Vind de juiste auto in Fayetteville

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Fayetteville

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fayetteville:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Had me geen betere service kunnen wensen
Huurauto beoordeling van Tom L.- 21 jul. 2015 20:33
(4.6 tot 5 )
Voor het vrienden weekend een Auto gehuurd met Happycar, geen problemen gehad
Huurauto beoordeling van Gert L.- 21 jul. 2015 12:49
(4.3 tot 5 )
Ik ben erg tevreden met de bemiddeling van Happycar.
Huurauto beoordeling van Anna L.- 21 jul. 2015 22:15
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Fayetteville

Heeft u zin om de échte Verenigde Staten te verkennen en kennis te maken met de gastvrije bewoners van dit land? Trekt u graag met de auto rond langs ongerepte wegen om dan in een leuke stad lekker te eten en te overnachten? Voor dit alles moet u in en om Fayetteville in de staat North-Carolina van de Verenigde Staten zijn. De plaats is ideaal voor een leuke en lange roadtrip. Fayetteville is een stad met een grote en rijke geschiedenis. U valt er van de ene verrassing in de andere. Check zeker de website www.happycar.nl. Er is een groot aanbod verhuurders van rental cars in Fayetteville. Uit het grote aanbod pikt u dan zo de beste huurauto voor uw verblijf. Leuk om op deze manier zeker te zijn dat u niet te veel betaalt, nietwaar? Met een huurauto Fayetteville verkennen is dus een unieke manier om kennis te maken met het rijke patrimonium van de streek.

Ontdek met een rental car Fayetteville

Fayetteville maakt deel uit van de staat North-Carolina van de Verenigde Staten. North-Carolina ligt in het zuidelijke deel van de Oostkust. Historisch gezien behoort deze staat tot de "Zuidelijke Staten". In het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog scheidde South-Carolina zich af van het Noorden, en iets later vervoegde North-Carolina ook de Zuidelijke staten. De staat heeft heel wat te lijden gehad onder deze oorlog en vele monumenten zijn hier stille getuigen van. Traditioneel is het een streek van landbouwers en tabaksplantages. Het klimaat begunstigt de landbouw. Het is er vrij vochtig en in de zomermaanden liggen de gemiddelde temperaturen boven de 30 graden Celsius. Maar met een goede airco in uw huurauto is Fayetteville en omgeving verkennen geen probleem. Nu is Fayetteville evenwel een levendige en gastvrije stad. De Amerikanen noemen het graag een "hometown", een plaats waar u altijd thuis kunt komen en gastvrij onthaald wordt. In Fayetteville beleeft u een authentieke en originele vakantie en u kunt de stad en de streek het best ontdekken met een huurauto. 

Met een huurauto Fayetteville ontdekken

Niet alleen de stad Fayetteville is mooi, ook de hele regio is het bezoeken waard. Zo is er een laag gebergte langs de kust gelegen, de Smoky Mountains genaamd. De uitzichten zijn er mooi en ongerept. Het gebergte doet een beetje denken aan de Belgische Ardennen of de Franse Vogezen. North-Carolina is ook de thuisstaat van de bekende indianenstam van de Cherokee. De “Qualla Boundary” is het grondgebied waar de nazaten van de Cherokee wonen. Dit is in de regio een grote trekpleister. Wilt u graag de kust verkennen, dan mag een uitstap naar het mooie Chesapeake Bay niet ontbreken. In een rental car Fayetteville en omgeving bezoeken? Het kan zeker. De bezienswaardigheden liggen vrij ver uit elkaar en daarom is een auto ideaal. Uit bedrijven zoals Hertz, Avis en nog vele andere kiezen we voor jou de beste deal. Dankzij autoverhuur in en om Fayetteville, reist u flexibel en op uw eigen tempo het land door.

Een rondreis in de regio Fayetteville

Bewoners van Fayetteville zijn trots op het nationale Amerikaanse erfgoed en delen dit graag met bezoekers. Er zijn veel leuke restaurants, museums, tuinen en parken. Ook vindt u in Fayetteville verrassend veel leuke winkels. De stad en de vele attracties in North- Carolina zijn ook altijd heel kindvriendelijk. Op een half uurtje van de stad ligt Fort Bragg, een domein van het Amerikaanse leger, waar het eerste leger van de USA zijn thuisbasis kreeg na de Tweede Wereldoorlog. Is het nodig om New York of Los Angeles te bezoeken als u de échte Verenigde Staten wilt leren kennen? Zeker niet! Autoverhuur in Fayetteville is daarom alleen al een aanrader.