Vind de juiste auto in Banbury

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Banbury - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 dec. 2017 02:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Banbury

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Banbury:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Na via happyCar een klein probleem opgelost te hebben een prima tijd gehad met happyCar
Huurauto beoordeling van Sven P.- 20 jul. 2015 02:03
(4.4 tot 5 )
Ik ben erg tevreden met de bemiddeling van Happycar.
Huurauto beoordeling van Anna L.- 19 jul. 2015 21:29
(4.3 tot 5 )
Ontzettend bedankt HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Linda K.- 19 jul. 2015 20:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Banbury

Banbury is een marktstad in het Engelse graafschap Oxfordshire, gelegen aan de rivier Cherwell. Het is tevens de hoofdstad van de bestuurlijke regio Cherwell. Banbury, een stad met ruim 43.000 inwoners, is centraal gelegen tussen enkele grotere Engelse steden. De stad ligt ongeveer 100 kilometer ten noordoosten van Londen, circa 60 kilometer ten zuidoosten van Birmingham, ruim 40 kilometer ten zuiden van Coventry en bijna 35 kilometer ten noordwesten van Oxford. Banbury is een belangrijk economisch en commercieel centrum met een Romeinse geschiedenis. Benut de voordelen van het onafhankelijke online vergelijkingsplatform voor huurauto’s om zo goedkoop mogelijk een kwalitatief goede rental car in Banbury te huren. HAPPYCAR vergelijkt de aanbiedingen van meer dan 150 verhuurders wereldwijd, waaronder Avis, Budget, Centauro, Dollar, Thrifty, Europcar en AutoEurope.


Ontdek Banbury

De naam Banbury is afgeleid van ꞌBannaꞌ, wat naar ꞌmisdadigerꞌ verwijst, en ꞌBurghꞌ, wat nederzetting betekent. Een Saksisch stamhoofd zou hier in de zesde eeuw een palissade als verdedigingswerk hebben gebouwd. De Saksische spelling werd Banesbyrig. De historie van dit gebied voert nog veel verder terug. Tijdens archeologische opgravingen in 2002 in Hennef Way werden restanten gevonden van een uit de tweede eeuw voor Christus daterende nederzetting met primitieve ronde hutten. Een ruïne van een vroegere Romeinse villa in het vlakbij gelegen Wykham Park gold daarvoor als het oudste spoor van bewoning. Met autohuur in Banbury volgt u de sporen van het verleden van deze stad.


Banbury is bekend om de kruidige Banbury cake, dat sinds 1586 volgens geheim recept wordt gebakken. Daarnaast was de stad in het bezit van de oudste veemarkt, die tot de sluiting in 1998 als de grootste van West-Europa gold. Wie Banbury zegt, zegt in een adem het Banbury Cross. Dit stenen beeld op het centrale marktplein werd in 1859 opgericht, nadat de vorige versie in het jaar 1600 tijdens een Beeldenstorm door de Puriteinen was verwoest. Ook de beroemde High Cross, White Cross en Bread Cross werden in de Middeleeuwen vernietigd. Met autoverhuur in Banbury rijdt u zo naar Banbury Cross én naar het zich op enkele meters afstand bevindende barokke bronzen beeld ꞌFine lady on a white horseꞌ, dat in 2005 door prinses Anne werd onthuld.


Met een huurauto Banbury ontdekken

Banbury heeft een stadsmuseum in het centrum, dat toegankelijk is via een brug van het kasteel Quay Shopping Centre of via Spiceball Park Road. Het museum is gratis toegankelijk. Bij de ingang bevindt zich het VVV-kantoor om toeristische informatie op te vragen. Een mooie historische plek om met uw huurauto in Banbury naar toe te rijden, is Tooley’s Werf. De scheepswerf aan het Oxford Canal werd in 1790 gebouwd en heeft een 200 jaar oude smederij. Ten oosten van dit kanaal ligt het Spiceball Centre en het Spiceball Park, het grootste park in Banbury. Hier is veel te doen. Er is een speeltuin, een skateboardpark en aan de overzijde van het park is er een sportcentrum met een zwembad, fitnessruimte en café.


Banbury heeft meerdere recreatiegebieden en parken. Stap in uw huurauto in Banbury en ga naar Neithrop, dat de thuisbasis is van People’s Park. Dit park werd in 1910 geopend en heeft onder meer een vogelhuis, tennisbanen, een groot recreatieveld en een speeltuin voor kinderen. Het park wordt in de zomermaanden vaak gebruikt om kleine festivals te houden. Easington Recreation Ground is een ander belangrijk park en recreatiegebied in Banbury.


Banbury heeft aangenaam warme zomers en milde winters. In juli ligt de gemiddelde temperatuur op ruim 16 graden, de maximumtemperaturen kunnen ’s zomers oplopen tot net boven de 20 graden. In de wintermaanden blijft het normaliter net boven het vriespunt. In januari is de gemiddelde temperatuur 3 graden. Het regent elke maand wel in Banbury. Februari is de droogste maand.

Rondreis door de regio Banbury

Autohuur in Banbury stelt u in staat om naar het nabijgelegen dorpje Aynho te rijden. U ziet hier vele pittoreske huisjes met oude abrikoosbomen aan de zuidkant die zich aan de muur vastklampen. U vindt hier ook een groot Elizabethaans landhuis dat omgetoverd is tot een imposant Georgian House. Op ongeveer 5 kilometer ten zuidwesten van Banbury bevindt zich Broughton Castle. Dit kasteel met brede gracht uit de vijftiende eeuw is een van de meest romantische van Engeland.


Met HAPPYCAR komt u tot de goedkoopste autoverhuur in Banbury. U zoekt eenvoudig en snel uw favoriete huurauto uit de aanbiedingen van de meer dan 150 aangesloten autoverhuurbedrijven en uw reis naar Banbury kan beginnen. Met de beste prijsgarantie en de mogelijkheid van kostenloos annuleren tot 24 uur voor ingang van de huurperiode, bent u altijd risicoloos onderweg.