tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Fiji

Met de huurwagen op reis door Fiji

 

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar Fiji te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service!
Maar ken je wel genoeg over dit fascinerende land? Grijp je kans om via Happycar een echte onvergetelijk ervaring op te doen!

 

De mooiste plekjes in Fiji

 

Fiji kent een prachtig landschap, dus het is aan u om uw tijd op de buiten optimaal te benutten. Daarom raden wij u in eerste instantie aan van de buitensport mogelijkheden te profiteren! Er zijn verschillende goede scholen waar u heen kan gaan om te leren durfen, duiken, kajakken enzovoort. Op deze manier kunt u van de prachtige waterdieren genieten. Een andere populaire activiteit is mountainbiken. Dit komt door de vele oneffe wegen die er te bevinden zijn, dus het makkelijkste te ontdekken ter fiets.

Wat zeker ook de moeite is, is naar een typisch lokaal marktje gaan waar u unieke stukjes kunt terugvinden om mooie souveniertjes mee naar huis te kunnen nemen. De mensen op de markt zijn erg vriendelijk en behulpzaam, zo voelt u zich meteen op uw gemak!

Ook zijn er verschillende opties aan culturele gebouwen. Zo is er het museum van Fiji waar wel een vrij triest verhaal verteld wordt, maar dit mag u niet weerhouden het eens te bekijken. Ook het arts village cultural centrum is de moeite waard! Het geeft de indruk als Disneyland door het sprookjesachtige ontwerp. U kunt hier ook in contact komen met de lokale bevolking en veel leren van plaatselijke gewoontes.

Het hoofdeiland Vita Levu is de meest populaire plek, hoofdzakelijk voor de hotels. Er bevindt zich ook een belangrijke hindoetempel, de grootste die er op het eiland terug te vinden is. Deze wordt gekend onder de naam Sri Siva Subramaniya. De enige voorwaarde om deze te betreden is dat u geen vlees of alcohol gegeten en gedronken heeft die dag.

Als u wilt genieten van een dagje strand, moet u zeker eens naar Natadola beach gaan. Het is gekend als het mooiste op het eiland. Hier kunt u opnieuw genieten van de verschillende watersport mogelijkheden, maar het is zeker en vast ook zeer rustig. Ook is dit een klein marktplaatsje aangezien er veel lokale mensen koopwaren op het strand aanbieden, zoals juwelen, verse kokosnoten, ...

Als laatste raden wij u aan naar het park Koroyanitu National Heritage heen te gaan. Hier kunt u genieten van de mooie fauna en flora tijdens een ontspannende wandeling op de vele beschikbaar wandelpaden in het landschap.

Uw voordelen van een huurwagen via Happycar

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u de correcte indruk van de locale cultuur.
Bij Happycar verzekeren wij u van de laagste prijzen, alsook aantrekkelijke aanbiedingen en verdere opties.
Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen. Veel plezier ermee!