Auto huren Lima

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lima - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2020 09:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lima

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lima:

4.8 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
HAPPYCAR is gewoon top voor mij, scherpe prijzen en weinig poespas.
Huurauto beoordeling van Daniel S.- 17 jul. 2015 16:54
(4.8 tot 5 )
Scherp geprijsd
Huurauto beoordeling van Anna Z.- 18 jul. 2015 10:24
(5 tot 5 )
Snel geboekt voor een autotje in het weekend om met de kinderen weg te kunnen, top HappyCar.
Huurauto beoordeling van Matuso G.- 18 jul. 2015 10:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Lima

Betreed het rijk van de oude Inca´s en ga terug in de tijd van de Conquiste van Latijns America, in het land van Macchu Picchu en de Lama is de sprankelende hoofdstad Lima. Of u nu van de mystiek van de Andes houdt of graag naar het regenwoud trekt, zeer waarschijnlijk is Lima het startpunt van uw reis, ondanks dat u misschien voor een andere reden naar Perú bent gekomen valt er alsnog in Lima veel te doen. U kunt bijvoorbeeld komen op Spaans te leren in Lima, ondanks dat het Spaans dat in Lima gesproken wordt, snel wordt gesproken is het wel zeer duidelijk Spaans en dus ook ideaal om te leren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld naar Lima toe gaan om te leren surfen, met haar ideale locatie aan de kust is Lima een waar surfers paradijs. Verder kunt u natuurlijk nog naar Lima toe komen voor het historische centrum, met haar rijke geschiedenis en vele overblijfselen uit de koloniale tijd is Lima een zeer goede bestemming om wat cultuur op te snuiven. Wanneer u een reis door Perú plant is Lima ook een goede uitvalsbasis, misschien rijdt u wel met autoverhuur Lima naar het historische Cuzco of trekt u zelfs verder naar Macchu Picchu.

Auto huren Lima

Op 5 januari 1535 werd Lima gesticht door Fancisco Pizarro onder de naam La Ciudad de Los Reyes, de stad van de koningen. Wat u zeker moet doen in Lima wanneer u niet vies bent relatief macabere taferelen is het San Francisco klooster bezoeken, dit prachtige koloniale klooster huist naast een grote collectie authentieke wandschilderingen prachtige tuinen en een unieke bibliotheek namelijk ook catacomben waar de botten van overledenen werden geplaatst, ondanks dat dit macaber mag klinken is het van de andere kant ook een betoon van respect aan de doden door hun botten netjes te sorteren. Daarnaast is de kerk een van de mooiste om te bezoeken in heel Lima en zou dus ook op uw lijstje niet mogen ontbreken. Verder kunt u in Lima wanneer u een lange dag door het Historische centrum gewandeld heeft naar Barranco, deze buurt ligt aan de zee op een aantal stijlen kliffen en was de thuisplaats van vele van Lima´s creatievelingen zoals schrijvers, dichters en muzikanten, tegenwoordig is het een uitgaansdistrict dat bij de lokale bevolking zeer in trek is en ook een prachtige gelegenheid is voor toeristen om bekend te raken met de stad en het authentieke Lima te zien. U kunt in dit district namelijk heerlijk eten en drinken, een ding dat u hier zeker niet mag missen wanneer u van een drankje houdt is de Pisco Sour, deze cocktail bestaande uit limoensap, geklopt eiwit en Pisco (een soort Grappa) is de nationale drank van Perú en dus ook zeker de moeite waard om een keer geprobeerd te hebben. Wilt u graag terug naar de historie van Lima dan kunt u het Aliaga huis bezoeken, dit huis is ongeveer zo oud als de stad zelf en is daarmee ook het oudste nog staande huis op het Amerikaanse continent. Het huis is al 18 generaties in bezit van de Aliaga familie, wanneer u binnentreed in het huis stapt u in meerdere lagen van de geschiedenis, alom een zeer interessante uitstap dus. In het historische district van Lima vindt u wederom een zeer historisch gebouw, ten noorden van het “Plaza de las Armas” ook wel het “Plaza Mayor” genoemd vindt u het overheids paleis, de tegenwoordige buitenkant stamt uit de jaren 30 van de vorige eeuw en is gebouwd in Franse stijl waar de binnenkant meerdere lagen geschiedenis bevat. Daarnaast hoeft u niet de Andes in om de vroege beschavingen van Perú te ontdekken, midden in de stad ligt namelijk Pucllana tempel in dit historische district gebouwd ongeveer rond 500 na Christus worden nog steeds mummies gevonden, niet zo opmerkelijk overigens omdat Lima naast Cairo de enige grote stad ter wereld is die midden in een woestijn ligt. Wanneer u verder gaat vanuit Pucllana kunt u het Miraflores district bezoeken dat grenst aan de ruïnes, voor een goede Pisco Sour, een wandeling door de parkjes of een goede koffie. Wanneer u verder door Perú reist kunt u het beste een auto huren, misschien wel met auto huur Lima.

Autohuur Lima

Naast het historische centrum van Lima heeft Perú veel te bieden, wat dacht u bijvoorbeeld van de Nazca lijnen, figuren op de grond getekend waarvan u alleen vanuit de lucht kunt zien wat ze exact zijn deze lijnen zijn zeer bijzonder omdat er over het algemeen wordt aangenomen dat de oude beschavingen van Perú niet konden vliegen op enige manier. Daarnaast kunt u afreizen naar het befabelde Macchu Picchu de laatste grote Inca stad die niet verwoest is door de Spanjaarden omdat ze deze gewoonweg niet gevonden hebben, in de moderne tijd is deze stad herontdekt door Hiram Bingham en de stad werd wereld beroemd in 1913 toen de National Geographic er een volledig nummer aan wijdde. Wanneer u naar Machu Picchu gaat kunt u het beste via de Inca trail naar boven wandelen, dit is het originele pad dat de Inca’s gebruikten om de stad te bereiken. Wanneer u verder reist door Perú kunt u ook nog de Stad Cuzco bezoeken, wederom een historische stad gebouwd door de Spanjaarden. Wanneer u dit doet met een huurauto uit Lima weet u dat u altijd kunt gaan en staan waar u wilt, wanneer u wilt.