Vind de juiste auto in Kerry

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kerry - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2017 02:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2017 02:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2018 05:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kerry

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kerry:

4.9 tot 5 (701 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ik werd zeer vriendelijk geholpen en alles was in orde. Niks op aan te merken!
Huurauto beoordeling van Eefje F.- 06 dec. 2018 20:08
(5 tot 5 )
Makkelijk en goedkoop
Huurauto beoordeling van Angelo P.- 06 dec. 2018 10:33
(4.5 tot 5 )
Alles prima geregeld en afgehandeld. Niets te klagen.
Huurauto beoordeling van Matthias v.- 05 dec. 2018 12:16

Autohuur Kerry

Het graafschap Kerry is in het zuidwesten van Ierland waarschijnlijk de mooiste plek om te bezoeken. Het gebied bestaat uit onder andere de schiereilanden Dingle, Iveragh en Beary Insula. Op het schiereiland Iveragh kan men een van de meest schilderachtig routes van heel Ierland volgen namelijk “The Ring of Kerry”. De route leid door hoge bergen, langs groene dalen en langs betoverende landschappen. Daarnaast komt u langs vele pittoreske stadjes langs de Atlantische Oceaan.

Ontdek Kerry

Vanuit de prachtige provincie Kerry kunt u heel Ierland verkennen en een huur auto in Kerry geeft u de vrijheid om dit dit doen. In de provincie Kerry ligt ook een van de bekendste plaatsen van Ierland namelijk Killarney. In Killarney vindt u authentieke pubs en kunt u zien hoe het echte Ierse leven er aan toe gaat en dus uw graantje cultuur mee pikken. Naast cultuur heeft Kerry natuurlijk ook natuur te bieden zoals u bij Ierland zult moeten denken aan prachtige meren en hoge bergen, ruige kustlijnen en prachtige uitzichten.

U kunt om de Ring van Kerry te verkennen het een auto huren in Kerry. Wanneer u naar Killarney rijdt kunt u daar genieten van het authentieke Ierse Pub leven. Gaat u verder richting Killorgin dan bent u wellicht net daar op het moment dat de eeuwen oude Puck Fair plaats vind, een historisch feest met processie stoet en een twee dagen lang durende paarden en schapen markt. Vlak voorbij Killorgin wordt het landschap langzaam indrukwekkender met hoge bergen bekleed met varens. Zo komt u langzamerhand al bij Glenbeigh uit waar u uw huurauto even aan de kant kunt zetten om dit al zo het schijnt mooiste wandelgebied van Ierland te verkennen. Wanneer u verder rijdt en een van de eilanden bezoekt komt u bij de voetstappen van een tetrapod van wel 350 miljoen jaar oud uit of kan men de subtropische tuinen bezoeken. Wanneer men naar naar Great Skellig vaart kan men een klooster bezoeken dat tot in de de 12e eeuw in gebruik was.

Auto huren in Kerry

In een kloof rondom Killarney genaamd “The Gap of Dunloe” liggen een aantal prachtige kastelen van waaruit tochten worden georganiseerd in en rondom de kloof. Men kan hier genieten van prachtige uitzichten en er wederom heerlijk wandelen of gaat te paard of huurt een zogenaamde “Trap cart”, een door paarden voortgetrokken kar met maximaal vier inzittenden. Om er te komen kunt u het beste met een huurauto vanuit Kerry komen. De kloof is ontstaan door duizenden jaren erosie van het rivier water. Het landschap is er ruig maar prachtig en dus typisch Iers. Laat u fantasie er op los en ga voor een huurauto in Kerry. Een populaire bestemming in de buurt is ook Cork. Een reis naar Dublin is absoluut de moeite waard. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Dublin Airport.

Zoals u ziet is Kerry erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Als u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Kerry biedt het allemaal. Met autohuur Kerry kunt u gaan en staan waar uzelf wilt!