Vind de juiste auto in Falun

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 28 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Falun - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jan. 2019 08:06 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2018 01:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2018 01:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Falun

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Falun:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Goede auto voor een nog betere prijs
Huurauto beoordeling van Lucy Z.- 21 jul. 2015 17:07
(4.7 tot 5 )
HappyCar bedankt voor alles.
Huurauto beoordeling van Jannus- 21 jul. 2015 18:21
(4.4 tot 5 )
Wij zijn zeer tevreden over de service die we kregen bij happycar en alles verliep makkelijk en snel, wij zullen zeker weer gebruik maken van happycar
Huurauto beoordeling van Herman V.- 21 jul. 2015 09:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Falun

Falun is een stad in Zweden, dat bekend staat om haar kopermijn. De mijn werd gesloten in 1982 en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Als gevolg van grote bodemdaling in 1687 ontstonden grote openingen in de mijn en sindsdien is de 'grote schacht' (100 m diep en 400 m breed) een belangrijke toeristische attractie. Maar het Werelderfgoed van Falun is meer dan alleen de mijn zelf: het omvat ook het hele omliggende platteland, de stad met zijn historische roodgeschilderde blokken en de landelijke mijndistricten. Er is genoeg voor het hele gezin om hier te ontdekken. Het levendige stadscentrum heeft veel winkels, maar ook gezellige cafés en restaurants. Deze toeristische attracties kunt u het beste ervaren met een huurauto van Falun. Wat dat betreft, maakt HAPPYCAR het u heel makkelijk: u hoeft online slechts de huurplaats en –tijd te selecteren en binnen de afgesproken periode staat een huurauto voor u klaar. Pluspunt is dat een auto huren bij HAPPYCAR u tot maar liefst 60% minder kost dan bij een ander bedrijf. HAPPYCAR maakt het samen met haar partners, onder wie CarDelMar, RentalCars en Argus Car Hire, nóg makkelijker voor u om over zeer betrouwbare huurauto’s te beschikken tegen de laagste tarieven.

Ontdek Falun

Falun staat garant voor bijzondere toeristische attracties en leuke evenementen. Het graafschap Dalarna, het oorspronkelijke huis van Carl Larsson en de Basiliek van St Christine zijn prachtige plekken die allemaal te bereiken zijn met een rental car vanuit Falun. Het graafschap Dalarna vertegenwoordigt alles wat bij uitstek Zweeds is, van felgekleurde kostuums tot levendige dans en muziek, altijd met zijn prachtige landschap op de achtergrond. Tegenwoordig trekken de volkstradities van Dalarna veel bezoekers. Binnen Dalarna zijn de traditionele dorpen zoals Falun goed bewaard gebleven, maar ook Leksand met zijn buitengewone Dalarna-volksverven en rustieke kunst. Bezoekers kunnen ook Dalhalla bewonderen, een opmerkelijk natuurlijk amfitheater in een oude kalksteengroeve. Deze plaatsen zijn heel makkelijk te bereiken met een rental car.

Met een huurauto Falun ontdekken

Het kleurrijke huis van Carl Larsson (1853-1919) in Sundborn is een populaire toeristische bestemming en een bron van grote inspiratie. Het is één van de meest bezochte plaatsen in Zweden. De familie Larsson verfraaide hun huis in een stijl die op dat moment zeer innovatief was: de karakteristieke donkere kleuren werden vervangen door lichte, warme kleuren. Er zijn dagelijks rondleidingen waarbij de bezoekers meer te weten kunnen komen over de wereldberoemde kunstenaar. Maar ook over zijn kunstenaarsvrouw, hun werk, hun liefde voor elkaar en hun drukke leven. De Carl Larsson Homestead heeft ook een winkel met artikelen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op het huis van de kunstenaar. Reist u graag met de auto naar deze plaatsen, dan kunt u er één huren bij de luchthaven. HAPPYCAR biedt u tal van mogelijkheden tot autoverhuur in Falun.

Rondreis door Falun

Het Falun Mining Museum toont een uitgebreide collectie die de geschiedenis van de mijn vanuit een industrieel en technisch oogpunt illustreert. Een ander museum dat u zeker moet bezoeken is het Dalarnas Museum, waar de tentoonstellingen zich richten op de meest typische tradities van de regio, waaronder felgekleurde oude kostuums en prachtige boerenschilderijen uit Dalecarlië. Het museum herbergt ook een reconstructie van de studie en de bibliotheek van de Nobelprijswinnaar Selma Lagerlöf, die jarenlang in Falun heeft gewoond en gewerkt. Ook de Basiliek van St. Christine is de moeite van een bezoek waard. Deze basiliek met drie schepen met zijn indrukwekkende barokke decoratie werd gebouwd van 1642 tot 1655 en weerspiegelt het belang van Falun in de 17e eeuw. Bent u van plan om samen met uw gezin deze bijzondere plaatsen aan te doen, dan zult u aan HAPPYCAR, een gerenommeerd bedrijf voor autoverhuur van Falun, ongetwijfeld heel veel hebben. Wanneer u gebruik maakt van HAPPYCAR voor autohuur in Falun, dan zult u al deze prachtige plekjes geheel volgens uw eigen vakantieschema kunnen bezoeken. Misschien kunt u zelfs naar Stockholm afreizen? Een lange rit van bijna drie uur, maar toch de moeite om de hoofdstad van Zweden te kunnen ontdekken!