Vind de juiste auto in Lund

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lund - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 12:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 12:57 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 12:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 12:57 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 11:40 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 11:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lund

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lund:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Precies gevonden wat wij wouden voor een veel lagere prijs dan verwacht
Huurauto beoordeling van Jan M.- 21 jul. 2015 21:11
(4.5 tot 5 )
Met de service van happycar wordt je gewoon happy
Huurauto beoordeling van Gerbrandt L.- 21 jul. 2015 15:40
(4.2 tot 5 )
Wij zijn voor HAPPYCAR gegaan en dit was geen slechte keuze
Huurauto beoordeling van Sofia C.- 21 jul. 2015 14:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Lund

Bij de beste rental car van Lund een auto huren voor het minste geld? Dit is het moment om de prijsvergelijker van HAPPYCAR te raadplegen. Vooraf vanuit huis komt u zo op eenvoudige wijze bij de meest voordelige huurauto van Lund terecht. Inclusief alle benodigde opties en met de service die gegeven wordt door befaamde autoverhuurbedrijven als Avis, Europcar en Hertz.

Ontdek Lund

Net aangekomen in de Zweedse stad Lund kijkt u de ogen uit. Deze prachtige locatie kan terugkijken op een ontwikkeling van zo’n duizend jaar. Al vanaf het jaar 1104 zetelde de aartsbisschop van Scandinavië en Finland in deze stad. Het zal u niet verbazen dat het in deze stad wemelt van historische gebouwen. Na een bezoek aan de door u uitgekozen autoverhuurder in Lund, kunt u ze vanuit uw comfortabele huurauto allemaal gaan bekijken. Want dat is het grote voordeel dat HAPPYCAR u biedt. Direct na aankomst in de stad, staat er bij de voordeligste autoverhuurder van Lund een betrouwbare huurauto voor u klaar. Met name in een groot land met ruime steden zoals Zweden, maakt een huurauto u flexibel. Zonder al te veel inspanning bekijkt u de kerken, fonteinen en andere bezienswaardigheden in de stad. Wilt u de betreffende locatie iets beter verkennen, dan parkeert u de auto en gaat u te voet ontspannen verder. Lund is een echte universiteitsstad. De stad werd voor een groot deel opgetrokken in renaissancestijl. Prachtig om te bekijken, foto's van te maken en als vakantieherinnering te koesteren.

Met een huurauto Lund ontdekken

Na het afhalen van de huurauto die u besprak bij de voordeligste autoverhuurder van Lund, bent u vrij om direct op pad te gaan. Eerst even op adem komen met een kopje koffie en Zweeds gebakje? Parkeer de auto in het centrum van de stad en kies een gezellig restaurantje uit. Wie Lund bezoekt wil absoluut de Domkerk van deze stad bekijken. De kerk stamt al uit de eerste helft van de 12e eeuw. Hij wordt als hoofdzetel gebruikt door de Lutherse bisschop van Lund. Natuurlijk is er in de loop der jaren flink aan deze Dom verbouwd. Vooral in de 19e eeuw vond een stevige restauratie plaats, maar het middelste gedeelte van de Domkerk is nog origineel. Met behulp van de voordeligste huurauto in Lund, is het nog makkelijker om veel meer bezienswaardigheden te bezoeken. Met name het openluchtmuseum Kulturen is in Lund een populaire bestemming. Een bezoek eraan is ook erg leuk met kinderen. Het openluchtmuseum is gevuld met historische huizen en tuinen uit een periode die loopt vanaf de middeleeuwen tot begin vorige eeuw. U kunt overal naar binnen en er zijn op het terrein ook meestal zo'n twintig tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen.

Rondreis door de regio Lund

Lekker even de stad uit? Ook dat is mogelijk dankzij de hulp van HAPPYCAR. Bij de gekozen rental car van Lund hield u misschien al rekening met wat langere tochten. Wellicht heeft u daar het formaat van uw huurauto op aangepast. Zweden is een uitgestrekt land waar u naar hartenlust met de auto doorheen kunt trekken. Vooral in het zuiden vindt u de meeste steden. Een grote stad als Malmö is beslist een bezoekje waard. Het is de op twee na grootste stad van het land. Bovendien is deze stad met een brug over de Sont verbonden met Denemarken. Bekijk in Malmö het mooie Raadhuis en de sierlijke St. Pauli kerk. Ook een wandeling door één van de vele parken is mogelijk. Is het lekker weer, dan is het goed om te weten dat Malmö beschikt over een heerlijk strand. Langdurig genieten van het Zweedse landschap en uitkomen bij zee? Neem dan de route naar het zuiden via Sjöbo naar Ystad. Ystad is een gezellige kustplaats in het uiterste zuiden van het land. U vindt er kleurrijke bebouwing en een gezellige sfeer. Het zandstrand is er lang gerekt. U kunt hier aangenaam verpozen tijdens de zeer lange zomerdagen die het Scandinavische land kent.