Vind de juiste auto in Orléans

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Orléans

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Orléans:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Orléans

Orléans is betoverend mooi. Deze plaats heeft namelijk zo ontzettend veel te bieden, waardoor het bijna onmogelijk is om alles te zien tijdens een vakantie. Toch betekent dit niet dat je iets over zal moeten slaan, aangezien je dankzij de autoverhuur in Orleans van HAPPYCAR wel alles kunt bezichtigen. Op deze manier heb je met jouw huurauto in Orleans alle vrijheid om alle mooie plekjes te ontdekken. Daarnaast zijn alle huurauto's van Avis, Thrifty of Holiday Autos ook nog eens van de beste kwaliteit voor een hele voordelige prijs. Zo staat niets een perfecte vakantie meer in de weg!

Ontdek Orléans
Orléans is de mooie hoofdstad van de regio Centre in Frankrijk. Deze stad staat vooral bekend om het indrukwekkende verhaal van Jeanne d'Arc. De stad werd namelijk tijdens de Honderjarige Oorlog in 1428 belegerd door de Engelsen, maar weer gered in 1429 door Jeanne d'Arc. Ze slaagde er namelijk in om de Franse troepen weer te motiveren, waarna deze een reeks van successen kende. Op deze manier heeft ze erg veel betekend voor heel Frankrijk, waardoor ze ook heilig verklaard is. Het huis waar ze een tijd in verbleef is nog steeds te bezichtigen. In dit huis is nu ook een museum te vinden dat geheel aan haar gewijd is.
Met een huurauto Orléans ontdekken
Dankzij de autohuur in Orleans is het mogelijk om alle speciale plaatsen in Orléans te verkennen. Er zijn verschillende bezienswaardigheden die zeker niet vergeten mogen worden. Een goed voorbeeld hiervan is de Sainte-Croixkathedraal. Deze opvallende kathedraal stijgt boven de stad uit, waardoor het al jaren bijdraagt aan het stadsbeeld van Orléans. Vlakbij de kathedraal vind je het hôtel Groslot welke gebouwd is als huis voor en door Jacques Groslot. Later diende dit gebouw als stadshuis en nu is het zelfs mogelijk om zelf een kijkje te nemen. Ook het huis van Jeanne d'Arc is een bezienswaardigheid die zeker de moeite waard is om te bezoeken, aangezien ze een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Orléans en de rest van Frankrijk. Naast deze bezienswaardigheden heb je dankzij de Rental Car in Orleans ook de mogelijkheid om te genieten van de kunst die in deze stad erg geliefd is. Een bezoek aan het Musée des Beaux Arts kan dan zeker niet overgeslagen worden.
Een reis naar Avon is absoluut de moeite waard.


Rondreis door de regio Orléans
Met een huurauto in Orleans kan je nog meer ontdekken dan deze stad alleen. De regio Centre, waar Orléans de hoofdstad van is, is namelijk zo ontzettend mooi en veelzijdig, waardoor een rondreis door deze regio zeker een unieke ervaring zal zijn. In de regio liggen namelijk hele unieke plaatsen die zeker een bezoek waard zijn. Een goed voorbeeld van zo'n plaats is Blois in het westen van Centre. Hier zijn namelijk heel veel bezienswaardigheden te vinden, zoals Het kasteel van Blois en de kathedraal Saint-Louis. Naast Blois is Tours ook een prachtige plek om te bezichtigen. Deze plaats in het zuidwesten van de regio is namelijk een grote stad met bezienswaardigheden, zoals de kathedraal Saint-Gatien en de kerk St. Julien. Daarnaast is de stad ook erg bekend geworden doordat hier wel dertig verschillende markten per week gehouden worden. Een bezoek aan deze steden is dan ook zeker een hele speciale ervaring. Daarnaast stroomt de rivier de Loire door Centre heen. Deze rivier bepaalt voor een groot gedeelte het beeld van deze hele regio en is dan ook in zijn geheel opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco. Ook zijn er verschillende prachtige kastelen te vinden aan de oevers van deze rivier. Eén van de bekendste hiervan is misschien wel het kasteel Cheverny, welke dagelijks geopend is voor publiek. Al deze mooie plaatsen liggen vrij dichtbij de stad Orléans. Toch is het dankzij de autoverhuur in Orleans ook mogelijk om nog wat verder te reizen om andere mooie plaatsen te bezoeken. Parijs ligt voorbeeld op 130 kilometer van Orléans vandaan en het is zeker mogelijk om deze stad ook te bezoeken tijdens jouw vakantie. Dankzij jouw huurauto in Orleans van HAPPYCAR kan je er dan ook voor zorgen dat het een onvergetelijke reis zal worden! Orleans is vanuit de luchthaven Parijs Charles de Gaulle ook prime te bereiken. Een reis naar Tours is absoluut de moeite waard.