Vind de juiste auto in Venezuela

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Venezuela

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Venezuela:

4.6 tot 5 (85 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Venezuela

“Bienvenidos a la Republica de Venezuela” Geniet van de prachtige parel witte stranden met palmbomen, laat het Caribische waar u mede door het heerlijke tropische klimaat heerlijk kunt ontspannen aan de Caribische zee. Neem een romantische boot tocht naar een van de vele Caribische eilanden in de omgeving, zoals Aruba. Verder kunt u in Venezuela de prachtige onderwater wereld ontdekken, haal uw paddy of ga snorkelen en ontdek de gevarieerde onderzeese wereld. Daarnaast is Venezuela een bestemming die zich met uitstek leent om te surfen en voor andere watersporten, aangezien het water heerlijk warm is en op plekken rustig, maar op sommige plekken ook weer wild en geschikt voor golfsurfen. Daarnaast zijn er verscheidene culturele activiteiten die u kunt ondernemen, zoals op pad gaan met de originele Gaucho´s. Deze veehouders drijven hun vee van weide naar weide en zijn de cowboys van Venezuela. Ga één dag met ze mee en ontdek het échte Venezuela. Wanneer u er een flexibel schema op wil na houden en uw eigen planning wil maken om door Venezuela te rijden dan kunt u met een huurauto in Venezuela prima uit de voeten.

Alles wat u maar wilt
Venezuela is groot en zeer divers, het heeft 43 nationale parken en 36 culturele monumenten. In dit land is 63% van het land beschermd gebied, dit gezegd te hebben is er dus zeer veel natuur in Venezuela. Wanneer u de kust verlaat en richting het binnenland rijdt de hoogte en de algehele topografie spelen een rol bij het klimaat in het land. De Pico Bolívar is met 4981 meter de hoogste berg van het land en er komen jaarlijks duizenden toeristen op af, vooral klimmers die door de extreem smalle vlijen klimmen en paragliders die de berg als startpunt voor hun afdaling gebruiken. Daarnaast zijn er ook koffieplantages op de berg die u kunt bezoeken door het volgen van smalle paden en zijn zeker de moeite waard om bezoeken, zeker wanneer u van koffie houdt.


Caracas als startpunt
De stad Caracas krijgt niet altijd de lof die het verdient en wordt misschien wel onterecht de crimineelste hoofdstad ter wereld genoed. Tegenover de Guare rivier ligt de perfecte stad vanuit waar u vele activiteiten kunt combineren. De bruisende hoofdstad van Venezuela, Caracas is een parel van een stad gezien de diversiteit, neemt u de kabelbaan richting de top van Cerro El Ávila waar u een perfect uitzicht over de stad heeft, op zo´n 3500 meter. Daarnaast kunt u wanneer u weer terug bent in de stad het huis van Simon Bolívar bezoeken, de bevrijder van Latijns Amerika. Het huis is verklaard tot een nationaal monument in 1980. Daarnaast kunt u in Parque del Este naar de dierentuin gaan, rustig wandelen of een replica van het schip waarmee Christoffel Columbus de Americas ontdekt heeft bekijken, zijn vlaggenschip onder de naam Santa Maria.

Verder door Venezuela
In Venezuela zijn verschillende interessante routes naar andere provincies en steden. Een van de avontuurlijkste trips die u kunt maken is naar de provincie Amazonas, tussen Colombia, Brazilië en Bolivia. Hier vindt u grote rots formaties in de Orinoco rivier, net als een zeer grote variëteit aan flora en fauna, inheemse stammen en alles wat het regenwoud rijk is. Neem een tour en u zult verbaast zijn over de diversiteit van dit prachtige land. Een totaal andere reis neemt u naar de Caribische stranden van het noorden van Venezuela in de provincie Sucre. Bij de golf van Santa Fe kunt u natuurlijk heerlijk naar de stranden, maar er zijn ook meerdere nationale parken die u kunt bezoeken. Wanneer u nog een andere kant op gaat dan gaat u naar de provincie Falcon in het oosten waar een van de eerste steden in Latijns Amerika is gesticht. Daardoor is deze plaats dan ook Unesco wereld erfgoed. De koloniale architectuur is in perfecte staat en de stad Cumana is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Wanneer u dit prachtige land wilt bezoeken, is autohuur voor u de beste optie. Op die manier kunt u doen wat u het liefst doet en ontdekt u dit land op uw eigen manier!