tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kerry - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW Touran Minivan
VW Touran Minivan
gevonden op 24 okt. 2016 14:08 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW Polo
VW Polo
gevonden op 24 okt. 2016 14:08 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Hyundai Tucson SUV
Hyundai Tucson SUV
gevonden op 24 okt. 2016 14:08 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes E 200
Mercedes E 200
gevonden op 24 okt. 2016 14:08 uur

Autohuur Kerry

Het graafschap Kerry is in het zuidwesten van Ierland waarschijnlijk de mooiste plek om te bezoeken. Het gebied bestaat uit onder andere de schiereilanden Dingle, Iveragh en Beary Insula. Op het schiereiland Iveragh kan men een van de meest schilderachtig routes van heel Ierland volgen namelijk “The Ring of Kerry”. De route leid door hoge bergen, langs groene dalen en langs betoverende landschappen. Daarnaast komt u langs vele pittoreske stadjes langs de Atlantische Oceaan.

Auto Huren Kerry
Vanuit de prachtige provincie Kerry kunt u heel Ierland verkennen en een huur auto in Kerry geeft u de vrijheid om dit dit doen. In de provincie Kerry ligt ook een van de bekendste plaatsen van Ierland namelijk Killarney. In Killarney vindt u authentieke pubs en kunt u zien hoe het echte Ierse leven er aan toe gaat en dus uw graantje cultuur mee pikken. Naast cultuur heeft Kerry natuurlijk ook natuur te bieden zoals u bij Ierland zult moeten denken aan prachtige meren en hoge bergen, ruige kustlijnen en prachtige uitzichten.

De Ring van Kerry en omgeving
U kunt om de Ring van Kerry te verkennen het een auto huren in Kerry. Wanneer u naar Killarney rijdt kunt u daar genieten van het authentieke Ierse Pub leven. Gaat u verder richting Killorgin dan bent u wellicht net daar op het moment dat de eeuwen oude Puck Fair plaats vind, een historisch feest met processie stoet en een twee dagen lang durende paarden en schapen markt. Vlak voorbij Killorgin wordt het landschap langzaam indrukwekkender met hoge bergen bekleed met varens. Zo komt u langzamerhand al bij Glenbeigh uit waar u uw huur auto even aan de kant kunt zetten om dit al zo het schijnt mooiste wandelgebied van Ierland te verkennen. Wanneer u verder rijdt en een van de eilanden bezoekt komt u bij de voetstappen van een tetrapod van wel 350 miljoen jaar oud uit of kan men de subtropische tuinen bezoeken. Wanneer men naar naar Great Skellig vaart kan men een klooster bezoeken dat tot in de de 12e eeuw in gebruik was.

Met de Auto door Kerry
In een kloof rondom Killarney genaamd “The Gap of Dunloe” liggen een aantal prachtige kastelen waarvanuit tochten worden georganiseerd in en rondom de kloof. Men kan hier genieten van prachtige uitzichten en er wederom heerlijk wandelen of gaat te paard of huurt een zogenaamde “Trap cart” een door paarden voortgetrokken kar met maximaal vier inzittende. Om er te komen kunt u het beste met een huur auto vanuit Kerry komen. De kloof is ontstaan door duizenden jaren erosie van het rivier water. Het landschap is er ruig maar prachtig en dus typisch Iers. Laat u fantasie er op los en ga er voor met een huur auto in Kerry. Een populaire bestemming in de buurt is ook Cork. Een reis naar Dublin is absoluut de moeite waard. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Dublin Airport.

Met de huurauto door Kerry
Zoals u ziet is Kerry erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Als u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Kerry biedt het allemaal. Met autohuur Kerry kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.