonden op 11 sep. 2016 07:03 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 11 sep. 2016 07:03 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Nissan Altima
Nissan Altima
gevonden op 11 sep. 2016 07:03 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Dodge Caravan
Dodge Caravan
gevonden op 11 sep. 2016 07:03 uur

Autohuur Detroit

Autohuur Detroit
Detroit is de grootste stad in de Amerikaanse staat Michigan. De stad ligt aan de Detroit River en op de oevers van Lake St. Clair en Lake Erie. Detroit werd ooit gezien als rijkste stad van de wereld. De laatste jaren is de stad dan ook veranderd van een verwaarloosd gebied naar een prachtige stad met veel groen, waar ook veel te beleven is. Naast de oude bezienswaardigheden zijn er ook een tal van nieuwe bij gekomen. Met een huurauto ontdekt u deze indrukwekkende stad op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Detroit
Door de meer dan 300 jaar oude geschiedenis vindt u een paar bijzondere bezienswaardigheden in Detroit. Een aantal van deze bezienswaardigheden zijn gebonden aan de onnavolgbare Henry Ford, wiens doorbraken aanleiding hebben gegeven voor de prominente auto-industrie die in de stad aanwezig is. Zijn rijkdom, interesses en talenten worden tentoongesteld in het Henry Ford complex. U vindt hier onder andere een levende tentoonstelling over zijn geschiedenis en u kunt een rondleiding krijgen in de Ford fabrieken. Deze fascinerende plaatsen bieden een gedetailleerde kijk op Detroit’s verleden en haar hoogtijdagen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Henry Ford huis, waar u de levensstijl van de familie Ford kunt aanschouwen.

Het Detroit Institute of Arts is de kroonjuweel van de stad. Het gebouw waar het instituut op dit moment gevestigd is werd in 1927 geopend en kent meer dan 100 zalen waar zeer uiteenlopende kunstwerken worden getoond. In 1883 werd het eerste schilderij aan het museum geschonken en vandaag de dag bestaat de collectie uit meer dan 65.000 werken. Het Detroit Institute of Arts is een encyclopedisch museum, dat houdt in dat de collecties varieren van werken uit de Egyptische oudheid tot de hedendaagse kunst. Het grootste deel van de collectie bestaat uit Amerikaanse kunst. Een ander museum in de buurt van het Institute of Arts is de Charles H. Wright Museum. In dit museum vindt u alles over de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis. Zo vindt u in dit museum ’s werelds grootste tentoonstelling over de Afro-Amerikaanse cultuur. Met een huurauto in Detroit rijdt u zo naar beide musea toe. Wij raden u dan ook aan om beide musea dezelfde dag te bezoeken.

Het Belle Island is een eiland dat in de rivier Detroit ligt tussen de Verenigde Staten en Canada. Detroit kocht het eiland in de 19e eeuw in opdracht van Frederick Law Olmsted. Dit is ook één van de architecten van het Central Park in New York. Het eiland groeide uit tot een echt park, waar voor jong en oud altijd wat te beleven viel. Zo werd er een Casino gebouwd, er werden wandelroutes aangelegd, een museum opgericht, een botanische tuin aangelegd en als hoogtepunt werd er een prachtig conservatorium gebouwd. Verder kent het eiland ook nog een zwemstrand van ruim 800 meter lang waar het zomers heerlijk te vertoeven is. U kunt het eiland per boot bereiken, maar ook per huurauto vanuit Detroit. Het eiland is verbonden met het vasteland door middel van de MacArthur Bridge.

Met een huurauto in Detroit
Met een huurauto in Detroit kunt u eenvoudig de hierboven genoemde bezienswaardigheden bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om één van indrukwekkende steden in de buurt van Detroit te bezoeken. Zo rijdt u in twee uur naar Chicago of Toronto in Canada toe. Wanneer u liever de natuur op zoekt kun u in vier uur naar de Niagara watervallen toe rijden. Deze watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De watervallen zijn te vinden op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Als je je aan de Amerikaanse kant bevindt kan je oplopen tot aan het water wat over de rand naar beneden valt. Vanaf de Canadese kant kun je de American Falls en de Horseshoefalls bewonderen. ’s nachts zijn alle watervallen verlicht met afwisselend verschillende kleuren.

De verhuurstations op de luchthaven van Detroit geven u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.