Vind de juiste auto in Genova

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Genova - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:31 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 feb. 2020 11:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 feb. 2020 11:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 11:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Genova

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Genova:

4.9 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Snel en duidelijk
Huurauto beoordeling van Joyce S.- 10 feb. 2019 21:03
(4.8 tot 5 )
Klantvriendelijk
Huurauto beoordeling van Sanne R.- 21 jul. 2015 11:50
(5 tot 5 )
We wisten niet of de reis door zou gaan maar dankzij kosteloos annuleren bij happycar toch geboekt en uiteindelijk toch een mooie reis gehad met een goede huurauto
Huurauto beoordeling van Bert L.- 21 jul. 2015 23:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Genova

Reist u binnenkort af naar Italië om het mooie Genova te bezoeken? Kijk dan snel welke autoverhuur in Genova het voordeligst is. Via HAPPYCAR kunt u eenvoudig de prijzen met elkaar vergelijken. Doordat u in ons overzicht uitsluitend betrouwbare autoverhuurbedrijven terugvindt, zoals Hertz, Thrifty en Enterprise, bent u verzekerd dat u een auto van hoge kwaliteit ontvangt. Zo kunt u met een gerust hart van de streek genieten wanneer u rondrijdt in uw rental car uit Genova. Zowel in de stad als in de omgeving valt er van alles te ontdekken en met een eigen auto beschikt u altijd over vervoer. U bent dankzij de autohuur in Genova niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt overal net zoveel tijd doorbrengen als u wilt.

Ontdek Genova

Met de huurauto in Genova kunt u comfortabel en in uw eigen tempo op verkenning gaan in de grootste havenstad van Italië. De stad is gelegen aan de Ligurische Zee, een deel van de Middellandse Zee. Ook in de Romeinse tijd was Genova al een grote stad. De romeinse vloot heeft hier zelfs gelegen. In de middeleeuwen maakte de burgerij Genova tot een machtige stadstaat. In samenwerking met Pisa veroverde Genova onder

meer Corsica en Sardinië. De rijkdom en macht van de stad in deze tijd vallen nog steeds te bewonderen in de prachtige gebouwen in het oude centrum. Na de opkomst van het Ottomaanse rijk raakte Genova in verval. Het werd in 1860 onderdeel van het moderne Italië. Vandaag de dag is er ook een relatief druk vliegveld te vinden, gelegen op slechts enkele kilometers ten westen van het centrum van Genova.

Met de huurauto Genova ontdekken

Als u met uw rental car het prachtige middeleeuwse centrum van Genova wilt bezoeken, kunt u die aan de rand hiervan parkeren in een van de vele parkeergarages. De binnenstad is een voetgangerszone. De monumentale gebouwen in het centrum zijn gerestaureerd en bieden een schitterend aanzicht. Bijzonder is de kathedraal die al uit 1118 stamt, de Kathedraal van San Lorenzo. In de 16e en 17e eeuw zijn er stadspaleizen gebouwd. Een mooi voorbeeld hiervan is het Palazzo Ducale, het Hertogelijk Paleis. Het gebouw heeft lange tijd gediend als kantoorgebouw voor de plaatselijke rechtbank. Dit beviel echter toch niet en zo kwam het gebouw opnieuw leeg te staan. In plaats van het te laten vervallen, besloten de Italianen het op te knappen voor de EXPO van 1992. Vandaag de dag zijn er diverse musea in het gebouw te vinden en er worden ook congressen en andere bijeenkomsten gehouden. De straten Via Balbi en Via Garibaldi staan overigens ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier heerst nog echt een sfeer van verloren tijden. Uiteraard zult u met uw huurauto uit Genova ook een bezoek willen brengen aan de oude haven die nu vooral wordt gebruikt voor de pleziervaart en de visserij. Het is altijd een vrolijk gezicht om de kleurige scheepjes te zien vertrekken. Als u met de rental car uit Genova naar de buitenwijken rijdt zult u ontdekken dat de stad tegen de heuvels is gebouwd. In de wijken Zucca en Righi kunt u genieten van een magnifiek uitzicht over de oude stad en de haven.

Rondreis door de regio Genova

Met uw voertuig van autoverhuur in Genova kunt u ook de verdere omgeving van Genova gaan verkennen. Het bruisende Milaan ligt op ongeveer 2 uur reizen van Genova en biedt alles wat Noord-Italië zo bijzonder maakt. Ook dichterbij Genova is er voldoende te zien en te genieten. Op ongeveer 3 kilometer afstand ligt het voormalige vissersdorp Boccadasse. Hier vindt u wellicht de mooiste boulevard van Italië: Corso Italia. Ook voor strandplezier bent u hier op de juiste plaats. Boccadasse heeft een strand dat bijzonder mooi is en voorzien van alle gemakken. Houdt u meer van de natuur en spreekt de woestheid van de zee u meer aan dan het luieren op het strand? Op 16 kilometer van Genova zijn de kliffen van Nervi. Sommige klippen zijn 25 meter hoog en de golven bulderen hier tegen aan. Bij Nervi zijn ook kleine kiezelstranden en u vindt er vele restaurantjes. Geniet optimaal van Genova en de schitterende omgeving van deze stad dankzij uw huurauto!