Vind de juiste auto in Eu

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Eu - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mei 2018 06:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Eu

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Eu:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Voor deze prijzen wil ik vaker een auto huren!
Huurauto beoordeling van Karin C.- 19 jul. 2015 23:18
(4.3 tot 5 )
Zo fijn dat er veel keus is
Huurauto beoordeling van Bert D.- 19 jul. 2015 12:59
(4.9 tot 5 )
HappyCar, TOP!
Huurauto beoordeling van Karel T.- 19 jul. 2015 22:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Eu

Dicht bij het strand en toch vol charme. Het Franse Eu is een klein stadje aan de zee die het gevoel van Frankrijk als geen ander doorgeeft. Een reis is daarom pas echt compleet wanneer je die vertrekt vanuit Rental Car Eu. Het is een aangename manier om de stad en omgeving op comfortabele wijze te bezichtigen. In ieder geval zal HAPPYCAR het een stuk gemakkelijker maken. Deze handige prijsvergelijker maakt het onder andere mogelijk uit de meest bekende mogelijkheden te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Argus Car Hire, Holiday Autos en Hertz. Ga ook voordelig en volledig uitgerust op vakantie vanuit autoverhuur Eu.

Ontdek de Eu
Het kleine zusje van de valei in de La Bresle is de laatste etappe in de Normandische Abasten aan de kust. Dit gezellige stadje in vanuit autohuur Eu gemakkelijk te bereiken waardoor ook de omgeving bezichtigd kan worden. De Eu en Le Tréport zijn eigen twee kleine steden. Vooral het karakteristieke hieraan zijn de smaken die het land te bieden heeft in combinatie met de geuren van de zee. Vanuit Rental Car Eu zal deze prachtige streek pas echt tot leven komen. Het stadje is gelegen naast een prachtig bos waar de geschiedenis tot leven komt. Schitterende bouwwerken en architectuur zullen direct opvallen. Dat maakt een reis pas echt compleet. Daarnaast biedt de vakantie het voordeel dat er met de euro betaald kan worden en er steeds meer engels gesproken wordt. Natuurlijk is het meenemen van een Frans woordenboekje geen overbodige luxe!

Met een huurauto Eu ontdekken

Door een huurauto in Eu kan de stad geheel verkend worden. De stad biedt veel mogelijkheden en die kunnen dan ook achter elkaar bezocht worden. We beginnen onze reis bij een bijzondere kerk. De kapittelkerk van O.L.V. en Saint-Laurent O'Toole wordt vaak bezocht. Het is een meesterwerk uit de dertiende eeuw en bezit een echt pitsbogenstijl. Een echte aanrader volgens veel vakantiegangers. Om vervolgens door te reizen naar het bekende kasteel van Eu. In Louis-Philippe herbeleef en ontdek je het dagelijkse leven van de welbekende bewoners. Zowel Koningin Victoria, Catherine de Clève en de Hertog Henri de Guise als Louis-Philippe en la Grand Mademoiselle hebben hier gewoond. Het is een leuk uitstapje dat vanuit autoverhuur Eu gemaakt kan worden. Daarnaast is Saint-Laurent een ander hoogtepunt waar je zult genieten van een prachtig panorama over beide zustersteden. Vervolgens kunnen we langs het glas museum. Hier ontdek je de geschiedenis over het glas en kan je een kijkje nemen in de fabricage van parfumflesjes! Om helemaal tot rust te komen gaan we naar het bos van Eu. Dit oud koninklijke bos is maar liefst 9315 hectaren groot. Het spreidt zich over verscheidene massiefs die tussen de valeien van Yères en La Bresle gelegen zijn.


Rondreis door de regio Eu
Om de mooiste plaatsen vanuit autohuur Eu te bereiken gaan we eerst naar Dippe. Een gezellig dorpje niet ver van Eu vandaan. Gelegen aan de zee biedt het een leuk uitstapje met grote verscheidenheid. Van een wandeling door gezellige straatjes, op het strand of juist het de auto langs het lang gestrekte strand te rijden. Een andere mogelijkheid is Abbeville dat op twintig km afstand van de zee aan de Somme ligt. Ondanks het feit dat deze leuke stad in de Tweede Wereldoorlog bijna geheel is verwoest, is het vandaag de dag weer ouderwets gezellig. Het midden van de stad wordt nog altijd opgevrolijkt door de abdijkerk St-Vutfran die aan het einde van de vijftiende eeuw is gebouwd. Ondanks de verwoesting door de Duitsers is hij weer in zijn oude staat teruggebracht. De oude situatie is gedeeltelijk hierin terug te vinden terwijl er duidelijk is afgeweken van het originele gebouw. Het oudste gedeelte van de ker is zelfs voorzien van een schitterende gotische gevel. Helaas is wegens financiële tegenvallers de kerk St-Vulfran van Abbeville nooit compleet gemaakt. Daarnaast is het dertiende eeuwse fort gelegen en het museum Musee Boucher-de-Perthos vanuit de 15e eeuw.Hier bevinden zich keramiek, zilversmeedkunst, beeldhouwwerk en schilderijen. Tot slot kan een bezoek aan de vijftiende eeuwse gotische St-Sèpulcre niet missen. In de 19e eeuw heeft deze kerk echter een drastische verbouwing ondergaan. Enkel de klokkentoren, enkele zijkapellen en gewelven zijn hiervan overgebleven. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Paris te bezoeken.