Vind de juiste auto in Lima Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lima Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 08:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lima Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lima Airport:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Binnen enkele minuten een huurauto gevonden. Prijs en kwaliteit zijn onverslaanbaar
Huurauto beoordeling van Bram van de V.- 21 jul. 2015 17:10
(4.5 tot 5 )
Snel geboekt voor een autotje in het weekend om met de kinderen weg te kunnen, top HappyCar.
Huurauto beoordeling van Matuso G.- 21 jul. 2015 22:00
(4.2 tot 5 )
Mailen of bellen, de service was erg snel
Huurauto beoordeling van Nils C.- 21 jul. 2015 13:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Lima Airport


Reizen naar Lima in Peru en vervolgens een huurauto bij airport Lima huren. Lima is de hoofdstad van Peru wat in het westen van Zuid-Amerika ligt. De stad heeft een warm zee klimaat, een uitstekend nachtleven, prima eten en een interessante cultuur. Ondanks dat Lima een mooie stad is, is de omgeving ook zeker een bezoek waard. Om de omgeving te ontdekken kunt u een huurauto bij autoverhuur airport Lima huren. Met deze huurauto kunt u gemakkelijk de omgeving van Lima en al zijn schoonheden ontdekken.

Lima een stad met veel historie
Lima is één van de belangrijkste steden geweest van de Spaanse overheersing. De reden hiervoor is dat Lima aan de kust ligt van Peru. Tot de 18de eeuw ging het zeer goed met Lima op elk vlak. In 1746 werd de stad echter getroffen door een zware aardbeving, waardoor veel mensen om het leven zijn gekomen en gebouwen verwoest werden. Momenteel kunt u dus genieten van relatief moderne architectuur met een Spaans tintje. Dat de stad niet zomaar een stad is bewijst het feit dat in 1988 het historische centrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO is gezet. Lima en vooral de omgeving van Lima, kent ook een geschiedenis van voor de spaanse overheersing.

Ontdek de omgeving van Lima
Met een huurauto van Airport Lima kunt u veel ontdekken. Een bijzonder historisch punt wat u met een Rental Car van Airport Lima in 3 uur kunt bereiken is Caral. Caral wordt ook wel de oudste stad van de nieuwe wereld genoemd. Gelegen op een vlakte tussen de hoge bergtoppen heeft niet alleen historie, maar kunt u ook genieten van de omringende natuur. Als u minder ver wilt rijden en naar een minder toeristische hotspot wilt gaan kunt u binnen een uur naar Pachacamac rijden. Dit ligt ten zuiden van Lima en is net als Machu Picchu en Caral een archeologische locatie. Dit bouwwerk stamt zelfs af van voor de Inca's en is dus nog ouder dan Machu Picchu. Deze locatie is nog niet ontdekt door door massa toerisme en is door de ligging een locatie voor een relaxte dag trip. Een andere aanrader is de weg die langs kust naar het zuiden gaat. Hier kunt u heerlijk genieten van zee en strand.

Een comfortable lange rondreis met een huurauto
Als u een auto huurt bij de Autoverhuur bij Airport Lima kunt u ook beginnen aan een grote rondreis. Eén belangrijk stuk geschiedenis van Peru is Machu Picchu. Deze stad van de Inca's is nooit ontdekt door de Spanjaarden en daardoor ook nooit verwoest. U kunt een rondreis doen naar Machu Picchu en terug. Al rijdend door Peru, kunt u in 2 dagen Machu Picchu bereiken. Op deze manier ziet u een groot deel van Peru en kunt u één belangrijk deel van de geschiedenis van Peru zien. Naast de rondreis naar Machu Picchu, kunt u ook verschillende andere toeristische attracties in Peru combineren tot een rondreis. Eén van deze locaties zou kunnen zijn Paracas. De aan de kust gelegen plek is ideaal voor een boot trip langs de diverse eilanden van Peru. Vervolgens kunt u naar Ica. Dit plaatsje ligt op iets meer dan een uur van Paracas. Door de autohuur van Airport Lima kunt u dit makkelijk bereiken. Het ligt in een woestijn gebied, waar zich een meertje bevindt omringt met bomen en wat huisjes. Het is een kleine plek om goed tot rust te komen, maar u kunt er ook veel verschillende activiteiten doen. Nog twee uur verder van Ica bevinden zich de mysterieuze Nazca Lines. Hier kunt u een airtour doen met kleine vliegtuigjes om de figuren goed te kunnen zien. Het is een mysterieus verschijnsel dat tot op de dag van vandaag nog onverklaarbaar is. Ze zijn er naar alle waarschijnlijkheid al zo'n duizend jaar en zijn lijnen in de vorm van dieren. Door de Autohuur bij Airport Lima kunt u gemakkelijk al deze toeristische plekken bezoeken. Een roadtrip in Peru is niet alleen enorm mooi, maar men leert ook nog heel veel van de rijke geschiedenis. Nadat u genoten heb van Lima en Peru in al zijn facetten kunt u heel gemakkelijk de huurauto weer inleveren bij Rental Car Airport Lima.