Vind de juiste auto in La Fortuna

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autohuur La Fortuna

Vakantie in La Fortuna
In La Fortuna kom je helemaal tot rust en kan er volop genoten worden van flora en fauna. Met speciale bezienswaardigheden in combinatie met schitterende natuurgebieden is dit een plaats die je gezien moet hebben. Om alle mogelijkheden optimaal te beginnen we daarom bij Rental Car La fortuna. Want met een huurauto La Fortuna wordt het een stuk eenvoudiger om al die mooie plaatsen binnen één vakantie te bezichtigen. Wanneer je naar Happycar gaat vind je een breed assortiment waarin alle bekende autoverhuurders zijn verenigd. Denk hierbij aan Hertz, Auto Escape en Holiday Autos. Een breed assortiment zorgt er in ieder geval voor dat de auto die aan al jouw wensen voldoet aanwezig is en dat ook nog eens tegen een hele aantrekkelijke prijs. Plan dus snel jouw droomvakantie en ga naar autoverhuur La Fortuna op die helemaal compleet te maken. Om je vast vooruit te helpen hebben wij leuke informatie en de leukste bezienswaardigheden bij elkaar gezet. Maak er dus ook een onvergetelijke vakantie van.

Ontdek La Fortuna
La Fortuna is de schitterende naam die is gegeven voor het gebied als voor het kleine stadje dat in San Carlos is gelegen. Je vind het in de provisie Alajuela wat overigens is gelegen in de adembenemende natuur van Costa Rica. Het stadje wordt vaak bezocht door vakantiegangers en wanneer je verder leest snap je heel goed waardoor dat komt. Want de unieke ligging biedt iedere vakantieganger de mogelijkheden tot een onvergetelijke vakantie. Om het verleden in te duiken gaan we terug naar de originele naam van La Fortuna. Want vroeger had het de mooie naam El burio. Ook de bekende vulkaan die er in de buurt ligt is wel eens uitgebarsten, maar heeft nooit het stadje La Fortuna geraakt. Ondanks dat had deze uitbarsting een grote impact op de omgeving. Toch is er al weer veel veranderd en heeft de natuur zichzelf weer opgepakt waardoor je nu weer volop geniet van de schoonheden die het te bieden heeft. Daarnaast is het hier altijd aangenaam gezien de temperatuur waardoor die vakantie helemaal compleet is. Wil je daarom goed op reis gaan en zoveel mogelijk van al deze wonderen meemaken? Ga dan naar Rental Car La Fortuna. Want autohuur La Fortuna bied iedereen de mogelijkheid om de omgeving te verkennen en alle mooie plekjes in één vakantie af te gaan.

Met een huurauto La Fortuna ontdekken
La Fortuna is een klein dorpje dat ongeveer vijfduizend inwoners telt. Het is dus ideaal om hierheen te gaan voor rust. Het heeft een groot aantal resorts die over een natuurlijke hot spring bezit en is daarom uitstekend om eens echt te genieten van een dagje spa. Daarnaast zijn er ook volop activiteiten om eens echt iets anders te doen. Denk bijvoorbeeld aan paardrijden of raften? Of ben je toch liever in de buurt van de natuur? Dan is de waterval van 70 of het meer van Arenal een bezoekje waard. Tot slot is La Fortuna vaak de ideale plaats om de vulkaan Arenal te bezoeken. Deze is gelegen in het Nationale Park aan de voet van het stadje. Het park bestaat namelijk al 25 jaar en heeft tot op heden een oppervlakte bereikt van 121km². Naast een groot regenwoud vind je hier ook veel dieren en planten wat de reis nog unieker maakt. Let dus goed op, want je weet nooit welke mooie dingen je hier onverwachts tegen zult komen.

Rondreis door de regio van La Fortuna
Ook het verkennen van de omgeving kan vanuit autohuur La Fortuna ondernomen worden. Reis bijvoorbeeld af naar Parque Nacional Volcán Arenal. Dit schitterende park zit vol schoonheden en mooie wandelroutes die bewandeld kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om hierdoor heen te rijden met de huurauto om alle wonderen te zien. Het tweede uitje gaat naar Lagyna de Arenal. Dit grootte meer kan namelijk ook grotendeels rondgereden worden. Hierdoor geniet je niet alleen van een schitterende rit, maar ook de mogelijkheid om ergens te stoppen om nog eens echt tot rust te komen aan het water. Zonder autoverhuur La Fortuna zouden deze uitjes bijna niet mogelijk zijn. Daarom hebben al veel vakantiegangers gekozen voor een huurauto. Want je wilt natuurlijk niet vast zitten aan een bepaalde plaats. Ga er dus ook op uit en kies voor een huurauto zodat je ook deze wonderen met eigen ogen mag meemaken.