Vind de juiste auto in Pamplona

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Pamplona

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Pamplona:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Pamplona

Pamplona is de hoofdstad van de autonome regio Navarra. Navarra grenst aan Frankrijk in het noorden, Baskenland in het westen en in het zuidwesten grenst het aan La Rioja. De stranden van San Sebastián, de Pyreneeën in het noorden en natuurlijk de beroemde wijngaarden van La Rioja en vele andere bezienswaardigheden. Pamplona is gesticht door de Romeinen. Oorspronkelijk werd er Baskisch gesproken en daarna hoorde het een eeuwenlang bij Frankrijk. Na de 16e eeuw werd Pamplona ingelijfd door Spanje. Vlieg van Barcelona Airport of Madrid Airport in 3,5 uur naar het schilderachtige Pamplona. U landt op Aeropuerto de Pamplona net buiten de stad. Hier kunt u uw huurauto ophalen en dan kan uw vakantie beginnen.

Ook zijn de musea en monumenten in Pamplona zeker de moeite waard. Bezoekers hebben genoeg te ontdekken in deze stad, die al voor de Romeinse tijden bestond! In Pamplona wordt Spaans het meest gesproken en spreken slecht enkel engels. De Spaanse taal die men in Pamplona wordt gesproken is voor buitenlanders en dus ook voor de Nederlander makkelijk te begrijpen door het regionale accent.

De stad beschikt over 3 plaatselijke universiteiten waardoor er veel studenten aanwezig zijn. Dit zorgt voor een moderne en ontspannen sfeer op straat. Pamplona bestaat maar liefst 20% uit parken en voetgangersgebieden, veel groen te zien dus! Bezoek La Navarrería voor heerlijke pintxos (Baskisch voor tapas). Deze oude gedeelte van de stad is ook het oudste gedeelte van de stad en hierdoor ook erg sfeervol met zijn vele gezellige pleintjes, bars en de geweldige Gotische kathedraal van de stad en nog veel meer!

Uw huurauto met HAPPYCAR.

Een reis naar Gijón is absoluut de moeite waard. U kunt als u landt in Madrid bijvoorbeeld in 4 uur met uw huurauto naar Pamplona rijden. Parkeergarages zijn volop aanwezig.

Pamplona is vooral bekend om zijn jaarlijkse stierenvechten tijdens de San Ferminfeesten in de stad die zich afspelen tussen 6 en 14 juli. Vele toeristen reizen deze periode naar de stad af om de stieren te zien gaan in de straten van Pamplona. Wat ook een bezoek waard is, is de middeleeuwse kerk Iglesia de San Saturnino. Deze kerk is qua bouwstijl indrukwekkend om te zien.

De Roncal-vallei, omgeven door vele bergen van meer dan 2000 meters hoog en de Salazar-vallei, bieden vele mogelijkheden voor excursies aan vanuit Pamplona. De Salazar-vallei, een romantische en typische berglandschap wat zeker een bezoekje waard is. Het meest indrukwekkende is de Romaanse basilica , Nuestra Señora de Musquilda. Uw volgende bezoek zou in Roncal moeten zijn, met zijn verschillende manorial huizen en het Mausoleum van de operazanger Gayarre.

In Pamplona kunt u uitstekende wijn vinden uit Navarra. U kunt deze bestellen in elke bar en restaurant. U kunt vragen naar tinto (rode wijn) of naar clarete rosado (rose wijn). Er is ook een drank genaamd Patxaran, gemaakt van wilde bessen en anijs. Probeer vooral ook de Sangria. Het is een rode wijn punch, vaak met wat fruit, rode wijn en wat honing voor een zoete smaak. Het alcoholgehalte in de drank verschilt van plaats tot plaats.

Pamplona biedt twee zeer verschillende opties voor bezoekers. Tijdens het San Ferminfeest is de stad gebaseerd op muziek, stieren, drank en hysterie. De rest van het jaar is het een charmante kleine stad met uitstekende eten, vriendelijke mensen, mooie wandelmogelijkheden in de groene parken en stenen wegen en gezellige cafeetjes en bars: waar u ook heen gaat.

Bezoek het indrukwekkende Ciudadela of ook genoemd citadel, wat is gebouwd in een vorm van een vijfhoek onder het bewind van koning Filips II. Deze is gebouwd met het idee om Pamplona een van de noordelijke bastions van Spanje te maken. Deze is zeer goed onderhouden en een van de beste voorbeelden van een Renaissance vesting in Europa. Het is omgeven door een enorm park. Dit gebiedt wordt vaak gebruikt als een plaats waar culturele evenementen en tentoonstellingen worden gehouden , vooral in de zomermaanden.

Zoals u hierboven kunt lezen, is een reis naar Pamplona zeker de moeite waard. Met een huurauto van HAPPYCAR wordt deze reis nog leuker en gevarieerder. Boek dus nu uw huurauto voor uw vakantie naar Pamplona op HAPPYCAR.nl!