Vind de juiste auto in Winnipeg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 23 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Winnipeg - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 10:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Winnipeg

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Winnipeg:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Het was zo gebeurt en zonder gedoe, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Jos R.- 20 jul. 2015 05:06
(4.3 tot 5 )
Auto gehuurd om grote afstanden af te leggen dus het moest een luxe auto zijn, met de service medewerkers gebeld en deze hebben mij een prima aanbod gedaan happycar deed alles naar wens .
Huurauto beoordeling van Sui G.- 20 jul. 2015 03:46
(4.9 tot 5 )
Lekker rond kunnen cruisen met de cabrio
Huurauto beoordeling van Joeri M.- 21 jul. 2015 00:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Winnipeg

 

Maak kennis met de indrukwekkende stad Winnipeg! In een eeuw tijd groeide een bescheiden nederzetting uit tot een indrukwekkende metropool. Vandaag staat Winnipeg bekend als het Canadese centrum van toerisme en industrie.
Rental Car Winnipeg staat voor u klaar. HAPPYCAR is hét adres voor de betere huurauto in Winnipeg. Zo kunt u verrassend voordelig op ontdekkingstocht.

Ontdek Winnipeg

Misschien had u het al opgemerkt: de naam Winnipeg vertoont overeenkomsten met de naam van cartoonkarakter Winnie De Poeh. Dat is niet toevallig. De naam Winnipeg is afkomstig van een legende over de teddybeer, die van Canada naar het Verenigd Koninkrijk reisde. Reizen is dan ook het centrale element van Winnipeg. De stad oefent al eeuwenlang een magnetische aantrekkingskracht uit op immigranten en reizigers. De stad is mondain, en het leven is er goed en voordelig. Daarom zijn er op straat ook zoveel talen te horen. Van Engels tot Frans, en van Oekraïens tot Russisch. Het is evident dat zoveel culturen bij elkaar hun stempel drukken op het stadsleven. Winnipeg telt dan ook vele internationale culturele centra. Ook zijn er verschillende etnische wijken te vinden, waaronder een Italiaanse wijk, een Franse wijk en een Chinatown. Al deze wijken hebben hun eigen winkelketens en restaurants, zodat u in Winnipeg kunt genieten van het beste uit vele culturen.
Met autohuur in Winnipeg bezoekt u eenvoudig het Aboriginal Centre, gevestigd in een voormalig treinstation. Dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de afstammelingen van de oorspronkelijke bewoners van Winnipeg. Toeristen kunnen er kennis maken met de traditionele keuken en de local arts bewonderen.

Met een huurauto Winnipeg ontdekken
Overweegt u een huurauto in Winnipeg? Dan is de fabriek van Royal Canadian Mint beslist een aanrader. Hier kunt u zien hoe de fabricage van munten in zijn werk gaat, zowel voor Canada als voor andere landen. Het betreden van de fabriek is ten strengste verboden, maar dat neemt niet weg dat er voor toeristen van alles te zien en te doen is. U krijgt uitgebreide uitleg over het proces van geldproductie, en de architectuur van het gebouw zal u zeker verbazen.
Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het Assiniboine Park. Hier komt de schoonheid van de Canadese natuur maximaal tot zijn recht. De dierentuin Kildonan Park is een ideaal uitstapje voor gezinnen. Dit alles is te vinden in het centrum van Winnipeg.
Architectuurliefhebbers mogen de wijk Exchange beslist niet missen. Hier zijn vele juweeltjes te bewonderen uit het Victoriaanse tijdperk.

Rondreis door de regio Winnipeg
HAPPYCAR Autoverhuur in Winnipeg brengt de mooiste plekjes eenvoudig binnen bereik. Zo hoeft u zich niet te beperken tot de binnenstad, maar kunt u volop de schoonheid ontdekken van Canada.
Winnipeg is omgeven door een geweldige natuur. Een afwisselende hoeveelheid landschappen strekt zich uit om te worden ontdekt. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Riding Mountain National Park. Dit park, ten noordwesten van Winnipeg, bevindt zich op de top van de Manitoba helling. Het bestaat uit een beschermd natuurgebied van maar liefst 2969 km². Het weelderige parklandschap staat in scherp contrast met de uitgestrekte prairies rondom.
Dankzij Rental Car Winnipeg bezoekt u eenvoudig de oevers van de Poplar River. Deze rivier stroomt door de Canadese provincies Ontario en Manitoba. De Poplar River ontspringt ten noordwesten van het Kenora District in Ontario. Van daaruit stroomt het water westwaarts richting Lake Winnipeg. De oevers zijn omzoomd door ongerepte bossen. De Ojibway noemden de rivier Negginan, wat 'mijn huis' betekent.
De rivier bevindt zich in het gebied waar traditioneel de oorspronkelijke bewoners van Canada huisden. De Ojibway gebruiken het gebied nog altijd voor jacht, visserij en het verzamelen van kruiden. De gemeenschap van First Nation kreeg de steun van de lokale overheid, en het gebied werd tot reservaat verklaard. Het kreeg zelfs als beschermd natuurgebied een plekje op de lijst van UNESCO Werelderfgoed.
Vandaag is de Poplar River een populaire bestemming voor vissers, kanovaarders en ecotoerisme. De rivier kent vele stroomversnellingen en adembenemende watervallen.
Bent u benieuwd naar de mooiste geheimen van Winnipeg? Begin uw reis dan goed door een bezoek aan HAPPYCAR Autohuur Winnipeg. Al vele jaren zijn wij een gerenommeerd adres op het gebied van internationaal autoverhuur. HAPPYCAR Autoverhuur Winnipeg werkt samen met partners als Holiday Autos, Enterprise en Thrifty. Samen bezorgen we u graag een onvergetelijke reis.