Vind de juiste auto in Weeze

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Weeze - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 03:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Weeze

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Weeze:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Na overleg met het service team de perfecte wagen geboekt voor mijn reis
Huurauto beoordeling van Ramona P.- 21 jul. 2015 04:54
(4.3 tot 5 )
hele scherpen aanbieden op huur auto's, echt aanrader
Huurauto beoordeling van jan- 21 jul. 2015 07:56
(4.6 tot 5 )
Uitstekende service! Had vooraf een kinderzitje bij geboekt voor mijn kind. Deze heb ik daar ter plekke betaald en het zitje was al voor ons in de auto gezet dus we konden gelijk de weg op!
Huurauto beoordeling van Erik N.- 21 jul. 2015 05:17
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Weeze

Weeze is een gemeente in het noordwesten van de staat Nordrhein-Westfalen. Deze stad bevindt zich in de lagere Nederrijn en omvat de hoofdstad, de gemeenschap Wemb en enkele boeren. De gemeente behoort tot het discrict Kleve en regeringsdistrict Düsseldorf. Zij grenst in het westen aan de Nederlandse grens en de luchthaven van Weeze ligt slechts 6 kilometer van de grens. Vanaf die luchthaven worden onder andere plekken in Europa, Afrika en Azië bevlogen. In Weeze kunt u niet alleen historische monumenten bekijken, maar ook van idyllische en wisselende natuurlandschappen in de buurt de Nederlandse grens genieten. Daarnaast laat een bezoekje aan deze gemeente het toe om de omgeving te ontdekken. En waarmee kunt u dit nu beter doen dan met een huurauto via HAPPYCAR? Via de website van HAPPYCAR vergelijkt u eenvoudig verschillende prijzen van lokale verhuurder. En vindt u de huurauto die het beste bij uw wensen en behoeften past.

 

Ontdek Weeze

De geschiedenis van Weeze gaat helemaal terug tot de oude steentijd. Diverse artefacten uit deze tijd laten de beginselen zien van dit gebied. Vandaag de dag is de stad deel van het bondgenootschap “Euregio Rhein-Waal”, dat uit Duitse maar ook Nederlandse gemeentes ontstaan is. Het bondgenootschap dient voor stimulering van economische en sociale contacten. Om de talrijke culturele gebeurtenissen te bekijken wilt u natuurlijk wel comfortabel vervoer. Op onze website vindt u de meest gunstige prijzen voor het comfort van een huurauto. Momenteel komen techno-fans één keer per jaar samen in Weeze. Voor het schouwspel zijn dan op het voormalige Engelse militaire gebied verschillende podia gereed, waarop kunstenaars van over de hele wereld zich presenteren. Tegelijkertijd is het bereik van multi-evenementen in de gemeenschap rijk en trekt niet alleen de lokale bevolking, maar ook veel buitenlandse gasten aan. Het aanbod in Weeze is echt voor jong en oud! Er zijn bijvoorbeeld ook klassieke muziekevenementen, voorstellingen van de theaters voor kinderen en lezingen. In de oude smederij van de stad worden carbaret voorstellingen opgevoerd en gezamenlijk met het cultureel gebied Niederrhein diende de kastelen van Weeze het toneel voor culturele tentoonstellingen van hoog kwaliteitsniveau.

 

Auto huren in Weeze

U kunt de charme van de kleine stad in Nordrhein-Westfalen en de fascinerende kastelen in het centrum eenvoudig ontdekken met het comfort van een huurauto. Wanneer u zoekt naar een huurauto kunt u eenvoudig grote namen zoals Avis, Hertz en Europcar met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u gemakkelijk gaan en staan waar u wilt, zo kunt u eenvoudig de prachtige landschappen in en nabij Weeze ontdekken. Naast het bekijken van de populaire bezienswaardigheden is een bezoek aan de verschillende kastelen in Weeze ook zeer aan te raden. In Weeze zijn vele prachtige kastelen te vinden, maar niet alleen de kastelen zelf zijn prachtig om te bezichtigen. De watermolens, de kasteelkapel en andere gebouwen die onderdeel zijn van het kasteel zijn het bezichtigen waard. U vindt in Weeze ook de neo-gotische rooms-katholieke kerk, dit is een van de mooiste bouwwerken in deze stijl in Duitsland. Om te bezichtigen zijn onder andere olieverfschilderijen, uitgebreide messingroosters, marmeren vloeren met patronen, marmeren kolommen en houtsnijwerk. Met autoverhuur Weeze bereikt u alle locaties binnen handbereik.

 

Rondreis door de regio van Weeze

De mobiliteit en comfort van een huurauto bij car rental Weeze nodigt u natuurlijk uit om de omgeving van Weeze te ontdekken. In ongeveer 25 kilometer vindt u de stad Kleve. Kleve biedt u vanaf de Zwanenburcht en wanneer u de burcht beklimt een prachtig uitzicht over het Kleverland. Op ongeveer 70 kilometer verwijderd bevindt zich Düsseldorf. In Düsseldorf zijn genoeg bezienswaardigheden te zien. Echter is Düsseldorf voornamelijk bekend door de kerstmarkten in de stad.

 

Met een huurauto via HAPPYCAR kunt u eenvoudig de beste huurauto vinden en kunt u tijdens uw trip gaan en staan waar en wanneer u maar wilt!