Vind de juiste auto in Gijon

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Gijon - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Aygo

Toyota Aygo

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:04 uur.

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:04 uur.

Opel/Vauxhall Insignia

Opel/Vauxhall Insignia

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gijon

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gijon:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Gijon

Breng een bezoek aan een van de grootste en interessantste havensteden van Spanje. Het huren van een auto is daarbij bijzonder praktisch en bovendien comfortabel. Met een huurauto biedt u uzelf het comfort om te gaan en staan waar u dat wilt. U bent flexibel en kunt alle kanten op. HAPPYCAR biedt altijd de meest voordelige prijs en vergelijkt de aanbiedingen van alle autoverhuurders.

 

Ontdek Gijon

Na slechts een half uurtje rijden vanaf luchthaven Asturias bent u in het prachtige Gijon. Precies tussen de oude en de nieuwe binnenstad ligt de Plaza Mayor, die u niet mag missen. Hier staat het fraaie stadhuis van Gijon en het museum Casa Natal Jovellanos. Het is slechts 20 minuten lopen vanaf het centrum om het strand met een lengte van ruim 1500 meter te bereiken. Deze Playa de San Lorenzo geldt als een van de meest geliefde stranden in het Prinsdom Asturië. Binnen dit prinsdom is Gijon de grootste stad. Het strand San Loranzo is zowel bij de toeristen als bij de lokale bevolking zeer geliefd, vooral door het panorama van Gijon op de achtergrond. Maar ook de goede kwaliteit van het water en het fijne zand hebben aantrekkingskracht op strandliefhebbers. De bijna 3 kilometer lange promenade is gevuld met diverse nachtclubs, cafés en hotels.

 

Met een huurauto Gijon ontdekken

Een huurauto in Gijon biedt talrijke voordelen. Een belangrijk voordeel is de flexibiliteit, het niet gebonden zijn aan vertrektijden van bussen of treinen. Iedere dag kan er spontaan worden besloten om ergens anders heen te rijden dan was gepland. Het is heerlijk om simpelweg door de stad te rijden, maar een bezoekje aan 'El Acuario de Gijón' mag eigenlijk niet ontbreken. Hier kunnen de bezoekers de onderwaterwereld van heel dichtbij bekijken. Dit aquarium trekt bezoekers uit de hele wereld. De hoogtepunten zijn de dagen waarop de haaien worden gevoerd. Bijzonder bont en kleurrijk zijn de koraalriffen in het oceaanbekken van de Grote Oceaan en de Indisch Oceaan.

Schiereiland Cimadevilla behoort tot het oude Gijon en is eveneens de moeite waard om met een huurauto bezocht te worden. In de 16e eeuw bouwde men hier in de buurt een haven en werd deze plek een gebied waar de zeemannen zich ophielden. Vandaag de dag staan er moderne huizen en is het een moderne woonwijk van Gijon. Op de heuvel van Cimadevilla staat het beroemde kunstwerk met de naam Elogio del Horizonte, dat vrij vertaald 'hulde aan de horizon' betekent.

 

Rondreis door de regio Gijon

Gijon ligt niet ver van Oviedo, de hoofdstad van dit in het noorden van Spanje gelegen prinsdom Asturië. Met circa 220.000 inwoners is deze stad kleiner dan Gijon (275.000 inwoners). Het is aan te raden de huurauto nabij het oude stadscentrum parkeren, want de oude binnenstad zelf is grotendeels voetgangerszone. De oude stad is al een bezienswaardigheid op zich, waarin de bezoekers in een van de vele restaurantjes van het heerlijke eten uit deze Spaanse regio kunnen genieten en vervolgens over de oude vismarkt bij de Plaza Trascorrales kunnen wandelen.

Als Oviedo is ontdekt, dan kan met de huurauto 120 kilometer zuidwaarts de stad Leon worden bezocht. De rijafstand bedraagt circa anderhalf uur. León is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Met ongeveer een half miljoen inwoners is deze stad twee keer zo groot als Oviedo. De in 1665 aangelegde Plaza Mayor is een architectonisch hoogstandje met veel elegantie. Natuurlijk lokken ook de gotische kathedraal, de koninklijke Basílica de San Isidoro en het museum voor hedendaagse kunst (MUSAC) een bezoekje uit.

Absolute aanrader is de kustweg vanaf Gijon richting Torrelavega. Tussen Llanes en Pendueles bevindt zich een schitterend punt met uitzicht op de steile kust en het unieke natuurlandschap. In de buurt van het kalksteengebergte Sierra del Cuera bevinden zich dorpjes die erom vragen bezichtigd te worden. Tien kilometer ten westen van Pendueles biedt uitzichtpunt Mirador de Boriza een fantastische blik op de kusten en de nabijgelegen stranden Playa Ballota en Playa Andrín.

Verder in het noorden liggen de steden Bilbao en Santiago de Compostela, die beide natuurlijk niet overgeslagen mogen worden. Daarnaast is het aan te raden de noordelijke regio's van Spanje te combineren met een bezoek aan Madrid. Het station op de luchthaven van Madrid biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.